Přejít na výpis diskuzí
Opakování pro záškoláky: Diablo III v kostce
14.5.2012 | Petr Poláček
309 příspěvků
-
Nůůůda tak kolik vám blizsr*č zaplatil za propagaci těch jeho slátanin stejně jak Blioware nebo víc?
-
-
na vlas stejně, máme na to ceník *3*
-
Ne, Blizzard zaplatil stejně jako Dan Vávra za propagaci Skyrimu.
-
Trolové musejí mít Vánoce, blbci svátek a blázni asi dostali připojení do Bohnic. Jsem si všiml, že tento "nick" zásadně diskutuje pouze pod tím, co ho zásadně nebaví.....Demence se sice nedá léčit, ale jsou na to léky:)
-
-
sam jsi troll jako ze pujdes k zemi hnoji *16*
-
-
-
No co tak sleduju na youtube, lidi kteri chteli delat livestream ukazuji tak maximalne jak se nejde dostat na servery. Obcas se da najit video, jak se to nekomu po dvou hodinach cekani podarilo, ale tam jdou videt casti co uz byly v bete. Takze to zatim vypada na ocekavany fail ze strany blizzardu.
-
-
Než jsem šel do práce (v sedm ráno), zkusil jsem to a na první pokus to prošlo, žádnej problém, Witch Doctor už tam na mě čeká *3* .
V 00:01 to samozřejmě nešlo, ale to snad nikdo soudnej nemohl očekávat. -
-
Tak tak. Já to zkoušel ráno v 7.15 a taky hned bez problémů. Stihnul jsem založit Monka..a zbytek za chvíli, až se vrátim domů.
-
-
diablo3.cz jsou ted ve 3. actu 4player coop
-
-
No vidim tam "You have been removed from the game" ;-)
-
Dik, omrknu to. Amici se porad snazi pripojit ;-)
-
-
4 USA hraci na ventrilu a vsichni se pripojili na prvni pokus:
http://cs.twitch.tv/nl_kripp/
-
-
-
-
podívejte se na to s ty lepší stránky, nejbližší tydny to budou všichni parit a tady bude klid a diskuze na urovni *4*
-
-
Říká někdo, kdo ve všech svých příspěvcích lže:)
-
-
jedno nechápu rikas ze se ucis ale porad jsi na foru, to bys taky mohl hrát ne?
-
-
Je rozdíl psát a hrát:)A napsat koment a vrátit se k učení anglických názvů pro motor a jeho součásti je mnohem snažší než přejít od hry k učení.
-
-
Tomu se říká smůlička. Já mám zítra zkoušku z konverzace a tak se učím terminologii japonského mahjongu.
-
-
O to více směšné, že zkoušku z "ekonomické" angličtiny mám z "technické" ani za boha:-D Přitom objem učení je tak 10:1
-
-
No a já se učím na maturu a i tak jsem dneska udělal kvůli komentování velké h()vno :/
-
-
-
-
A co že nehraješ, když máš ty hakáry kámoše?
-
-
nezajíma me to
-
-
Tak to jsme dva *15*
-
-
Nechcete si založt třeba klub rejpalů ? *15* .....ale jinak Kirk Hammett rulezz *5*
-
-
Já taky. ---> +1.
-
No tak za to ti dám +1 *15*
-
-
-
-
LOL koukněte na www.own3d.tv právě teď.
První stream Diablo III
Enjoy nerd rage -
-
Určitě to nebylo tak bohatý, jako několik amíků co streamujou jak se celou noc nemůžou připojit.
-
-
Amici nemohli celou noc streamovat jak se nemuzou pripojit, protoze USA server byl spusten teprve pred hodinou.
Nadruhou stranu je celkem jasny, ze se nepripojili, kdyz servery nebyly zaply. -
-
se mohli zkouset joinit na eu servery ne ?
-
-
Nemohli. Global play byl spusten teprve, az vsechny servery byly up.
Jinak by asijsky servery mely jeste vetsi zahul nez byl :D
-
-
-
-
No minimálně druhý - diablo3.cz vysíla už 3. act
-
-
Furt jen diablo sem diablo tam!!! NEJLEPŠÍ HRA ZE VŠECH!!
-
-
DDDDDDDDDDIIIIIIIIIIAAAAAAAAAABBBBBBBBBBLLLLLLLLLLOOOOOOOOOO 3
Nezajima te to? Tak to necti... Taky nenadavame u kazdeho cod postu, kterej vychazi pred vydanim 10x denne -
-
Popravdě, u každého článku, ve kterém se objeví CoD, se nadává *3*
-
-
Ale my, inteligentni hraci diabla to nejsme :D
To jsou jen trollove, hateri a nenormalni lide, pro ktere je i to diablo moc slozite -
-
Složité...? Vždyť je to jen klikačka... Ale zároveň nenamítám, že hraní CoD je moc těžší...
-
-
Co to máte furt s těma klikačkama, a jak jsou jednoduché ?
To si opravdu myslíš, že Diablo je jen o tom, jak klikáš na potvory, a ty ti umírají pod kurzorem?
Ve většině her děláš to samé, ale jen proto, že v diablu klikáš o dost víc, ji všichni takhle uráží...
Máš tam docela propracovaný stat system (neříkám RPG, aby něktěří neremcali), kterej je docela důležité znát, aby si tu hru vůbec dohrál na nejtěžší obtížnost. Není to tak jednoduché jak to vypadá... To si holt musíš zahrát i vyšší obtížnosti
Doporučuju si do D2 stáhnout savy z Hell, a pak říkat jestli je to jednoduché, nebo ne...
-
-
Přesně tak, ještě 4hod a 44min a vypukne to *16* !!!
-
-
Ja uz videl intra pro vsechny classy :D
-
-
-
-
Doufám že ironie *8*
-
-
A v cem jako? Uz me sere, jak tu banda tupych kokotu pise nesmysly, kdyz je ta hra vubec nezajima...
-
-
-
nechápem jak to niekoho môže baviť... *4*
-
-
To je v pořádku. To nemusíš chápat. ThxBye.
-
-
-
Too easy!!
-
zbývá 0:22 minut
-
-
A já nemám klíč ://///
-
-
si to stahni pres battlenet, pokud nemas predobjednano je to stejne jedina moznost protože zitra bude vyprodano
-
-
1500 za to fakt nedam...
Stejnak si to zahraju az po mature, jen sem chtel ten hrejivy pocit, ze uz to mam :D -
-
To je zbytečné. To i tady na tiscali to vyjde i s počtovným na cca 1299 max.
-
-
Prave... A jeste to bude krabicovka
-
-
-
Neplas, normalnich krabicovek je dostatek.
-
-
nemyslim treba ja když chtel koupit skyrim meli všude vyprodano, i na skladech když jsem to chtel objednat online
-
-
jenze skyrim je na steamu. Tam se prodavaji cdklice i primo na steamu, takze se vyproda i steam, kdezto na battle.netu si muzes koupit libovolny pocet her, a nikdy nedojdou. Proto si hodne lidi koupilo digitalni verzi, takze zbylo dostatek krabicovek.
-
-
-
-
-
-
8 minut *1*
-
kde je recenze ?