Přejít na výpis diskuzí
Opomenutá vesmírná RPG střílečka Dawnstar se hlásí o slovo
26.1.2013 | Petr Poláček
54 příspěvků
-
Damn, i hated my culture before it was cool.
-
Je to lepší než Freelancer nebo ne? To jediné mě zajímá.
-
Si obyčajný zakomplexovaný bioodpad.
-
No takhle.. já nemůžu vystát celou slovanskou kulturu. A ano - i tu českou. Kór když za vlastnectvím novodobejch dějin stojej rusofilové a falsifikátoři.. někomu možná známí jako "národní obroditelé".
-
Ale fujky, celá Evropa má mluvit anglicky? Co krásné české, polské nebo ruské nadávky. Tomu se nějaké fu*k nemůže přece vůbec rovnat *15*
-
Ne, neni to dedkovina. Ale pouzivani anglickeho slova, kde existuje mnohem vhodnejsi cesky ekvivalent, je, s odpustenim, debilita. Vubec mi nevadi pouziti anglickeho slova, tam, kde neni cesky ekvivalent, hry v cestine zasadne nekupuji a na filmy koukam v anglictine. To ale nemeni nic na tom, ze kdyz ctu clanek v cestine a pak tam vidim tohle, coz pusobi jak pest na oko, zacnu pochybovat o inteligenci autora.
-
Ježiši zvykej si. Tadyto věčný nadávání na používání slov z angličtiny v češtině je fakt hrozná dědkovina. Já osobně bych dal nevimco za to, aby se minimálně v celý evropě mluvilo anglicky. Čeština je fakt na ho*no a takový to namlouvání si, že je to krásnej a bohatej jazyk?! Ani p*ču.. většina ne-slovansky mluvících lidí to stejně nedokáže odlišit od ruštiny.
-
Tak ono to může být myšleno jako atmosféra. Jde mi o to používání anglického slova v české větě. Řekl bych, že Čestina je dost bohatá aby to řekla po svém.
-
kazdy by mel mit aspon zakladni znalosti anglictiny myslim ze neni tak slozite si v tomto kontextu prelozit slovo "feeling"
-
Trošku zklamání po pár minutách hraní... Těšil sem se na vesmírnou simulaci s RPG prvky a namísto toho zatím jen "létám" a střílím bez hlubšího cíle, smyslu a hlavně napětí... Strike Suit Zero (alespoň dle videí) slibuje velké bitvy ála Freespace apod. tak se modlím, aby mě to chytlo více... Bohužel mi zatím Dawnstar přijde jako arkáda s několika možnostmi postupu a vylepšení. Asi jako nové NFS - na pohled lákavé, ale po prvním zahrání se člověk divý, jak se fyzika a atmosféra ne a ne dostat pod kůži. Dám tomu ještě nějakou hodinku a uvidím.
-
Nektera slova jeste cestina nestihla ukrast z cizich jazyku a tak je zatim nema. Feeling je jedno z nich a v tomto pripade se urcite se nerovna pocit. Mozna spis atmosfera nebo tak neco.
-
-
No teda Petře. Ne že bych byl nějaký hnidopich, ale napsat hned na hlavní stránku "protože se nemůžu nabažit toho zvláštního feelingu"...feelingu?! co to má kurnik být. Přece napíšu pocitu ne?! Nehledě na to, že je games(další anglické slovo *1*) český plátek pro české čitatele, tudíž tomu nemusí lidi ani rozumět.
-
Ta hra přišla jako tichý prd ... nikdo o ní nic neví *1* *1* *1*