Přejít na výpis diskuzí
Opotřebení zbraní v TES V: Skyrim nahradí jejich tvorba
28.8.2011 | Petr Poláček
62 příspěvků
-
To je teda fakt. Vždyť vybrat kladivo a pak několikrát kliknout na ikonu opravit, to zabralo tak neuvěřitelné množství času, že si jeden u toho mohl udělat kafe. Bethesdo, Bethesdo. Sice se na Skyrim zatím pořád těším, ale z těch rozhodnutí mi pomalu začínají vstávat vlasy hrůzou.
A to jsem ještě na konkurenčním webu četl, že upíři mají být až součásti DLC, že v základní verzi hry se neobjeví. Teď jen doufam, že to redaktoři jen blbě pochopili a přeložili, protože to by bylo teda hodně blbé tozhodnutí. -
-
Ty jo souhlas,taky se začínám trochu bát co z toho vyleze:-((((
-
dobrý novinář snad odkazuje na zdroj, ne?
-
-
Výroba a hlavně úprava zbraní zní slušně (samozřejmě záleží na provedení), ale jejich oprava mě taky dost bavila (v Oblivionu sem měl skoro u každý postavy Armourer!). Co takhle tam dát obojí? *3* *14* To by uspokojilo všechny ne?
A to, že se zbraně opotřebují, to je skorem normál... viz. Fallout, taky mě to tam nepřipadalo rušivé. -
-
No ve Falloutu 3 bylo opotřebování přehnané dle mého, řešil jsem to modem, který prodlužovat životnost asi 7x..
-
-
Souhlasím, ve Falloutu to bylo hodně přehnané, během pár výstřelů zbraň nepoužitelná, to bylo o ničem, takže jsem taky měl výrazně zpomalené opotřebení. V Obliviounu každá moje postava uměla opravování a to i tehdy, když se to absolutně nehodilo k zaměření postavy, ale byla to nutnost. Opotřebení zbraní a zbrojí sice je realistické, ale hledat po každém boji kováře je tak trochu nesmysl...
-
Mě to nerušilo.
7x ? tak to sis tam rovnou mohl dát mod kterej to zakazuje.
-
-
-
Je pravda, že stačilo do někoho párkrát praštit mečem a byl skoro opotřebovaný, ale zase bych se toho systému tolik nezbavoval. Osobně mi přijde, že se herní systém TES her od Morrowindu neustále zjednodušuje. Nejprve přibyli berličky pro lenochy v podobě okamžitého přemisťování a teď odpadá i potřeba si hlídat stav výzbroje. Nechci malovat čerta na zeď, ale abychom se za chvíli nedočkali toho, že čarodějové budou mít nekonečno many a válečníci nekonečno výdrže, aby hráče netrápili s lektvary. Myšleno v legraci, na Skyrim se samozřejmě těším. *3*
-
nechápu co ma společné vyroba zbrani a jejich opotrebovani. Jak to tim mohli nahradit kdyz to spolu vubec nesouvisi. Proč nechodit ke kovari? proste je to takovy prvek ktery vytvari rpg svet. ja se obavam aby to nebyla jeste vetsi arkada nez oblivion, i kdyz to snad ani neni mozne.
-
-
Sohlasím s fk. Podle mě vytváření zbraní a opotřebování jsou dvě naprosto odlišné věci a mě osobně opotřebení bude chybět. Ke správnému RPG prostě opotřebení patří.
-
Podle mě se to nevylučuje, ale naopak jde ruku v ruce!
-
Taky si nemyslím, že by jedno nahrazovalo druhé. Na druhou stranu mi nevadí, když se zbraně a zbroj neopotřebovávají. Třeba v Baldur's Gate to nebylo (když pominu železnou krizi, ale to byla součást příběhu) a hra tím určitě netrpěla.
-
-
Možna jen mohly zkratit dobu opotřebeni ne abych po každým vetšim boju musel hledat kovaře, nemam rad dodatečne modifikace rad hraju hru takovou jaka je.
-
-
Ale to pak u bethesďáckých her o hodně přicházíš
-
-
To nerad slyším, doufal jsem že se po vzoru survival modu z F:NV posunou naopak na druhou stranu více k realitě. No a pak jsem se vzbudil s s rukama za hlavou a skříženýma nohama *15*
-
Doufám že to nebude jako Dragon's Age 2 - to jsem stahnul, zkusil a po dvou hodinkách zhnuseně vyhodil. Ještěže jsem to nekoupil!!! Pure RPG už zkrátka nefrčí, kde jsou časy BG a Icewind Dale :( :( Mass Effect považuji za něco trochu jiného, spíš takovou střílečku doplněnou o RPG prvky a rozhovory, příběh je bohužel také dosti čitelný :( No nic, já jdu na toho Baldurse :D
-
-
Chabej pokus *11*
-
-
Tak trochu je mi to jedno. Ušetřím pár zlatek za kladívka, jelikož skill Armorer jsem si dával na každou postavu, protože opravy u kováře byly neskutečně drahé. Co mi ale jedno není, je výroba vlastních věcí. I když si ve hrách vlastní zbraně/zbroje nevytvářím (vetšinou jen pasti apod.) tady to uvítám.
Ještě jsem rád, že to nezměnili ve F3, kde to bylo šíleně náročné pro mou peněženku. Ve F:NV jsem to vzdal a zbraně opravoval ze součástek, což bylo otravné vzhledem k nepřehlednému invu. -
Dal bych Howardovi tolik tolik do tlamy,az by mel +1 k sykavkám ksindl jeden
-
-
lol'd!
-
-
Ja te nechapu, ty si snad myslis, ze nova hra == novy engine. To je naprosty nesmysl a novy engine je na nove hre to nejmene dulezite. Vetsina vyvojaru dokonce nevytvari vlastni, ale licencuje si nejaky komercni.
-
-
Až ve Skyrimu potkáš supermutanty z Falloutu 3 (bývalé orky z Oblivionu) tak pochopíš :)
-