Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cosi
    Slovo poserte bot nezablokuje?
  • Popravdě, u každého článku, ve kterém se objeví CoD, se nadává *3*
  • Jestli znas v zivote jen erekci,tak je to celkem nuda.
  • FeebeEWN
    to mě za půl roku čeká
  • mozna, pro me je Diablo nostalgie a proto si to zahraju v praci pouzivam hlavu az moc takze odreagovani v podobe diabla se hodi. A kdyz sme u toho vsechny hry sou jen debilni klikacky kdyz se na to podivas z toho uhlu. Cili tvuj komentar je ponekud hloupy a svedci do jiste miry o tve urovni. Promin
  • Spades
    Sam si stupidni
    Bez si klidne hrat Wonderful Adventures of Hello Kitty, hlavne sem nepis haterske sr@cky
  • A jsi na VŠ? Jestli jo, nebudou ti ty dva dny chybět uprostřed zkouškovýho? Já bych třeba potřeboval tak týden navíc. *3*

Jestli nejsi, tak nic.
  • FeebeEWN
    zatím si to můžeš zkrátit tím, že si hru oficiálně stáhneš a nainstaluješ. nebudeš ztrácet čas zítra :)
  • Měla by tě kopnout do řitě... *1* *1*
  • FeebeEWN
    spíš to budu hrát dva dny intenzivně. Musím se učit do školy a už teďka to ta moje těžce nese... takže tak :)
  • A jinak jsi v pořádku?
  • BoB.2
    To maš v planu to dohrat za dva dny?
  • FeebeEWN
    hru mám předobjednanou a přítelkyni sem řekl měsíc dopředu, že nebudu dva dny dostupný :D
  • autobusar
    Nekazte im radost , niekto dostane erekciu pri zene iny pri Diablo III
  • Bude to stupidní klikačka pro stupidní klikače... *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • Spades
    A v cem jako? Uz me sere, jak tu banda tupych kokotu pise nesmysly, kdyz je ta hra vubec nezajima...
  • Ataker
    Už se těším, jak malý Jarda na zitřek :)
  • Doufám že ironie *8*
  • trailer v hollywoodskem mega stylu me jen utvrdil v tom že delam dobre kdyz to vynecham, alespon prozatim. Nechápu jak muzete stihat hrat vsechno co vyjde, to nedelate nic jineho nez hrajete hry *8* *8* ? Je tolik her co jsem nehrál tak mám vyhodu že muzu vybírat když zrovna chci neco hrát *4*
  • čím větší hype, tím hůř to skončí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit