Přejít na výpis diskuzí
OnLive bude pod novým majitelem fungovat jako doposud
19.8.2012 | Adam Homola
50 příspěvků
-
Mna by skor zaujimal ich business plan.Nech ratam ako ratam neajk mi nevychadza ze by mohli byt ziskovy pri nejakej rozumnej konkurencnej cene.Slusny server alebo skor hw na uzivatela + konektovita (ktora pri tomto type sluzieb bude drahsia ako samotny hw, ktory ale zasa budu musiet upgradovat aspon raz rocne) tak mi to vychadza aj cez 100€ mesacne co teda neni moc ludova cena.
-
mělo to dobrý nápad, bohužel to vyšlo ve špatné době...
-
i těch 2 milijónů registrací je směšné číslo
-
Docela by mě zajímalo, kde jsou lidi, kteří i tady psali, jak je OnLive boží a jak se na tom skvěle hrají hry?! Samá propaganda a slova chvály, ale jaksi to nezabralo. Holt lidi ještě nejsou úplně blbý. Od začátku to zavánělo průserem a teď se to jen potvrdilo.
-
To víš, při opilosti zjistíš spoustu věcí. *1*
-
Škoda slov, chtělo to lepší model provozu.
-
v době, kdy 95% produkce dá minimálně na medium i notebook za 11klacků, je cloud-gaming šílený overkill. Asi jako byste namísto psího spřežení se sáněmi koupili stádo slonů a nechali je přes komplikovaný mechanismus pohánět rolbu. A to už se vůbec nebavíme o tom, že tenhle model je téměř jednostranně výhodný pro producenty her. Vůbec se těm malým číslům nedivím. Tedy divím, ale jen tomu, že jsou až takhle malá. Konzumentům přináší cloud-gaming minimum výhod oproti stávajícím modelům a tedy nemají důvod změnit chování. K tomu by je mohl dotlačit jedině tlak ze strany vydavatelů, kteří by na cloud-gaming masově přestoupili. Jenže to tu máme otevřenou PC platformu a silnou indie scénu, která už rozdíly oproti AAA produkci pomalu smazává... ablablabla, dál se mi nechce psát. BTW považuji za ostudné, že mi tohle všechno došlo, až když jsem byl opilý.
-
"Perlman ho svým zaměstnancům na poradě popisoval jako mimořádného člověka, který se pohybuje v oblasti rizikového kapitálu a je tam velmi úspěšný a známý." Hned mě napadl Kevin O'Leary, ale to by pro ně bylo možná až příliš kruté. *4*
-
Budoucnost veškerého SW, nejen videoher. Bohužel přišli příliš brzo...
-
Směšné číslo... Na celé planetě JEN 1800 uživatelů! Já osobně se tomu však nedivím - žádné modely typu cloud-gaming nebo online-auction-masturbation typu D3 nikdy akceptovat nebudu.
Bude RIPfail článek?