Přejít na výpis diskuzí
Operation Flashpoint: Red River - videorecenze
6.5.2011 | Lukáš Grygar
41 příspěvků
-
Hlas pana Grygara je to nejlepší, co mohlo games.cz potkat :).
-
jsou tam dneska kotatka? jak nejsou v recenzi kotatka tak se na to koukat nebudu
-
Dyť je to slidešou*.Jinak hra,to je jedna velká s***a
-
-
kup lepsi komp dyz ti neprehraje 720p *2*
-
-
Ty budeš vtipnej jak picza v zimě.A proč mne YouTube jede v poho na 720p
-
-
mně jede v poho i 1080p ale tento debilni prehravac jede hrozne pomalu
-
-
Taky mám s místními videorecenzemi nějakej problém. Už ta na Portal 2 se mi brutálně sekala a tahle není o nic lepší. Přitom třeba 720p videa z youtube mi jdou úplně v pohodě a ani třeba s re-play či trailery v tom místním přehrávači problém nemám...
-
-
Divný. Videorecenze mi jedou bez škytnutí i na rok starým netbooku, takže netuším, kde je zakopanej pes *9*
-
-
-
-
Dobrá hra, hlas Lukáše Grygara a přičtěme k tomu úžasný framerate videa (Kvalitnější záznam hraní jsem v žádné video-recenzi ještě nezahlédl a tím myslím i ty televizní kde jsou ovšem limitováni technickými parametry) a výsledkem je dokonalá práce! Díky moc a jen tak dál!
-
-
recenzia je super ale TOTO NIE JE DOBRA HRA
-
-
Je uplne jedno, jestli je ta hra dobra nebo spatna (to si kazdy musi posoudit podle toho, co od ni ocekava), kdyz nema zadnou konkurenci, maximalne u predchoziho dilu. Ja jsem se hrou spokojeny, kdyby nebylo dlouhych presunu (kdyby to slo aspon preskocit) a ukecaneho serzanta, ktery se da vytrpet jednou, ale pri opakovanem hrani v coopu je to des, tak je ta hra skvela.
-
dobra recenzia, nepriatelske AI je stupidne, tym padom je to nehratelne, je to skor strelnica
-
keď vidím tie červené a zelené šmuhy za lietajúcimi gulkami vždy mi to pripomenie star wars battlefront
-
Menší technický problém, teď už je vše v pořádku, video funguje :)
-
nemozem si pomoct ale v codemasters boli slepi alebo lenivi ten dirt engine sa tam absolutne nehodi a hlavne nezvlada rozlahle prostredia ktore vyzeraju horsie nez pri 1vom flashpointe...
-
-
Nemyslím, že by byli slepí či líní, ale použití interního enginu pro ně bylo prostě nejlevnější. Navíc tvrdit, že prostředí vypadá hůř než první OFP je hodně ujetý, zdá se, že by sis měl ten první flashpoint zase zahrát, protože si ho zjevně už moc nepamatuješ.
-
-
ja pod pojmom grafika neriesim len pocet polygonov a farebnost.. ale aj prirodzenu polohu objektov a teren ako taky... ak to porovnas s povodnym flashpointom tak je to nebe a dudy) tak ako mal perfektnu atmosku vyrieseny povodny falshpoint tak codemasters nema ani zdaleka... tam absetnuje akakolvek prirodzenost... lebo vsetko je akoby z plastu a len kulisa na strelnici.. ja som sa osral s F2 od kokotmastrov RR som radsej hral u kamosa myslim ze uz odinstaloval... strata casu... ked chces neco medzi simulaciou a arkadou tak si v ARMEII naozaj velmi blbuvzdornom editore spravim atmusku aj misiu aku len chcem za 5 minut a nemusim sa strapnovat a nervovat s FLASHOU zleho UK vina. radsej to moravske )- asi tak....
-
-
Není divu, že ti první flashpoint přijde přirozenější než tohle. Asi to bude tím, že je inspirovanej českou krajinou, která ti bude pravděpodobně bližší než ta tádžikistánská.
-
-
tak inak... pre konzolistu to moze byt neco akoze viac narocne... a co sa tyka PC iba neznali alebo unudeny alebo snad uz len deges by si kupilô tuto hru.. pretoze v armeII OA alebo mod tipu AVGANI si proste nasekas tychto hier 20 z tejto oblasti takmer zadara s lepsou grafikou lepsim a uveritelnejsim terenom... mozes si urcit narocnosti a vlastne vsetko. o MP nehovoriac.. tak nerozumiem tomu ako sa moze niekto hlavne v cechach drpkat s nepodarkom FRR. sa nestrapnujte a nepodporujte naozaj zlu hru.. myslim PC. konzolisti ma v tomto pripade vobec nezaujimaju .. ty mozu byt radi ze su radi... hlavne PS3karska komunita momentalne chodi konecne asi viacej do luhov a hajov v cechach aj na slovensku...
-
-
-
-
-
nevim jak vam ale me to video nefacha :-D...coz je u videorecenze docela problem :-D...snad to date do pohody :-)...uz se na ni tesim :-)