Přejít na výpis diskuzí
Onlinovka War Thunder začala uzavřené testování pozemních bitev
5.12.2013 | Ladislav Loukota
79 příspěvků
-
Popravdě - kdyby to tak bylo, vůbec by mi to nevadilo :-) Chci si v klidu užít tankové bitvy a nebýt při tom obtěžován letectvem
-
Já doufám, že to dopadne podobně jako s letadlama. World of Tanks jsou podle mě moc umělý (např. spotting system). Kdyby to opravdu dokázali udělat, jako to udělali s letadlama a všechno vybalancovali mohlo by to být super. Celkem jim věřím.
-
Na miste nekterych komentu od lidi bych stal radsi obema nohama na zemi. Zatim ani Gaijin nema uplnou presnou predstavu jak nakonec budou letadla + tanky vypadat. Hraci jejich predstavy jak by to mohlo dobre spolecne fungovat dokazou rozcupovat behem par dni testu. Nebude to vubec lehky dobre nastavit. Muze to klidne dopadnout i tak, ze nakonec zustanou samostatne bitvy letadel, tanku. Tedy pocitejte i z touhle alternativou.
-
A Panthery.
-
A víš to, že War Thunder není žádný simulátor?
-
A kdo říkal že ve hře něco trefili?
-
co se tyce grafika tak dle obrazku 1:0 pro thunder, dalsi vyhra je pro me zamereni se ciste na realne tanky druhe svetove... ale jelikoz sem nevidel ani poradne gameplay video tak se zdrzim hodnoceni...kazdopadne drzim palce a doufam ze za par mesicu budu moct presedlat
-
Jinak ohledně podepisování NDA, scanů občanky atd. To není nic moc neobvyklého, je to uzavřený betatest, ze kterého nesmíte vynášet informace, takže žádné postování videí na youtube apod. Pokud je to někomu proti srsti, tak ať si počká, nějaké rozčilování a kydání hnoje na Galijin opravdu není na místě.
-
To je sice hezké, jak ty tanky ve videu střílí za jízdy, ale v reálu by všechny tehdejší snad až na M26 Pershing netrefili ani prd. *15*
-
...smrade
-
Tak hlavně přístup si mohl každý vyhrát plněním misí... Já jsem splnil první dvě mise a pak jsem uznal, že mi to nestojí za to u toho trávit každý den X hodin, tak jsem se rozhodl, že počkám. Z toho co bylo zatím prezentováno až tolik nadšený nejsem - nelíbí se mi volání instantního dělostřelectva a design map, ale předpokládám, že časem budou i realistické mapy, které nebudou ve stylu kamenného lomu, ve kterém někdo zasadil stromky.
-
http://www.zkracovatko.cz/Mqrhcu
http://warthunder.com/upload/image/media/tanks/!ger_tank_tree_eng.jpg -
Nechápu lidi, co mluví o ždímání peněz. Nebo si myslíte, že by herní vývojáři měli dělat hry jen z čistýho altruismu? Už tak je War Thunder free to play a kdo chvilku počká, bude moct hrát zdarma i tanky.
Placenej přístup je jen pro nedočkavce (mimo to s ním člověk dostane mnohem víc).
Takže tohle " z**** uz nevedi jak by z lidi dostaly prachy. " je fakt úplně, ale úplně mimo. -
Dokážete si to vůbec představit? Tanky lodě a letadla ve stejné bitvě ovládané hráči v reálném čase World of Tanks už je pro mě delší dobu mrtvola a War Thunder plně zaplnil místo co po něm zbylo i když zatím jen ve vzduchu. Pozemní síly přinesou do hry úplně nový styl herní mody zvýší důležitost bombardérů a hlavně víc hráčů pokud jste ještě nepřesedlali od wargamingu vřele doporučuji.
-
no, protože War Thunder je jinak dobrá hra, s krásnou grafikou, modely techniky... o to větší by byla škoda kdyby to zabili sérií špatných rozhodnutí aka uděláme z toho druhe World of Tanks :(
-
Prave ... nevidim duvod proc je podporovat. *4* Rusy ... vyvojare samozrejme podporovat v ramci moznosti.
-
no snad to bude lepší nez wot letadla uz jsou :)
-
tak zlodějina to přímo nebude, ale známe Rusáky že
-
Stejne jako u letadel tam rozdeleni samozrejmne je. Zalezi pak jestli budou historicky bitvy hned nebo az po nejakym updatu. Prozatim by asi mela byt moznost hrat jen Arcade kde budou letadla i tanky dohromady a bez rozdeleni narodnosti. To by mel potom resit Historical Battle kde to funguje u letadel.
-
Diky za info *8* , ja si rikal ze uz me toho moc neprekvapi (tedy nerikal) ale necekal uplne tohle.
No, to smrdi regulerni zlodejnou. *10*