Přejít na výpis diskuzí
Opakování pro záškoláky: Diablo III v kostce
14.5.2012 | Petr Poláček
309 příspěvků
-
TES MMO přichází, třes se Blizzarde... *16*
-
-
Kamo neberiem TES hram ich kvalitu. Mnozstvo fanusikov po celom svete dokazuje, ze nejaka, je, ale co sa tyka mna, tak este taky TES nevysiel, aby ma bavil....nejako sa neviem vcitit do ich pribehu a jeho podania.....a ani tie svety ma nejako neberu [netvrdim...u inych to moze byt uplne naopak...rozhodne niesom hater]. Prvdou je, ze napriklad RPGcka od Biowareu su pre mna ovela atraktivnejsie, napriek tomu, ze ani zdaleka nemaju tak otvoreny svet. Pribehovo mi vsak omnoho viac sedia. Co sa tyka Diabla...iste sa vsetci zhodneme, ze nejaky hack`n`slash nazyvat tvrdym rpgckom je trochu prehnane, je to jednoduchy klikfest a po tom, co som mal moznost prebehnut betu za DH a WD usim povedat, ze je to pomerene navykova a povedal by som "stavnata" zalezitost, na ktoru sa tesim ovela viac ako na hocaky TES, ktorym som daval s cistym svedomim sancu pravidelne od morrowindu....asi to bude tou Bethesedou....lebo rovnako ma nezobral ani novy Fallout....a nemyslim, ze to je tymi bugmy...na take veci som pomerne tolerantny ci dokonca rezistentny clovek..... *7*
-
-
trailer v hollywoodskem mega stylu me jen utvrdil v tom že delam dobre kdyz to vynecham, alespon prozatim. Nechápu jak muzete stihat hrat vsechno co vyjde, to nedelate nic jineho nez hrajete hry *8* *8* ? Je tolik her co jsem nehrál tak mám vyhodu že muzu vybírat když zrovna chci neco hrát *4*
-
-
Nebejt pred dvma lety Mafia 2 a ted to Diablo tak uz hry dobrej sest let nehraju vubec:)) tak tu nerikej ze kazdej hraje vsechny hry co vyjdou:))
-
Kdo tvrdi ze lidi tady hraji vsechno? Nebo jsi jasnovidec? Na tu hru tesili x-let,takze je jasne ze se tesi. Problem je v tom,ze cim vetsi ocekavani maji,tim vice muzou byt zklamani:)
Lepsi je byt skepticky a nechat se prekvapit,nez naopak.
-
-
mam nápad jak vylepšit tuhle stránku, mohlo by tady být stylové odpočítavadlo
-
-
To by bylo přehnaný, to spíš na nějaký fanstránky. Ale malý počítadlo na nejočekávanější hry, co mají v blízké době vyjít, by mohlo být, to by mi pomohlo.
-
Panebože jen to ne...
-
-
Zajímalo by mě kdy můžeme očekávat recenze. Neví někdo jestli novináři dostali nějakou prewiev verzi nebo budeme čekat týden než to dohrají?
-
-
Info o hre, gameplay vide atd. zacnou pomalu unikat ted od pulnoci. Recenze (aspon imho) moc neda, bud ti ta hra sedne nebo ne, to z recenze nevyctes.
-
Preview samozřejmě. :S
-
-
Podle konkurenčního webu dostali novináři klíče dnesa začnou hrát stejně jako všichni ostatní.
-
-
-
Bude to stupidní klikačka pro stupidní klikače... *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
-
-
mozna, pro me je Diablo nostalgie a proto si to zahraju v praci pouzivam hlavu az moc takze odreagovani v podobe diabla se hodi. A kdyz sme u toho vsechny hry sou jen debilni klikacky kdyz se na to podivas z toho uhlu. Cili tvuj komentar je ponekud hloupy a svedci do jiste miry o tve urovni. Promin
-
Sam si stupidni
Bez si klidne hrat Wonderful Adventures of Hello Kitty, hlavne sem nepis haterske sr@cky -
-
sám si sra*ka.
-
-
Co je to sakra za odpoved ? :D
-
-
-
-
Tohle se nedá cracknout. Můžeš vytvořit nějakej vlastní fiktivní server nebo jak se tomu říká, ale ta hra bude totální srágora. Konec zvonec.
-
Tak co? Vsechno funguje jak ma, vsichni nalogovani a parite?
-
-
No podle "mrtva" asi jo:)
-
-
Pokud je "funguje" error 37, ucpana trubka logovaciho serveru tak jo. *5*
-
-
No ale tohle jedina negativni reakce, ze by to ostatnim opravdu jelo?
-
-
Nevim, ale jestli nekdo na EU hraje tak tohle keca:
http://eu.battle.net/d3/en/status -
Nevím, u mě hra je akorát na poličce:)Neinstaluji kvůli zkouškovému:)
-
-
hh, to je zkouska sily vule, drzim palce ;-)
-
-
Nejede. Error 37.
-
-
:-)))))))))))) boha jeho chlapi,že se na to nevyserete,tohle samý bylo s assassinem..doprasený servery,přetížený..nemožnost se připojit a hrát..počkejte si vklídku na nějakej emulátor,či crack a pak pofičíte bezproblémů..
-
-
-
-
Každopádně,než SKIDROW nebo RELOADED,či RAZOR cracknou diablo,zadrtím maxe payna...na toho chudáka se skoro při vší tý manii okolo diabla skoro zapomnělo..mám takovej pocit,že max vychází stejně jako diablo 15.května..
-
-
ty retarde, Diablo 3 nejde hacknout.
-
S Maxem máš sice pravdu, ale tvoje oblíbené skupiny budou mít práci až kolem 1.6., kdy hra vychází na PC.
D3 ale nikdo cracknout nemůže, protože by nejdřív musel vyrobit funkční emulátor Battle.net serveru. -
Kebule, ty jsi vážně na kebulli padlý. Diablo nejde crcknout....
-
-
preco, ak sa im podari vypnut online funkcie, podla mna to pojde aj offlinovo
-
-
Těžko, když se půlka věcí (myslím, že i AI a loot, ale teď nevím přesně co všechno) generují online.
-
-
-
-
tak už to pařím, lvl 20 warrior, dohrány 2 akty. čekal jsem víc 2/10
-
-
ty sis tam dokonce háknul jiné posavy, než tam mají být jo ?
-
Dvacet levelů přibližně za 40 minut..no ty krávo.. :-D
-
-
Je to víc než dali korejci.
-
-
Cody, ty přece hraješ už týden a projel jsi 3 akty:)Nezapomínej.
P.S: Být tebou, tak z té sesterny zdrhnu než ti zase dají svěrací kazajku:)
-
-
Poptal jsem se. Jeden spolužák měl error 37 (přehodil z evropského na USA a pak zpátky (pokaždé uložení nastavení)) a jede to, zbylí dva jedou bez problémů.
-
-
Tak to je mnohem lepsi nez sem cekal, uvidime jestli to vydrzi az se evropa probudi ;-) Ale snad jo, maji celou noc aby to nejak poresili. Neverim ze by kvuli tomu neslo spat buhvikolik lidi.
-