Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já už si na detaily DR moc nepamatuju a teďjsem ho zkoušel jen zlehka, ale žádné limity jsem přiu hraní zezaregistroval, pokud se tedy nejednalo o limity dané přímo situací v dané misi.
  • hele, já hry zas tak moc nehraju abych měl přehled v tom, co tu jmenuješ. Prostě přijdu k počítači, kouknu na net, nová hra v oběhu. Tak se kouknu na recenzi a ta mi absolutně nic neřekne.

Divim se, že se Vás to tak dotklo. No jen si tu pějte chvalozpěvy. Já jsem řekl jen svůj názor. Proti autorovi nejsem nijak zaujatý, nelíbí se mi ale jeho práce.
  • smejki
    na youtubu se objeví bradavka a do minuty je video odstřihnuté. Tolik k logice existence konspiračních webů a dokumentů
  • smejki
    áááá... mám rád vůni pivního antiamíkismu po ránu
  • smejki
    ptej se tam, kdes to ukrad ::fuck
  • Sakra to vůbec nepiš nebo si pro tebe přijde Mossad *10*
  • No tvůj nick tě evidetně vystihuje,recenze je podle mě kvalitně napsaná vše důležité je v ní obsaženo jasně autor píše že změn tolik není ( co si takhle přečíst recenzi na první díl ) taky nějak nechápu proč se ptáš na to jestli je to další klon COD když je jasně napsáno že hra je v podstatě o něco otevřenější ARMA takže takový mix Ghost Recon/Brothers in Arms/ARMA což znaměná že žádný rambo styl se nekoná no a co se týče porovnání tak se hrou The Sims toho společného příliš nemá
  • No ja neviem, po prvej hodine hrania to vyzera skor ako simulator jazdy na korbe dzipu a pocuvania kecov toho hustoprisneho serzanta. Nevie niekto, ci sa da odstrelit a dohrat misiu bez neho, lebo mi strasne lezie na nervy?
  • Dle fór prý nemají, ale nehrál sem takže nevím 100%
  • Typický post-komunistický názor :).
  • no jasne...,,dvojcata,, si americani odbouchli sami, pristani na Mesici bylo natocene nekde v pousti a v podzemi maji schovana tela ufounu...jo a cely svet vlastne ovlada nejaka skupina ultrazbohatliku, kteri maji vlady zemi jen jako svoje loutky
  • jo soorry ja sem jen myslel ze mi tady nekdo poradi driv nez na foru ..a orig si fakt kupovat nebudu .. ja sem si to chtel jen vyzkouset
  • Pokoušíš se tu ze sebe udělat blbečka, nebo se jen snažíš vyprovokovat? Jdi si koupit originálku, taky jsem to udělal. A pokud to myslíš opravdu vážně tak táhni na nějaké warez forum!
  • cau sorry za offtopic ale urco mi tu nekdo poradi : u assassins creed 2 kdyz chci rozbalit crack , tak mi to rozbali jen soubor skidrow a ten druhej s koncovou .ddl mi to ignoruje a to ikdyz si vypnu noda .. nevite nekdo ? dik cau
  • ono si stačí jenom doplnit si vzdělání a přemýšlet nad tím. Nevim, proč bych měl svoje stanovisko měnit jen z informací plynoucí nějakým pochybným dokumentem? A co vy? Jak ovládáte historii?
  • Divim sa ze to nikde nebolo spomenute a teda sa obraciam na tych co to hrali(recenzenta): Pouzivaju misie v Red River rovnaky "time limit" system ako v Dragon Rising? To bola vec koli ktorej som povodnu hru ani nedohral. dik
  • Mozno by si si mal pozriet ~5hod dokument "Ring of power"....
  • dejte lidem lidská práva a začnou vymýšlet kraviny, jako ty :-)
  • mně autor jen předal preview informací, prezentovaných veřejnosti v průběhu vývoje. O hře nevím, jak se chová (stabilita enginu atd.), neřekne mi nic o stylu hraní. Nedostal jsem informace o chování nepřátel, techniky - (je to snad další klon CoD? kdy mi nabíhají desítky nepřátel před hlaven? či tu máme protivníky propracované jako ve Far Cry?) Nevím nic o stylu hraní. Nezhodnocení kladů a záporů, žádné porovnání s jiným titulem (vyjma bugů).... Mohl bych pokračovat, těch informací mi chybí opravdu dost.
  • A nedochází ti že stále pod Fašismem jsme jen je v jiné podobě ? Říká ti něco jméno David Icke ? Možná by ti otevřel oči na trošku odlišný pohled na politiku než se koukáš ty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit