Přejít na výpis diskuzí
Opakování pro záškoláky: Diablo III v kostce
14.5.2012 | Petr Poláček
309 příspěvků
-
Víte proč vám to nejde nalogovat?..protože tohle... http://i.nyx.cz/files/00/00/07/86/786104_d62fd160c6ebfb38f3dd.gif?name=D3servers2.gif
-
-
Víte proč vám to nejde nalogovat ?.. protože takhle... http://hafogifu.blogspot.com/2012/05/blog-post_1825.html?showComment=1336311719038#comment-c2176308459589628074 Ten dolní obrázek. *11*
-
looooooool
-
-
Poptal jsem se. Jeden spolužák měl error 37 (přehodil z evropského na USA a pak zpátky (pokaždé uložení nastavení)) a jede to, zbylí dva jedou bez problémů.
-
-
Tak to je mnohem lepsi nez sem cekal, uvidime jestli to vydrzi az se evropa probudi ;-) Ale snad jo, maji celou noc aby to nejak poresili. Neverim ze by kvuli tomu neslo spat buhvikolik lidi.
-
-
tak už to pařím, lvl 20 warrior, dohrány 2 akty. čekal jsem víc 2/10
-
-
ty sis tam dokonce háknul jiné posavy, než tam mají být jo ?
-
Dvacet levelů přibližně za 40 minut..no ty krávo.. :-D
-
-
Je to víc než dali korejci.
-
-
Cody, ty přece hraješ už týden a projel jsi 3 akty:)Nezapomínej.
P.S: Být tebou, tak z té sesterny zdrhnu než ti zase dají svěrací kazajku:)
-
-
Každopádně,než SKIDROW nebo RELOADED,či RAZOR cracknou diablo,zadrtím maxe payna...na toho chudáka se skoro při vší tý manii okolo diabla skoro zapomnělo..mám takovej pocit,že max vychází stejně jako diablo 15.května..
-
-
ty retarde, Diablo 3 nejde hacknout.
-
S Maxem máš sice pravdu, ale tvoje oblíbené skupiny budou mít práci až kolem 1.6., kdy hra vychází na PC.
D3 ale nikdo cracknout nemůže, protože by nejdřív musel vyrobit funkční emulátor Battle.net serveru. -
Kebule, ty jsi vážně na kebulli padlý. Diablo nejde crcknout....
-
-
preco, ak sa im podari vypnut online funkcie, podla mna to pojde aj offlinovo
-
-
Těžko, když se půlka věcí (myslím, že i AI a loot, ale teď nevím přesně co všechno) generují online.
-
-
-
-
Tak co? Vsechno funguje jak ma, vsichni nalogovani a parite?
-
-
No podle "mrtva" asi jo:)
-
-
Pokud je "funguje" error 37, ucpana trubka logovaciho serveru tak jo. *5*
-
-
No ale tohle jedina negativni reakce, ze by to ostatnim opravdu jelo?
-
-
Nevim, ale jestli nekdo na EU hraje tak tohle keca:
http://eu.battle.net/d3/en/status -
Nevím, u mě hra je akorát na poličce:)Neinstaluji kvůli zkouškovému:)
-
-
hh, to je zkouska sily vule, drzim palce ;-)
-
-
Nejede. Error 37.
-
-
:-)))))))))))) boha jeho chlapi,že se na to nevyserete,tohle samý bylo s assassinem..doprasený servery,přetížený..nemožnost se připojit a hrát..počkejte si vklídku na nějakej emulátor,či crack a pak pofičíte bezproblémů..
-
-
-
-
Tohle se nedá cracknout. Můžeš vytvořit nějakej vlastní fiktivní server nebo jak se tomu říká, ale ta hra bude totální srágora. Konec zvonec.
-
Oni tam nedali queue? *1*
-
No doufám,že s tím nebude takovýho sraní jako assassins creed a cracknout to mnohem dřív..
-
-
Pochybuju. D3 je na systemu WoW, kdezto AC melo vsechny data primo na disku, akorat chybel mechanismus na prepinani misi. D3 nema v datech zadne scripty.
-
To ani nestojí za komentář, počkat komentuji vlastně....
Cracknou to nikdy necrakneš.... -
-
Hahaha..a vo co,že cracknou..je to jen otázka času..a protože je tohle velká herní pecka,tak to bude zároven i pro crackery velká výzva..kdo to prolomí první získá nesmrtelnou slávu..
-
-
Jak se prolamuje neco co nemas? *15*
-
-
to se dělá tak, že si koupíš originálku a posloucháš komunikaci se serverem. Stačí najít pattern a můžeš server vesele emulovat lokálně.
-
-
Emulovat server neni problem. Problem je doplnit ty soubory, ktere proste nemas... To jsou scripty, ktere se do vsechn onlinovek delaji rucne, a do diabla se taky budou muset delat rucne. Proto to nikdy nebude dokonale.
-
No to jo, ale k cemu je to platny, ted se na freeckach skriptuje ICC a na ofiku uz konci dalsi datac. Navic stejne pulka veci nejde jak ma.
-
-
Zkuseny hakár prolomi i to co neexistuje.
-
-
Proboha. Víš jak to fnguje vůbec?:-D DarkSpore ani po roce nedokázali prolomit a to je zapomenutelné RPG . Diablo funguje na úplně stejném princip. Jak chceš něco cracnout, když vše taháš z jejich servrů? To by jsi musel vytvořit celý svět vlastní.....To není mám složku Crack, zkopíruji do složky se hrou a hraji....
-
-
Na rovinu..absolutně netuším jak se takovej crack dělá,nebo jak se obchází tyhle ochrany,ale otěhlech "neprolomitelnejch" ochranách se toho už napsalo hafo a stejně každá časem padla..padne i tahle..jsem o tom naprosto přesvědčen,že si tu cestičku nějak najdou..
-
-
Tady to tak neni. Neco co neexistuje muzes nahradit. Kdyz ale nevis jak to vypada, jenom tusis, tak se nikdy nepriblizis originalu.
-
Aha a wow se hraje na neofiku stejne jak na ofiku...
-
Diablo sa bude ''crakovat'' ako onlinovky ktore sa hraju na neofcialnych serveroch a kto to skusal tak vie ze to nie je boh vie co.
-
Proboha....Umíš prolomit WoW? Dají se udělat servry, ale nikdy nedosáhnou kvality originálu. V tomto případě je to to samé.
-
-
-
-
-
-
8 minut *1*
-
zbývá 0:22 minut
-
-
A já nemám klíč ://///
-
-
si to stahni pres battlenet, pokud nemas predobjednano je to stejne jedina moznost protože zitra bude vyprodano
-
-
1500 za to fakt nedam...
Stejnak si to zahraju az po mature, jen sem chtel ten hrejivy pocit, ze uz to mam :D -
-
To je zbytečné. To i tady na tiscali to vyjde i s počtovným na cca 1299 max.
-
-
Prave... A jeste to bude krabicovka
-
-
-
Neplas, normalnich krabicovek je dostatek.
-
-
nemyslim treba ja když chtel koupit skyrim meli všude vyprodano, i na skladech když jsem to chtel objednat online
-
-
jenze skyrim je na steamu. Tam se prodavaji cdklice i primo na steamu, takze se vyproda i steam, kdezto na battle.netu si muzes koupit libovolny pocet her, a nikdy nedojdou. Proto si hodne lidi koupilo digitalni verzi, takze zbylo dostatek krabicovek.
-
-
-
-
-