Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Furt nechápu co máte proti měsíčním poplatkům. Jsou minimální! V hospodě člověk za jeden večer utratí mnohem víc a má to ve finále mnohem menší hodnotu. Dokonce když jdeš do Mekáče a kopíš si menu tak dáš větší půlku jak za měsíční poplatky.

Lidi v čr jsou tak totálně nenaučení platit až to hezký není.
  • Vsadím se, že ještě před měsícem a půl jsi byl hater WoWka a teď si mlaskáš nad SWOTORem...
  • Ringwraith
    Že jo... a navíc nemusíš platit měsíční poplatky.
  • Protoze me SWtor nezajima *3*
  • Malleth
    Reakce na Medový Vánek: Protože GW2 očividně není kopírka WoWka jak TOR a ty souboje a skilly vypadají parádně
  • Nechápu, proč se někdo zabývá GW2, když je venku SWtOR.
  • walltar
    Už se těším ... tak to ani nebudu kupovat TOR a zrovna si počkám na GW2
  • Finta GW2 je ze je bez mesicnich poplatku takze si ji muze koupit i ten co zrovna pari(a plati) SWTOR a hrat oboje
  • Konec otazníků a vykřičníků, konec dps,tank healer *14* *14*
  • A opět se tu rozhoří ostrá a debata o tom, jaké MMO je lepší, o kolik, jak a proč. V minulém Fight Club #62 to bylo hezky řečeno. Lidé v diskuzi "vyblijí" své emoce, názory, touhy a tím si vlastně pomohou.A jak je vidět opět se tu zde rozhořely plameny "lásky a porozumění." Lidi to chce klid a být více tolerantní *5*

GW 2 bude nebo nebude dobrá hra to se uvidí, jako u SWTOR. Musíme si počkat u SWTOR půl roko, abychom mohli dělat závěry a u GW2 to bude ještě déle. Počkáme a uvidíme. Osobně bych byl rád, aby to pro obě MMO hry dopadlo dobře. Určitě si to zaslouží. Zatím můžu mluvit jen za SWTOR, které je pro mě překvapený ( pro mě osobně určitě ) a nejsem nějak obrovský fanda Star Wars. Hra má co nabídnout, jak po stránce PVE a to hlavně v kvalitním příběhu, vypiplaném prostředí s atmosférou a také baví hráče hrát PVP. A PVP mě nikdo moc nebralo.
    GW2 bude určitě pokračovat ve své tradici, pro kterou je celé série GW tak zbožňována a možná někdy, až moc opěvována *5*

Hlavní je jedna věc lidičky. Obě hry jsou MMO a hlavně nás baví je hrát a to je to nejdůležitější. Není přece důležité kolik lidí si hru přeplatí, a kolik jí hraje. Nejdůležitější pro nás hráče je ta věc, že nás baví a dokáže nás přikovat k židlím. Hrajeme všichni MMO na to nesmíme zapomínat.

Váš Werdes *1* *1*
  • Tak poslední dobou to tak chodí. Když přijdou na nějakou nesrovnalost, tak jsou schopni tu starou úplně zrušit a kompletně ji předělat. Mají opravdu výdrž a nás samozřejmě o to víc trochu zžírá ta touha si to taky vyzkoušet. Ale kouzelné je jejich heslo. Vyjde to, až to bude hotové. *4*
  • A keby sa ta hra ludom na beta teste nepacila, tak to nevydaju a vylepsia :) Takze ja im skutocne verim, ze ked to vydaju, tak to bude skvela hra.
  • Tak nějak jim i ty velké plány věřím, protože na to mají svůj vlastní úsudek a jejich vlastní iniciativu a ně nějakého kravaťáka nebo managera od distributora, který kouká jen na prachy.
  • ked som si precital tak sa mi tomu nechcelo verit... v tomto clanku http://www.starwarsmmolevelingguide.com/swtor-a-300-million-failure/ sa pise ze wowko za cely jeho vyvoj do dnesneho dna stalo 200 mil. dolarov... to je dost velky rozdiel :D a taka mala firma ako ArenaNet co ma 300 zamestnancov a profituje z no-subscription hry aj tak (pravdepodobne) vyda ovela kvalitnejsiu hru ktora ich stala urcite omnoho menej penazi

je to zaujimave porovnanie... myslim ze za to ani nemoze bioware ako trapna EA... tolko hier zkazili ze uz to nie je ani pekne
  • určite ne 4miliardy protože je ve vyvoji 5 let a častečne na to šli prachy z GW a datáčů a rozhodně bude lepe udělaná a nebude tam pvp kde je 1-2 povolaní op jako v star wars která slovo balanc vůbec nezná
  • TO že je to překombinované patří ke GW 1...
  • Přesně tak. Dokonce sám znám pár lidí co čekají na GW2 a pak se teprve chtějí rozhodnout jestli do toho jít nebo raději hrát jiné MMO. Ale jak bylo řečeno. Fanoušci SW nebudou přecházet na GW2.
  • reakcie cca polovice komunity swtor pri prvom zahrani : wow it's like WoW... asi taka je ta ich komunita.. ked uvidia lepsiu hru tak vela ludi po nej siahne ;)
  • Máš pravdu tak napůl. Až vyjde Guild Wars 2, tak Star Wars neztratí své fanoušky, kteří si to už koupili, ale ty, kteří se budou rozhodovat jakou hru hrát. :)
  • Chuckula: Nezapomeň na svá slova: Jestli za to hra stojí se teprve dozvíme. : než napíšeš, že je to těžce překombinované a směšné. Zatím jsi jeden z mála co to hodnotí až tak negativně, ale je to tvůj názor, fine. Hru si však ještě nezkusil, takže tu tohle raději nepiš. :)

Každopádně mě se to určitě líbí a PvP systém vypadá hodně dobře. Budeto dost o pohybu a jestli bude za to stát i PvE se dozvíme brzy. O PvP mám trochu jasno, ale o PvE mám pochybnosti a to musim říci i o Endgame obsahu (tedy jestli bude mít hráč s vyexpenou postavou co dělat na hoodně dlouho). Zatím to ovšem vypadá vše hodně pěkně. Snad to tak i zůstane.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit