Přejít na výpis diskuzí
OnLive vstává z mrtvých: nabízí streamované hraní her ze Steamu
5.3.2014 | Petr Poláček
45 příspěvků
-
hm, pro mě naprostá zbytečnost, když chci hrát jen doma. kdybych toužil po hraní na cestách, pořídím si vitu...
-
-
Je vidět že tomu vubec nerozumíš. Zdrž se pro příště prosím idiootskejch komentářu trolle. Díky
-
-
Cemu nema rozumet ? Ze po tobe chteji prachy, za to abys hral uz tebou koupene hry ? To si radsi koupim jednou za cas sestavu, kterou pak muzu navic pouzivat na praci a pak to jeste prodam a vyjde mi to stejne lepe nez tohle.
-
-
Zajimave, ze zrovna tak stupidni komentar daji na uvodni stranu. *4*
-
Podle mě nejde až tolik o možnost hrát "na cestách". Jde spíš o to, že bys nepotřeboval mít nadupaný (čti "drahý") herní PC, aby sis mohl vychutnat své oblíbené hry.
-
-
Přesně tak - protože u notebooků je pro mě důležitější mobilita a výdrž baterie než herní výkon a stolní PC jsem překopal na HTPC kde jsem naopak upřednostnil tichý provoz a nízkou spotřebu před výkonem a další bednu vedle TV bych na těch pár hodin měsíčně před manželkou ani sám sobě neobhájil, spadám do kategorie lidí, kterým by se tahle služba hodila.
-
-
Pěkný názor, vidím to stejně.
-
"před manželkou"... rozumím ti velmi dobře ;o)
-
-
-
-
Hezký, ale zajímala by mě odezva. Zkoušel jsem to před lety, ale 200ms odezva mě od toho odradila a i ta kvalita nebyla nic moc.
-
Chudák Robotron...
-
-
Toho posuka bych ani nezminoval.
-
-
$15 není málo, ale za ideálních podmínek (rychlé připojení, CloudLift pro všechny hry, slušná kvalita obrazu) by to dávalo smysl a oproti původnímu OnLive je ten model určitě zajímavější. Třeba já mám v knihovně na Steamu z různých bundlů spoustu her, které na svém NTB nespustím a herní PC nemám.
Osobně doufám, že se podobné služby budou jenom zlepšovat a rozšiřovat. -
kvôli tomuto? Však to je opäť mŕtvy projekt. Kto už len bude platiť za možnosť hrať vlastné kúpené hry?? lol. Viac obmedzení ako výhod.
-
To je hezké , že začlaly něco dělat. Jak koukám tak ty blbci zrušili možnost hru zakoupit a hrát neomezeně. Na měsíční poplatky jim sere pes Max. jednou za čas si zaplatit jeden měsíc ale to pak nemá logiku , jěště to mít placené na steamu.
-
-
No ještě to chce nějaký čas než se služba rozšíří a plně rozjede. Každopádně jim držím palce.
-
Prostě jim na to sere Maxipes Fík :)
-
lol Myšleno bylo : jim sere pes. Max. jednou za čas si zaplatit.
a né pes max. -
-
Sere jim na to prý už i Jonatán co jsem slyšel.
-
-