Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tož já sem si předobjednal Diablo 3 a teď už jen čekám kdy mi ho doručí Česká Pošta *15* Tu chvíli zase vydržím, doufám že mi to přijde co nejdřív *15* *3*
  • A já to vydržel úplně v pohodě, páč mě ta přiblblá hra vůbec nezajímá.... *1* *1* *1* *1*
    • Spades
      Tak si polib kara a táhni komentovat na hry co tě baví...
    • Aspon te nevyrazej ze školy/práce :-D
  • Mahcake
    Hodina a pár minut než se začnou bývalí členové Blizzard North obracet v postelích. :)

http://www.youtube.com/watch?v=u-pIPgnJvqU&feature=related
    • Podle me se naotaceli uz dost po vydani Hellgatu.
    • Spades
      Jako nové D3 je daleko temnější, než to staré. Jsem rád, že to předělali, protože nevím, jestli by se mi takové D3 líbilo... Hlavně v té době byly tak hnusne 3D enginy, že by bylo lepší, kdyby to bylo zas 2D
      • Mahcake
        Ručně nakreslený oblasti < textury z WoW? Ale no ták...:)
  • Mahcake
    Jak se tak na to koukám...tý grafiky je fakt škoda, ale na to už je pozdě viďte. :)
    • Ringwraith
      Ale Blizzard přece myslí na všechny hráče a dělá hru tak, aby nevyžadovala PC za 100 tísíc!
  • No doufám,že s tím nebude takovýho sraní jako assassins creed a cracknout to mnohem dřív..
    • Spades
      Pochybuju. D3 je na systemu WoW, kdezto AC melo vsechny data primo na disku, akorat chybel mechanismus na prepinani misi. D3 nema v datech zadne scripty.
    • Veskoslav
      To ani nestojí za komentář, počkat komentuji vlastně....

Cracknou to nikdy necrakneš....
      • Hahaha..a vo co,že cracknou..je to jen otázka času..a protože je tohle velká herní pecka,tak to bude zároven i pro crackery velká výzva..kdo to prolomí první získá nesmrtelnou slávu..
        • Jak se prolamuje neco co nemas? *15*
          • smejki
            to se dělá tak, že si koupíš originálku a posloucháš komunikaci se serverem. Stačí najít pattern a můžeš server vesele emulovat lokálně.
            • Spades
              Emulovat server neni problem. Problem je doplnit ty soubory, ktere proste nemas... To jsou scripty, ktere se do vsechn onlinovek delaji rucne, a do diabla se taky budou muset delat rucne. Proto to nikdy nebude dokonale.
            • No to jo, ale k cemu je to platny, ted se na freeckach skriptuje ICC a na ofiku uz konci dalsi datac. Navic stejne pulka veci nejde jak ma.
          • Zkuseny hakár prolomi i to co neexistuje.
        • Veskoslav
          Proboha. Víš jak to fnguje vůbec?:-D DarkSpore ani po roce nedokázali prolomit a to je zapomenutelné RPG . Diablo funguje na úplně stejném princip. Jak chceš něco cracnout, když vše taháš z jejich servrů? To by jsi musel vytvořit celý svět vlastní.....To není mám složku Crack, zkopíruji do složky se hrou a hraji....
          • Na rovinu..absolutně netuším jak se takovej crack dělá,nebo jak se obchází tyhle ochrany,ale otěhlech "neprolomitelnejch" ochranách se toho už napsalo hafo a stejně každá časem padla..padne i tahle..jsem o tom naprosto přesvědčen,že si tu cestičku nějak najdou..
            • Tady to tak neni. Neco co neexistuje muzes nahradit. Kdyz ale nevis jak to vypada, jenom tusis, tak se nikdy nepriblizis originalu.
            • Spades
              Aha a wow se hraje na neofiku stejne jak na ofiku...
            • Preed
              Diablo sa bude ''crakovat'' ako onlinovky ktore sa hraju na neofcialnych serveroch a kto to skusal tak vie ze to nie je boh vie co.
            • Veskoslav
              Proboha....Umíš prolomit WoW? Dají se udělat servry, ale nikdy nedosáhnou kvality originálu. V tomto případě je to to samé.
  • Oni tam nedali queue? *1*
  • Hm. Servery asi do rana budu kaput. A mozem potvrdit, ze neskutocne vela ludi je super nasratych. Vratane mna. ale co som vlastne cakal. VEd som od bety vedel so ma caka live.
    • Aby ste sa z toho deti neposrali *7*
  • Už jsem to dohrál hateři.
    • A co pak? Hru "vyhoň si dřív, než uplyne desáta vteřina"?
    • Jeslti jsi D3 dohrál, tak gratuluju. Ale musíš být strašně zklamanej, že jsi to stihl tak rychle.
      Jaký to bylo?
      • No smutný by bylo spíš to, že by to standartním způsobem opravdu šlo dohrát tak rychle.
        • Já zapomněl, ono to takhle smutné je, protože nějací Korejci už to dohráli. *8*
          • Spades
            D1 šlo dohrát za 3 minuty... Your argument is invalid
            • Spades
              byl to sice tool assisted speedrun, ale zadnej, kterej by ti daval vyhodu. Jen si upravil vsechny mapy tak, aby byly schody vedle sede a spadla mu z prvni mobky vysokeho lvl staff of teleport - toto se MUZE v normalni hre stat, takze to neni povazovane za podvod
            • s trainerem a duplikovanim gg
            • Vyprdni se na to. Snazis se pouzivat logiku na lidi, kteri ji nejsou schopni akceptovat.
    • ty urcite ty jelito.
  • Milé Games.cz ... Dneska jste napsali už asi 5 článků o Diablu. Což tvoří asi polovinu vaší denní náplně. Baví vás to ještě?

Znovu opakuju... Diablo je jen hra a nemusí kolem něj panovat davová hysterie, jaká panuje doposud! Na vaše stránky se už ani nedá dívat! Všude vidím jen "DIABLO III"!
    Já chápu, že to vychází po dlouhé době, ale vaše reakce sou na to už fakt přehnané!
    • taky si myslím že by mohl být nejakej jeden článek, ktery by byl prozatím navrchu a ten by se jen updatoval, tohle je už trochu trapny
    • Milý Davrede... Zapni si RSS, nauč se ho používat a pak máš vystaráno. Každý snášel něco jiného já ME3 novinky, někdo Skyrim (někdo z něho zešílel - Trol.Diskuzni) tak zkus prosím snášet Diablo III
      • jenze diablo je proti zminenim hra pro nejhloupejsi cast populace
        • Pochybuju. ME3 jsem hrál, Skyrim taky a na Diablo se nechystám a to se ve hrách považuju za takovýho konzumenta. Je to spíš pro naivní srdcaře a žrouty Blizzardu.
        • Jasně. Ty vlastně hraješ jen ty hry pro tu nejchytřejší část populace. Můžeš mi dát nějaké tipy? Mám totiž pocit, že bude asi sucho, když trávíš čas tady.
          • Vždycky jsem si říkal, jak asi vypadá člověk, který se prostě za to svoje musí do krve bít.
            *15*
            • "Neboj... tu vaši "click-game" hrát nebudu"

Ještě jednou to napiš, ať jsme si všichni 100% jistí. Jinak bych neusnul, kdybych to nevěděl...
            • Margaretha lol... smutná pravda.
            • Zato "margaretha" je dokonalá *14*
              Neboj... tu vaši "click-game" hrát nebudu *5*
            • nevím jak vypadá, ale jméno má DavRed a vsadím se, že bude mít poslední slovo.....protože zatímco všichni budou pařit on tu bude ještě nad svými přispěvky narcisticky slintat....uchyláček *12*
            • Stále vypadá jako člověk a ne jako troll. *3*
    • A právě teď dostávám mínusy od fan-boyů, kteří si teď honí nad krabicí Diablo a nemůžou se dočkat spuštění...
      • Fanboy není každej, kdo je tolerantní a chápe, že jsou lidi, který to zajímá a nás, který to nezajímá, přejíždění těch článků nic nestojí, křupane.
        • Jenze tolerance neni spamovat forum tim jak je diablo uzasny, resp. v tomhle pripade napsat "tak to necti". *7*
          • Tak tohle už je mimo veškerý trolling. To už je idiocie...
            • Dotknul jsem se fanboye? Zalez radsi do toho svyho kotle. *6*
          • Tolerovat, že se na to někdo těší a dává to najevo je pro mě mnohem přijatelnější, než tolerovat strupa co si přišel zanadávat, páč se mu nějaká hra nelíbí a ještě není sto pochopit, že někoho baví.
            A nadávat na redakci, že dává to, co lidi chtějí? Vážně?
            • Opět to platí, nikdo tě ty články nenutí číst a nejsou přes půl stránky, prostě je nebudeš číst. Víš, to lidi dělají, když je něco nezajímá. Teda...očividně ne všichni lidi. A pozadí je reklama + soutěž, to je fakt to poslední, co by mi vadilo i když bych tu hru klidně nesnášel.
            • Ale ne všichni potřebují 3 články denně + pozadí! *16*
            • V tom, že za tebou nestojí s kulometem. Nenutí tě to číst. Zatímco když někoho ta hra zajímá, rád si o ní přečte normální diskusi. Tu možnost ale díky tady kolegovi výše pak nemá, páč ten musí vehementně všem ukázat, jak je zbytečný tu o tom psat, když ho to nezajímá.
              DavRed: To vážně? Ty se ptáš, kdes nadával, ve stejné větě, kde opět urážíš? Máš seriozní problém sám se sebou.
            • A kde sem nadával...? Další tupý fanboy, který se orientuje jen podle +/- ? Jen jsem psal, že je to přehnané...
            • A kde je pak ta tolerance v "my to chceme tak to tu je"? *15*
      • nice troll bro
      • Moc si nelichot, dostavas minusy, protoze tvuj post je hloupej.
        • Hloupej post?

A jaký je teda váš argument?!?
          Teda kromě "Troll; Hloupej post; Nejlepší hra; Hra roku"
          • Arguement na co? Tys napsal něco, o čem se dá jakkoliv diskutovat? O čem se bavit dalo, to ti tu všichni vypsali, ale ty seš na to asi trochu pomalejší a máš moc práce reagovat jen na ty, co nic neříkají.
          • Zatím si tady snad nepředvedl nic, co by nebyl trolling a ještě se takto ptáš? Koukám, že jsem podcenil tvoje schopnosti. Ty nejsi jen tak obyčejný troll.
            • Ok... zase žádný jiný argument než "troll"... To se na nic jiného nezmůžete?
              A ta mánie kolem té stupidní klikačky je už vážně fraška...
          • Hairy_Ass
            Vyzýváš ho, aby ti předložil vlastní argument, ale sám žádný nemáš. Teda kromě toho, že nechápeš, proč se to ostatním tak líbí a nějaké nechutné poznámky ohledně jejich sexuální orientace...
            • Pardon, že jsem narušil tvou meditaci nad krabicí...
            • "To nevim, ale taky bych rad vedel, proc otazka zda je opravdu nutny tak hystercit a fanboyovat je hloupa, zatimco samotny fanboyovani nekterym jedincum vubec hloupy neprijde."

Jdi s tím TŘEBA do kotle na fotbal. Tam najdeš odpovědi...
            • To nevim, ale taky bych rad vedel, proc otazka zda je opravdu nutny tak hystercit a fanboyovat je hloupa, zatimco samotny fanboyovani nekterym jedincum vubec hloupy neprijde.
    • Ringwraith
      Reakce Games.cz (vydávání článků) je v pořádku a pochopitelná. Většina čtenářů to chce, tak se není čemu divit, že jim to Games.cz servírují.

To, že čtenáři skutečně mírná hysterie panuje je už další věc.
      • Odulin
        Slyším hystérie, píšu Vánoce. Diablo 3 = Vánoce? Uvidíme....pro někoho dost možná. *2*
    • Stejně jako je přehnaná ta tvoje. Ovšem s tím rozdílem, že tvoje reakce nikoho nezajímá.
      • Kdyby ta reakce nikoho nezajímala tak nebudete psát... *7*
        • Kdyby tě Diablo 3 nezajímalo, tak sem nebudeš psát... *7*
      • Diablo 3 také zdaleka ne každého zajímá. Kapišto?
        • tak to ignoruj...tiez ma nezaujima kopa inych veci na games.tiscali ale tak su ludia ktorych to zaujima takze im do toho nekecam...inak chce to dalsiu vyplatu a podmeho na D3 :D
        • Když tě to nezajímá, tak to prostě nečti. D3 je jedna z nejočekávanějších her a že se o ní tak hodně informuje, je jen dobře. Mně se třeba ta hra vůbec nelíbí - nelíbí se mi jediná novější hra Blizzardu - a v životě bych to nehrál, ale nemám potřebu tu kárat redakci, že o této hře takto informuje. Prostě dost lidí se na to těší a dost lidí je určitě rádo, že si tu ty články přečtou. *7*
        • Hairy_Ass
          A? Snad jsou tací dostatečně svéprávní, aby si uměli rozhodnout sami za sebe, na jakou zprávu se budou chtít podívat, ne?
        • Vždycky jsem si říkal, jak asi vypadá člověk, kterého někdo násilím nutí číst a postovat do diskuzí k něčemu, co ho nezajímá...
  • Kr.Pa
    games.cz se stává stránkou blizzardu, samé články o wowku a D3 *15*
    • Stejně jako v dobách, kdy vychází Battlefield 7, Call of Duty 32 a The Sims 257411.
    • Veskoslav
      Napiš do Institutu českého jazyka, že jsi našla nový výraz pro samé články.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit