Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky nejde
  • Opět kvalitní videorecenze od výborného autora, jehož smysl pro humor, styl psaní i komentáře a (jakkoliv relativní) objektivnost, mi dali dohromady více než dostatek informací o pokračování Operace Flashpoint. O hře uvažuji, ale až po případné slevě -první díl jsem hrál jen v demu, ale nadšení se bohužel nekonalo- ovšem akční hru (chápej ne simulaci) s otevřenými velkými mapami pro kooperaci více hráčů bych opravdu bral. Zatím však ale mám dostatek času prokousat se Posilami k Armě 2 *3* což (doufám) ještě také chvíli zabere.
  • Nemuzu souhlasit stim jak autor rika ze nemuzete behat jako rambo :) Muzete a to vesele. Dohral jsem na druhou nejtezsi obtiznost a jako rambo jsem tam behal bez vetsich problemu a moje spolubojovniky jsem ani nepotreboval, spis me obetzovali protoze se porad nekde flakali a musel jsem na ne cekat.
    • asi si ocividne nepochopil o cem ta hra je :) o teamworku a ne o dementnim srintovani jak Usain Bolt a strileni skrz zdi ala m*dka nejvic sh*t hra roku CoD
      • Bohuzel ten teamwork tam vubec nefunguje, protoze vubec neni potreba.
    • Bohužel do redakce Chuck Norris ani jeho brácha hrát nechodí. takže museli pracovat s tím, co mají. *2*
      • Ma chyba ja zapomel ze Chuck je ted na Slovensku :)
        http://img90.imageshack.us/i/76628303.jpg/
        • sorry ale to je německej tým *1*
          • napsal, že JE na slovensku, ne že hraje za slovensko, tak nevím, co kdo předpokládal.
          • Janun
            A kde se teď hraje mistorovství světa??
            • Vím, že se hraje na Slovensku, ale když ti někdo ukáže fotku, kde je z 90% Němec a z 5% Slovák, tak každej rozumnej člověk předpokládá to co má většinovej podíl.
  • Detekce zasahu ve hre co nese jmeno flashpoint... kam jsme to jen dopracovali...
    • Co je to detekce zásahu? To jak blikne obrazovka podle směru zásahu? Jestli ano, tak jak jinak má člověk ve virtuální realitě poznat, odkud do něj střílí? Pokud v reálu dostanu ránu do nohy, tak podle fyzikální síly poznám, jestli jsem ji schytal zprava nebo zleva. Samozřejmě, že v reálu je ale člověk tak v šoku, že si to ani neuvědomí, ale to přeci nelze ve virtuálním světě řešit. Ve hře člověk nemá ani zdaleka tak uplatnitelné smysly, jako v reálu, tak se to musí nějak kompenzovat. Neříkám, že vždy je to vhodné, ale nezatracoval bych to hned.
      • poznat to jde jednoduše, stačí mít 4 a více repráků *3*
      • MikeJay
        Myslím, že Drasťa měl na mysli detekci, pokud ty zasáhneš cíl - jak tam skočí ten červený křížek přes zaměřovač... Tomu se v reálu dá řikat nejspíš šestý smysl *3*
        • Myslel jsem presne co rika MikeJay
    • USER47
      Pokud vím, tak detekce zásahu je tam snad jen na nejnižší obtížnosti. A dost možná i tam se dá vypnout v nastavení.
      • Přesně tak USERE.Udělejte si pořádek ve videích.To není jenom tady!!!!
  • trolo
    video not found... neslo to ani ked som to skusal pred par dnami co s tym je? ide vam to alebo to blbne len mne?
    • Mě to taky dopoledne nešlo spustit, i FC nešel ale teď uš to šlape.
  • Všimli jste si? V závěrečných titulcích OF:RR se objeví mezi fotkami tvůrců titulní stránka nějakého pánského časopisu s velkým nápisem Bohemian girls. Že by narážka na BI? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit