Přejít na výpis diskuzí
Opakování pro záškoláky: Diablo III v kostce
14.5.2012 | Petr Poláček
309 příspěvků
-
Mě by se líbilo, kdyby tady stejna vlna komentářů typu "Joooooo, za chvíli!!!" byla za pár dní, ale zněla by "To je kravina!" *15*
-
-
Zasa si vysla z kuchyne a hned trepes nezmysli.
-
a ?
-
-
b ?
-
-
c ?
-
-
d ?
(jinak nechápu proč má B mínuska a C pluska :( asi, že vitamín C je prospěšnější?) -
-
e
-
-
-
-
-
-
Teda damy a panove, cekal jsem tu nejaky dojmy a misto toho se tu dovidam prevazne jen o warezu :(
-
-
o warezu tady mluvej trolove, co nevedi ze D3 nejde cracknout ani hacknout. Proste tomu houno rozumi.
-
to proto že všichni paří, ti co píšou jak se nejde nalogovat jsou jen trolove
-
-
Tak srač*oidní nadpis jsem už dlouho nečetl prej pro záškoláky jakoby znát něco o té blizsráč*ovské hovadině byla povinnost. Mám pro vás novinku diablo není legenda jen směšná rádoby temná hra se stejně ubohým designem jako ostatní výplody od blizsrá*e. Chápu ale že 13letý američani se u toho baví a myslí si že paří něco HC
-
-
GGG, nejsi ty náhodou jejdásek? *1*
-
tebe typuju na 13leteho cecha co hraje wow a rozpada se mu guilda diky diablu :D a je z toho hodne spatnej :D
-
Ohó, alespoň že si nám vyjasnil, co legenda je a co není, asi budeš předseda poroty, která o tom rozhoduje. *5*
-
Víš o té hře hovno, tak co...
-
ježiš ty seš ret*rd a k tomu k smíchu. Hlavně se příště nadechni z hluboka než vyplodíš podobné hovínko ať se za sebe nemusíš příště zase stydět .. promiň nenapadl mě lepší komentář.
-
-
Uz se nemuzu dockat, az to vyjde. Konecne bude mit bedarovity mainstream zase pocit, ze hraje tu nejlepsi "RPG" na svete. Aspon prestanou otravovat s temi clanky. A pritom to bude s velkou pravdepodobnosti stejny clickfest odpad jako D1 a D2.
-
-
Pokud je Diablo RPG tak The Sims je FPS hra.
-
-
Diablo je skutečně RPG:)RPG je "hra na hrdiny" a Diablo to splňuje. Je sice více podmínek ale i ty Diablo plňuje. Je to jenom jiný "žánr" RPG než třeba BG.
-
-
Ty taky mas zjevne plneno. Predevsim mas plneno slamu misto mozku. Srovnavat BG s Diablem muze pouze tvor, kteremu byla udelana frontalni lobotomie celniho mozkoveho laloku. To by asi vysvetlovalu tu jizvu ,co mas na hlave.
-
-
Já to srovnávám šašku?!!! Napsal jsem ti různé typy RPG!!! Nikdo to nesrovnával!!!Asi neumíš pochopit psaný text.
-
-
-
-
Copak někdo nepřejel první úroveň, protože prostě neumí tento typ RPG?:)
-
-
Ne, naopak tyto oddychovky, jsem dohral. D1 za 7 hodin, bezstarostne, bez problemu a to jsem se mohl jeste jednim prstem dloubat v nose. D2 cca za 2-3 dny. Ovsem s velkymi casovymi prodlevami, abych neutrpel mozkove trauma z "obtiznosti" a "kompexity" hry, ktere jsem po celou dobu celil. Smirte se s tim Diablo je oddychovka u ktere je nutno vypnout jednu nebo lepe obe casti mozku, aby prilis netrpel
-
-
Jo? 2-3 dny si projizdel normal + nightmare + hell? Uz te vidim...
-
-
Jestli jsi hral D2 ne jednou, ale trikrat, tak to se nedivim, ze porad radis Diablo mezi RPG. Takove masivni poskozeni mozku po trojim dohrani takoveho odpadu je asi nevratne. Diablo je normalni akcni oddychovka - nic vic nic min. Jako RPG to bylo prodano masam, aby i mainstream mel pocit, ze ma mozkovou kapacitu dostatecnou pro hrani RPG.
-
-
Je to RPG!!!!Už to pochop trole!
-
Ty tupe imbecilni hovado, uz me zacinas pekne sr@t. Dokazes kurv@ pochopit, ze normal zvladne i simpanz?
V diablu jde o to, ze s kazdou dalsi obtiznosti se musi vice taktizovat, musis si pocitat staty, aby si mel dostatecne resisty a zaroven si mel dost silne utoky, na to, aby si prorazil obranu nepratel. Treba sorcka je bez dobre navrzeneho gearu uplne v pi*i, protoze mobky immuni na stejne kouzla, kere sorcka pouziva proste jinak nezabije.
Zkus si kurv@ oddychnout u D2 na hell, a ujistuji te, ze vzteky rozmlatis klavesnici jak je to tezke...
-
-
-
-
-
Aha... a ještě nám řekni, jak má Mass effect a Dragon Age propracovaný RPG systém *5*
-
-
Ne nema,DAO2 je odpad a Mass effect je normalni FPS, ktere se snazi hrat na neco, kterym neni. Poradny RPG system mely napr. hry Realms of Arkania, jeho casti sly videt v Drakensangu nebo Ultima Underworld 1 a 2, jehoz zjednoduchseni bylo videt v Arxu. Ale ty jsi jeste dite a o poradne RPG jsi zjevne nikdy nezavadil.
-
-
Šášulo. ME není FPS, ale TPS a to je docela podstatný rozdíl. Je to TPS kombinované s RPG. FPS s prvky RPG je např Borderlands. Ale jak je vidět podle toho, co píšeš, zkratky žánrů her se tí více než pletou.
-
Máš různé stupně RPG
Diablo je Akční RPG, tzn víc zameřené na akci, než RPG systém, ale stále to je RPG...
Co jiného by to taky bylo ?
-
-
-
D1 odpad :))
-
-
Jak jinak D1 nazvat, kdyz v tom samem roce vysel napr. Fallout nebo Betrayl at Antara. Dohral jsem vsechny 3 hry a smele se da rici, ze D1 je a byl vzdycky odpad.
-
-
Nech mě hádat. Diablo není RPG. Hahaha. Tak do tohodle trola nejdu... *5*
-
-
takovej dotaz nevim jestli mě to nějak uteklo ale nechybí tam paladin?
-
-
Prijde v datadisku nebo nekdo jemu podobný .).
-
-
Nevite nekdo, kdy se budou rozdavat digitalni klice ? Me porad nic neprislo ?
-
Ok, prvni ACT za Barbariana dohrany, uz jen 3. Animacky zatim vyrazne slabsi nez byva u Blizz zvykem a obtiznost je extremne nizka.
Neustale zjednodusovani uplne vseho. Snad se to trochu zlepsi dal. -
-
Kouříte si s Codym ptáky přes tepláky? Není to vtipné psát o něčem, co bez servrů neběží ani sekundu. Jaký máš crack, ať se zasměju:)
-
-
Cody má kámoše hakáry, že? On a jeho celý tým Anonymouse tě zahákojou.
-
Crack ma evidentne hodne kvalitni.
-
-
Hohóo pán je vod fochu koukám.
-
Asi mu dává moc dobré stavy :D
-
-
-
Hej, jsi v pořádku?
-
Slysel jsem, ze se hra podstatne zlepsi, az ji budes moc opravdu hrat a nejen si to predstavovat.
-
-
Hru mam od patku a krome uvodni animace ty ostatni v prvnim actu jsou jen kresleny na pergamenu. Pocitam s tim ze na vyssi obtiznost to bude tezsi a normal je jen rozehrivacka.
Multiplayer via Battlenet nevim, na ten samozrejme musim pockat az do CEST 00:00. -
-
To bude tím, že na emulátoru serveru potvory neútočí. Musíš počkat na plnou verzi bro.
-
-
Ale potvory utoci, jen je to naprd :-). Za prvni act se timhle zpusobem clovek nedostane a po vyskoceni ze hry nebo chcipnuti se neulozil char. Ale animacky prvniho actu zustaly odemceny za vsechny povolani.
-
-
To mam i bez cracku *7*
-
-
-
To je tim, ze ty animacky jsou daleko drazsi, nez ty v D2.
-
-
Treba to ma nahákovny jako Cody.
-
-
Hrozný háky tady jedou koukám :-D
-
Taky jsem to cetl. To je vyhoda tech lidi co maji za kamarady hakáry.
-
-
*1* Hakáry *1* ..Pardon.
-
-
-
-
No obtiznost byla nizka, ale byl to prvni akt a bylo to stejne tezky jak v D2. Navic sem cetl, ze nejtezsi obtiznost nedohrali ani vyvojari, takze to bude asi masakr.
-
-
oni ji nedohrali protože je to nudilo
-
-
-
Diablo video pěkné, děkuju za něj, ale ta reklama na začátku. Hlavně ta na nový Samsung chytrý televizor, je strašně nahlas ve všech médiích, už si budu tady na tiscali tlumit sluchátka.