Přejít na výpis diskuzí
Operation Flashpoint: Red River - recenze
21.4.2011 | Dan Vávra
117 příspěvků
-
dobre sa cita aj som sa nasmial ... Danovy V. davam 9.5/10
-
A zase nějaký"osvícenec"co našel pravdu.Je jasný že v Iráku,Afghánistánu či jinde nerozdávaj američani bonbony na potkání a že o lidi jde jako poslední,v každé válce jde o moc či bohatství ( např.nerostné) nicméně to dělají/dělaly všechny státy.Taky není žádný tajemství že mocní chtějí být mocnější jenže žádná jiná alternativa než USA není a až bude světová velmoc Čína což bude velmi brzo tak možná vy revolucionáři budete ještě se slzou v oku vzpomínat na americkou vlajku.Mě se líbí jak taky vzpíláte amíkům za každýho mrtvýho araba přitom oni že by byli nějak vzlášt toleratní jsem si nevšim ostatně zanedlouho jich bude v Evropě dost na to aby jste si to mohli povědět tváří v tvář což my jako bezvěrci budeme mít strašně dobrý,co se týče konspirace to jste všichni děsně chytrý že nějakej šašek vymlaskne na youtube video o tom jak to bylo skutečně o 11.zářím pod to napíše demoliční expert a hned výte e je to na 100% pravda.Můžu vám říct že pravda vypluje na povrch až to budou chtít zveřejnit příslušný orgány.
-
Pravdu bohužel míjíš obloukem velkým jako Slunce a širokým jako kanál La Manche.
To, co napsal "kokot" blbost není, naopak má, na rozdíl od tebe, pravdu. Obrat ve válce byl uskutečněný díky hlouposti německého vrchního velení (hlavně politických špiček) - nebýt jejich špatných rozhodnutí, tak by ani velký a všemocný SSSR neměl proti malému Německu, které bojovalo na více frontách, šanci.
Já velmi rád říkám následující větu: nebýt Rusů, tak by Spojenci Němce zastavovali jen těžko a nebýt Spojenců, tak by Německo bylo se SSSR hotovo během prvních pár měsíců.
Nejen Američané vskutku omylem shodili bomby na pár našich měst, nýbrž stejných omylů se dopouštěli i tví oblíbení Rusové (či Sověti) na druhé straně fronty (a nejen oni). Je samozřejmě velice hloupé si myslet, že podobných chyb se dopouštěli jen ti zlí Američané. Dnes je to samozřejmě díky komunistické propagandě, která se tu živila více jak 40 let, málo známé.
Na závěr bych poznamenal asi toto: Američané v poslední době třikrát Evropě zachránili pr*el, a to jak v obou světových válkách, tak i ve válce studené (kde porazili tvé milované Rusko, či SSSR abych byl přesný). Nebýt jich, tak zde teď vskutku žijeme v nacismu, či možná hůř - v komunismu. Btw zajímalo by mě, z jakého evropského státu si dodnes odvážejí ropu :-) -
Nezrecenzovat v tomhle titule kooperativní kampaň, to je podobne jako psat recenzi singleplayeru Battlefiel - nikoho to nezajima. Taky jste mohl zminit ze tam neni klasicky multiplayer a nedavno tady bylo video, kde spominali ruzne herni mody jako eskort, last stand a pod. Proč to neni v recenzi zmineno?
-
taktovat novou grafiku a procesor, nejste nahodou Einstein?
-
Nemáš teplotu? Vem si nějaký prášek, mládežnická organizace komunistického svazu mládeže (takový Stalinjugend) jistě nějaké bude mít.
Btw: tvých posledních pár slov je konečně pravdivých (jinak zbytek nestojí za nic) - obecně konspirační teorie jsou vskutku lživé.
Btw2: honem rychle si to přečtěte než to nějaký člen Bilderbergu (všemocná skupina, která ovládá celý svět a možná i vesmír) smaže. -
Asi tak. Ale to těm anti-ami "inteligentům" nevysvětlíš.
-
neni o cem se bavit, vetsina lidi co tu je, vcetne me, nezazila komunismus a od detsvi jsou masirovani kecama ze strany ucitelu a rodicu o tom jakej je komunismus a rusko svinstvo, jak se stalo na banany atd.. potom samozrejme je tu masaz typu: levici voli jenom ovce, lidi co nic neumi atd., a to samozrejme mlady clovek nesnese, aby ho nekdo oznacil za ovci, takze jsou ze vsech pravicaci nazory podporujici USA a jejich valecna tazeni. A vsichni jsou strasne vzdelani (hlavne diky nasim vytecnym vysokym skolam at uz VSE, nebo CVUT, je to uplne jedno) a tedy vsechno co neni medialne podporeno je automaticky konspiracni teorie a ty jsou prece vsechny lzive bez kousku pravdy
-
:D
-
Vtipny ale kazdej romskej vobcan ti poradi ze do 5000tis se o trestni cin nejedna. *1* Ale uznavam ze na toho kdo neni prislusnikem mensiny a tudiz se ve svejch pravech neorientuje to bubu mozna zabralo. *3*
-
Nejdřív předvolání k soudu a potom případně i trestní stíhání? *1* To zřejmě psal nějaký bratranec šerifa Wigguma *3*
-
Som syn bozi osobne a chcem Vam tymto podakovat ze udrzujete poriadok na zemi za mna. Oficialne tymto vyhlasujem ze cela Ceska policia pojde po smrti do neba. Ocakavajte pozvanku postou...
Regards: elite... uh, teda Jezus -
No ale to, že jí mažou přece dokazuje, že existuje, proto pochopili, že mazat konspirační dokumenty nemohou, protože by to taky dokázalo jejich pravdivost :)
-
Kokot budeš asi ty když napíšeš NEBÝT s I..(Tohle slovo má dva významy-když je s tvrdým tak je to od slovo být -existovat..Kdežto bít to je od slova tlouci..)
Jinak tohle co jsi napsal je blbost,pravý obrat ve druhé světové válce byl uskutečněný díky bojům v Rusku.Tam došlo k obratu ve válce,nebýt tedy Rusů Američané by Němce nikdy nezastavili..
Naopak američané nám tu i již po válce bombardovali města (například Mladá Boleslav byla bombardována ještě několik dní po ukončení války) a tvrdili že šlo o omyl nebo dokonce tvrdili že ono bombardování provedla německá vojska (dnes někteří magoři tvrdí že to byli Rusové,jenže ti by si přece nebombardovali svou zónu vlivu).
Další bombardovaná města (tam je i důkaz že šlo o američany a přitom to bylo po válce) byla například Cheb a část Prahy (Mám pocit že při onom náletu zemřela dcera Josefa Lady)a možná i Plzeň
Američané když někam jdou tak to pro ně musí mít materiální nebo strategický význam.Aby z toho oni něco získali..Třeba dnes v Lybii kvůli ropě.. -
No a je to snad nějak jinak? Vystihl si to n aprosto přesně :)
-
Vážený uživateli - právě jste se usvědčil z trestního činu - krádeže.
Vaše IP adresa byla zaznamenána, v nejbližší době očekávejte dopis s předvoláním k soudu.
V případě, že budete výzvu ignorovat, bude proti vám zahájeno trestní stíhání. -
Dik vam obom, tohle ma u povodnej hry odvratilo a zda sa ze autori nasluchali hracom - aspon v dacom.
-
Ja viem, normalne bych to tiez tak bral. Boli vsak v nom veci podlozene mnohymi dokazmi a neviem zatial o tom ze by bolo nieco z toho vyvratene ako loz. Ak ovladas historiu dobre(nezabudaj ze to co ucia v skolach tiez nemusi byt az taka pravda) sam si pak mozes porovnat ci su to len blaboly. Kazdopadne mna ten dokument opravdu dostal a ver mi, nie som typ co skoci na hocico. Jedna vec je vyvratit dokazmi podlozeny blabol a druha ignorovat potencionalnu pravdu s tym ze su to len rozpravky.
-
Koukal jsem na mapu ve hře, kde je měřítko. A pokud jsem koukal správně, tak je mapa velká cca 5x10 kilometrů plus okraje. Velkou část pak zabírají hory, kam nelze jít. Autoři sice říkali, že je mapa velká cca stejně jako SKira, ale nikdy nic konkrétního a ta mapa mluví za vše.
-
Tak přidám trochu víc, experti. Venku už je jiná recenze od konkurečního webu a svou kvalitou je 2x tak lepší, než tato. Můžete si přečíst a porovnat, než mě začntete kritizovat ;-)