Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neni to jen o cene hardware, ale i o cene obsahu. A umim si predstavit podmínky, kdy bude vyhodnejsi streamovani.
  • Jason_dinAlt
    Lidi přemluvit ke změně chování není otázkou jen pěti let. Ten posun přístupu je pomalý. Lidi jsou v jádru strašní konzervativci a nemají rádi změny. Já osobně bych to viděl na tak dvacet až padesát let. Pokud ovšem mezitím nepřijde nějaká nová, vhodnější technologie.
  • Jason_dinAlt
    To si nemyslím. Nevěřím, že by byl doma plně využit. Tedy pokud nejste tři bráchové, herní maniaci, žijící v jedné domácnosti. Každý hrajen nosnstop 8 hodin denně a zařízení jede na sto procent.

Takováhle služba právě umožní maximálního využití hardwre a v celkovém součtu pak levnější provoz pro jednotlivé koncové uživatele.
  • Hrat na pc pres onlive hry, ktere uz vlastnim na steamu a mohu si je zahrat primo má prijde vic nez zbytecne. Ale moznost hrat pc hry na tabletu zni zajimave i kdyz je to omezene jak nutnosti vyuzit gamepad tak vyssi latenci.
  • Co je dobře? Že po 5 letech je to stále nepoužitelná služba? Navíc co si budeme nalhávat, tak spoléhat na cloud je také pitomost.
  • vždy bude ekonomicky výhodnější mít doma hardware, protože prostě vždy vyjde levněji vzít si ten hw domu na splátky za stejné peníze jako platit poplatky jen s tím rozdílem, že po 3 letech placení mám ten hw a buď ho můžu ještě prodat nebo koupit jen levnější upgrade a neplatit už nic
  • Jason_dinAlt
    A stále to platí.
  • Tohle se tvrdilo už někdy v roce 2009.....
  • Pěkný názor, vidím to stejně.
  • Osobně v tomhle vidím ideální budoucnost, opravdu se mi to líbí. Vyzkoušel jsem free trial, je to paráda. Doufám, že se to rozmůže.
    Díky za článek.
  • Jason_dinAlt
    "před manželkou"... rozumím ti velmi dobře ;o)
  • Přesně tak - protože u notebooků je pro mě důležitější mobilita a výdrž baterie než herní výkon a stolní PC jsem překopal na HTPC kde jsem naopak upřednostnil tichý provoz a nízkou spotřebu před výkonem a další bednu vedle TV bych na těch pár hodin měsíčně před manželkou ani sám sobě neobhájil, spadám do kategorie lidí, kterým by se tahle služba hodila.
  • Jason_dinAlt
    No ještě to chce nějaký čas než se služba rozšíří a plně rozjede. Každopádně jim držím palce.
  • Jason_dinAlt
    Podle mě nejde až tolik o možnost hrát "na cestách". Jde spíš o to, že bys nepotřeboval mít nadupaný (čti "drahý") herní PC, aby sis mohl vychutnat své oblíbené hry.
  • Jason_dinAlt
    Výborně. Jen tak dál. V týhle "technologii" vidím budoucnost.
    Vstupujeme do éry, kdy internetové připojení už začíná být natolik silné, že v pohodě zvládne přenést k uživateli vypočtené obrázky s dostatečným fps a s přijatelnou dobou odezvy.
    Brzy přijde doba, kdy bude ekonomicky výhodnější místo nemalé investice do solidního hardwaru každého hráče, zaplatit si podobnou službu s rozumným paušálním poplatkem.
    Takže ke hraní her bude stačit jen základní železo schopné přijmout streamované "video". A výkonné serverové pole na straně poskytovatele pak bude schopné obrázky počítat a odesílat je uživateli.
  • Sere jim na to prý už i Jonatán co jsem slyšel.
  • Toho posuka bych ani nezminoval.
  • ucho
    hm, pro mě naprostá zbytečnost, když chci hrát jen doma. kdybych toužil po hraní na cestách, pořídím si vitu...
  • Hezký, ale zajímala by mě odezva. Zkoušel jsem to před lety, ale 200ms odezva mě od toho odradila a i ta kvalita nebyla nic moc.
  • Chudák Robotron...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit