Přejít na výpis diskuzí
Opakování pro záškoláky: Diablo III v kostce
14.5.2012 | Petr Poláček
309 příspěvků
-
Slovo poserte bot nezablokuje?
-
Popravdě, u každého článku, ve kterém se objeví CoD, se nadává *3*
-
Jestli znas v zivote jen erekci,tak je to celkem nuda.
-
to mě za půl roku čeká
-
mozna, pro me je Diablo nostalgie a proto si to zahraju v praci pouzivam hlavu az moc takze odreagovani v podobe diabla se hodi. A kdyz sme u toho vsechny hry sou jen debilni klikacky kdyz se na to podivas z toho uhlu. Cili tvuj komentar je ponekud hloupy a svedci do jiste miry o tve urovni. Promin
-
Sam si stupidni
Bez si klidne hrat Wonderful Adventures of Hello Kitty, hlavne sem nepis haterske sr@cky -
A jsi na VŠ? Jestli jo, nebudou ti ty dva dny chybět uprostřed zkouškovýho? Já bych třeba potřeboval tak týden navíc. *3*
Jestli nejsi, tak nic. -
zatím si to můžeš zkrátit tím, že si hru oficiálně stáhneš a nainstaluješ. nebudeš ztrácet čas zítra :)
-
Měla by tě kopnout do řitě... *1* *1*
-
spíš to budu hrát dva dny intenzivně. Musím se učit do školy a už teďka to ta moje těžce nese... takže tak :)
-
A jinak jsi v pořádku?
-
To maš v planu to dohrat za dva dny?
-
hru mám předobjednanou a přítelkyni sem řekl měsíc dopředu, že nebudu dva dny dostupný :D
-
Nekazte im radost , niekto dostane erekciu pri zene iny pri Diablo III
-
Bude to stupidní klikačka pro stupidní klikače... *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
-
A v cem jako? Uz me sere, jak tu banda tupych kokotu pise nesmysly, kdyz je ta hra vubec nezajima...
-
Už se těším, jak malý Jarda na zitřek :)
-
Doufám že ironie *8*
-
trailer v hollywoodskem mega stylu me jen utvrdil v tom že delam dobre kdyz to vynecham, alespon prozatim. Nechápu jak muzete stihat hrat vsechno co vyjde, to nedelate nic jineho nez hrajete hry *8* *8* ? Je tolik her co jsem nehrál tak mám vyhodu že muzu vybírat když zrovna chci neco hrát *4*
-
čím větší hype, tím hůř to skončí