Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blood Moon i Tribunal jsem dohral ale na tuhle moznost uz si nejak nevzpominam, na co si vzpominam je jen, ze se slo stat vlkodlakem a ze tam byl k ziskani imba mrazivej palcat :) a v Tribunalu pak pekna cervena zbroj cisarske gardy :)
  • Já to zvládnul! :) Na závěr už jsem byl rád, že jsem u konce a pak narazím na tvůj příspěvek... Docela mě to rozesmálo. :)
  • Tak nějak... taky jsem skončil u základu a k datadiskům jsem se nedostal... sice byly koupený, nainstalovaný, ale prostě se mi ze základního světa nechtělo... *1*
  • Lawliet
    no na joypadu vybrat kladivo a poklikat item mohlo zabrat víc času..
  • Ako keby to nebolo úplne fuk. Mesiac po vdaní tu bude kopec malých módov, ktoré to do hry dodajpú a o 3 až 6 mesiacov mód typu OOO. Táto hra stojí za kúpu nie preto, že je dobrá vanilla verzia, ale preto, že čím bude staršia tým bude lepšia - vďaka hráčom a modderom.
  • uz sa stalo, oblivion *2*
  • Zajímal by mě průzkum, nakolik jsou hráči co chtějí primitivní oblivion výnosnou skupinou oproti fanouškovské základně, na jejichž peněženkách Bethsneda vyrostla.

Přirovnání: Proč klub, který se proslavil hraním basketbalu se pokouší hráč hokej? Ať nechají basketbalisty hráč basket, který umí skvěle a na fotbal si pořídí nový tým fotbalistů.
  • Příteli, rád si tvůj příspěvek přečtu, ale taky jsem po asi 5 řádcích ztratil odvahu. Je to velmi namáhavé. Zkus investovat vlastní námahu k tomu, aby jsi text přepsal a nám ji ušetříš a přečteme si to.

Jak? Zaprvé se soustřeď (uč) tvořit souvětí. Větná skladba má svůj smysl, není to buzerace. Zkus (sám s tím mám problém) do jedné věty necpat více než 1 myšlenku. Další myšlenku do další věty. Rozděl text na odstavce! Takový blok se špatně čte, oči se nemají moc čeho chytit. Každý odstavec by měl pokrývat určitý myšlenkový blok - např. první jsem psal úvod, druhý o stavbě textu.

Až to budeš mít přepsané, přečti si to po sobě alespoň 1x. Oprav chyby, oprav formulace, které zjištíš nejsou ideální. Rád si to pak přečtu! :-)
  • Btw je to právě uvěřitelnost a komplexita světa, která mne připoutala s obdivem k Morrowindu. Právě na tomhle TES vyrostl a teď se chce stát dítkem pro masy. Kolik titulů už na tom s ostudou propadlo do propastí zapomnění.

Masy mají svoje Call of Duty, necpěte jim TES.
  • Stejně není nejmenší důvod, proč by ve hře nemohli být obě varianty. Ať udělají obtížnost pro akční hráče a druhou pro RP hráče. Jedna bude (z mého pohledu - pro žaludy) ořezaná a budou jen běhat a tupě bouchat a druhá pro fandy série a žánru zachová a naopak prohloubí komplexitu hry a přiblíží více "realitě". S opravováním předmětů nemám problém. Chci to tam dál a nevidím proč by se zbraně nemohli upravovat a zároveň i opravovat.

Btw ke kováři nikdo běhat nemusel. V Oblivionu stačilo sebou nosit kladivo na vyklepání zbroje a to šlo i v dungeonu, jestli si pamatuju. Takže tento důvod je nesmysl. Možná bych přidal obecně zbroji výdrž a naopak zase vyklepání umožnil pouze na kovadlině, ne v kdekoli v lese (ap.).
  • Ty jo souhlas,taky se začínám trochu bát co z toho vyleze:-((((
  • tusim je uz mozne,

clenit text,

aby se to lepe cetlo
  • Masa-san
    To nerad slyším, doufal jsem že se po vzoru survival modu z F:NV posunou naopak na druhou stranu více k realitě. No a pak jsem se vzbudil s s rukama za hlavou a skříženýma nohama *15*
  • Pořád mi to hlava nebere, povím, že v původní hře (je mi jedno, jestli holá věc ze dne vydání, nebo třeba goty) bylo obojí a postupně věci krouhají a později je označují jako novinky, a to je prostě a jednoduše fakt - dávej si mi mínusy a slovíčkař, ale stejně to neokecáš.... *6*
  • No ochota moderu neco tvorit je i tak velka, ale je pravda, ze obcas jsou nektere mody mnohem obsahlejsi a zabavnejsi nez ty dlcka co vydavaj autori.
  • V samotném Morrowindu to prostě možné nebylo. Že to bylo v datadisku, neřeším. Bylo to upřesnění z mé strany... *7*
  • Jo, jen škoda, že se bethesda nepochlapí a neocení ty nejlepší moddery nějakou finanční prémií.
  • Tohle měla být reakce na slovutného A.A. ... :/
  • Tak při nejlepší vůli, za to, že si to nepamatuješ, fakt nemůžu, tak nevím proč mi to plácáš pod koment.. :)
  • Ten jsem si koupil, ale nikdy jsem ho nehrál - nestihl jsem. Morrowind samotný nabídl tolik možností, že člověk nevěděl co dříve. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit