Přejít na výpis diskuzí
Opakování pro záškoláky: Diablo III v kostce
14.5.2012 | Petr Poláček
309 příspěvků
-
Nechápu co máte proti tomu, že se tu píše o věcech kolem Diabla 3. Diablo 3 není jediná hra o které se tu mluvilo ve velkém a uvědomte si, že toto je web o těchto věcech! Nechcete toto číst, nečtěte - nic Vám v tom nebrání. Tady se píše hlavně o věcech, které přeci zajímají většinu herní komunity v ČR a Diablo 3 je hodně diskutovatelné téma i oblíbené u mnoha lidí!
-
-
Přesně
-
-
Poserte se, hateři *1* *1*
-
-
Velice vystizna odpoved, zadam o svoleni k pouzivani teto vety v budoucich diskuzich.
-
Slovo poserte bot nezablokuje?
-
-
hru mám předobjednanou a přítelkyni sem řekl měsíc dopředu, že nebudu dva dny dostupný :D
-
-
to seš dobře vylízanej, automaty hraješ taky? pošli svojí starou na ty dva dny za mnou...
-
-
zajímavý. uráží jenom anonymové
-
-
aby sa nemuseli hanbit za svoju vysku IQ...ktore sa mimochodom nemera pravitkom(keby to niekho napadlo z nich) :P
-
-
Co by s tebou delala? Ucila te jak zacina a konci veta?
-
-
Huhi zabil, komplet *1*
-
to to je BURN *16* *1* *1* *1*
-
Zásah. *3*
-
loooooooool 10/10
-
-
-
A jinak jsi v pořádku?
-
To maš v planu to dohrat za dva dny?
-
-
spíš to budu hrát dva dny intenzivně. Musím se učit do školy a už teďka to ta moje těžce nese... takže tak :)
-
-
A jsi na VŠ? Jestli jo, nebudou ti ty dva dny chybět uprostřed zkouškovýho? Já bych třeba potřeboval tak týden navíc. *3*
Jestli nejsi, tak nic. -
-
to mě za půl roku čeká
-
-
Měla by tě kopnout do řitě... *1* *1*
-
-
-
-
Už se těším, jak malý Jarda na zitřek :)
-
-
zatím si to můžeš zkrátit tím, že si hru oficiálně stáhneš a nainstaluješ. nebudeš ztrácet čas zítra :)
-
-
Potom jen zadám CD key a budu hrát jo?
-
-
jasne....mna uz caka zareervovana krabica v miestnej Alze.....nic mi ale nebrani aby som to mal o....pockaj checknem......5 min nasosane na disku *1* *2* *5* *7*
-
-
-
-
Jj tak už instaluju. Tejden dopředu jsem kolegy v práci připravoval, že zejtra budu možná marodit nebo dcerka nejspíš omarodí, takže budu muset bejt doma..doufám, že mě brali vážně.:)
-
Nerušte.. hibernuju.. do půlnoci daleko... *15*
-
Amy:Mě by se líbilo, kdyby tady stejna vlna komentářů typu "Joooooo, za chvíli!!!" byla za pár dní, ale zněla by "To je kravina!"
----------------------------------------
Amy a smím prosím vědět proč by se ti to líbilo? Nemyslim to nijak zle, jen mě to zajímá. Máš ráda, když se nedaří hře, která tě nebaví? Nebo přeješ spíš ostatním hráčům trpké zklamání, protože se na něco hodně těší? Nebo to má jiný důvod? -
Víte proč vám to nejde nalogovat?..protože tohle... http://i.nyx.cz/files/00/00/07/86/786104_d62fd160c6ebfb38f3dd.gif?name=D3servers2.gif
-
-
Víte proč vám to nejde nalogovat ?.. protože takhle... http://hafogifu.blogspot.com/2012/05/blog-post_1825.html?showComment=1336311719038#comment-c2176308459589628074 Ten dolní obrázek. *11*
-
looooooool
-
-
reakce na orig. post od DavRed:
Ačkoli mi tvůj komentář přijde jako záměrné vyvolávání flamewar určitě si zasloužíš jinou odpvoěď než ty jaké dostáváš.
Diablo 3 je prostě jedna z těch větších událostí roku. Je tedy celkem logické, že když se fanoušci hry třesou, že si za pár dní/hodin zahrají, bude se Games snažit nahnat čtenost (přeci jen nedělají to jen pro hřejiví pocit u srdíčka). Jistě, někoho to může otravovat, ale v tu chvíli hrají prim čísla a ty jasně mluví pro to aby tu byla novinka o Diablu 3 klidně každých 10 minut. Takže jako odpověď na otázku, proč je tu teď tolik článků o D3 bych řekl... protože CASH!!! A to je jen dobře, bude CASH = budou lepší Games.cz :-) -
-
Jinak souhlas samo...
-
"určitě si zasloužíš"
To už si (bohužel) po několika komentářích od dotyčného nemyslím. -
-
Gratuluji, ale C()()L si to nemysli takze smula. Svet se netoci jenom kolem tve pravdy. *7*
-
-
trollsuit equipped
-
-
-
-
No ty kráso sem s tím!!!!:-)