Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslim, že nikdo se na zadek neposadí. Každého to bavit nemusí. Beru to spíš tak, že to přinese něco nového, ale jako každé MMO tak nejspíš bude pár - . O tom jak to natře jiným MMO se nechci bavit. Bude stačit když to bude dobré a bude to hráče GW1 a i ty co se jim to zalíbí, bavit. Jen ať si lidé zůstanou u WoW a jemu podobných. Mě stačí komunita GW1, která je opravdu fine a rozhodně sem za dobu hraní potkal spoustu skvělých lidí co rádi pomohli a dalo se s nimi bavit. O tom to je. Dobré MMO tvoří i samotní hráči.
  • akorat si najdi na netu nez neco napises blbe lidi z arenanetu se trhli od blizzardu daleko driv nez vubec Wow bylo alespon z 50% hotove a dobre udelaly
  • pro V: podivej se na youtube a tam uvidis videa (hlavne draci jsou spickovy) tak nepis ze to nikdo nehral kdyz GW melo demo verzi na kazde herni vystave po svete
  • Minimální jak pro koho příteli. A další věc : proč platit když to jde i bez toho? GW 1 běží bez měsíčních poplatků a tím jen dokazují, že to jde i tak. Mají tam mikrotransakce, to souhlasím, ale ty nijak neničí hru hráčům. Ty jsi snad naučený platit?

V tom případě máš peněž na rozhazování a to pak beru a držim Ti palce aby to tak bylo i dál. Pokud Ti to platí rodiče, pak to chápu proč o tom tak mluvíš. Já osobně třeba nechodím do hospody nijak často nebo Mekáč nenavštěvuju - tím ušetřím. Studenti rozhodně nemají chuť platit si něco u čeho nemusí ani vydržet a rozhodně to spíš připomíná automaty. To už jsem tu psal a nebudu se k tomu vyjadřovat znovu.

Raději si budu šetřit na pěknou dovolenou nebo něco koupím rodině či přítelkyni a nebudu to plácat do MMO.
  • Arenanet zalozili lidi co se trhli od blizzardu
  • Protože jak si sám napsal. Tobě to připadá jako ta samá hra akortá ve vesmíru. A to je právě to, co plno lidí už nechce. Další hra až moc podobná WoW. Ano, GW2 se může taky něčemu podobat, ale i tak přináší svěží vítr do MMO světa. Proto :) .

+ žádné měsíční poplatky, kamaráde :) (Já rozhodně nechci platit za hru i potom co si ji koupít - to už mi připomíná gemblerství, pouze s tím rozdílem, že u automatu máš nějakou maliňiňkatou šanci něco vyhrát :) .) A těch změn je dost na to aby to oslovilo hráče :)
  • Jojo, taky uz se tyhle originalni, revolucni, bezchybny a vybalancovany hry, kterou jeste nikdo nehral, nemuzu dockat.
  • Ano budou plnit urcite role finta je v tom ze vsechny profese umy vsechny role a ty v gw2 jsou damage/control/subport takze neni potreba cekat na urcitou profesi a 5 elementalistu muze jit na dung stejne jako 5 warrioru
  • Ah OK, tak to se omlouvám. Myslel jsem, že to patří na účet GW2.
  • sidi
    mna zaujima jedna vec hlavne ze co budu pisat recenzenti ked si vyskusaju GW 2 a uvidia jeho pribehovy system, kedze pri vydani SWOTR seci ospevovali aky je pribeh super a tak, a to GW 2 bude mat asi tak 10 krat prepracovanejsi pribehovy system + uplne novy stil questov ... To sa z toho asi ludia dost posadia na zem :D
  • Malleth
    Same here
  • však hru dela stejny team jako GW
  • sry reakce na Kinga
  • Aha zajímavá novinka já myslel, že hru vyvíjí stejný tým(asi rozšířený) jako jedničku.
  • s tímhle bych ještě počkal určitě se pude specializovat určitým směrem, takže na nějaký obtiznejsi dung třeba bude potřeba...aspoň v to doufám aby každý hráč plnil určitou roli. Pěkně udělaný je to v riftu kde můžeš tyhle role měnit(mimo boj) během pár sekund.
  • Bože :-D
  • Protože jseš hloupej... něco takového by totiž inteligentní člověk nenapsal ^.^
  • Oooooooooooooo na toto sem tak dlouho čekal že se mi to ani nechce věřit...
  • Ale vůbec.

WoW jsem hrál roky a teď jsme přešel na SWtOR a přijde mi to jako bych hrál stejnou hru, ale jen ve vesmíru. A to je super!
  • Ringwraith
    Můžeš hrát přinejmenším dobrý MMO bez poplatků.
    Můžeš hrát přinejlepším dobrý MMO s poplatky.

Tak jednoduchá volba to je.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit