Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak zrovna boj byl v Morrowindu řešen hrozně a Oblivion Morrowind aspoň v této věci jednoznačně předčil. Jinak byl asi Morrowind lepší hrou - a s různými grafickými úpravami a vylepšeními se může dnes Morrowind vyrovnat Oblivionu i co do grafické podoby.

Jinak Oblivion má smysl hrát jen s modifikacemi. Bez nich je to jen lehce nadprůměrná hra.
  • smejki
    já bych to asi dal, kdybych rozpoznal jazyk...
  • Alebo niekto kto tam najde za vetou bodku... *1*
  • Pche, nezajem. Vsechno co autori odflaknou opravi mody :)
  • kotty
    Schvalne se priznejte, kdo to precetl az do konce, aniz by se v tom ztratil? *1*
  • ja k tomu neviem co povedat vyrabanie veci sa my paci, ALE, predsa len pichnem kus a musim povedat jednu dolezitu vec a tou je, ze faktom zostava, ze morrowind je oproti oblivionu a aj asi skyrimu brutal hardcore hra, poviem preco, za prve opotrebuvaju sa zbrane nie velmi, ale je to znat a oprava prebiehala roznymi kladivkami roznej kvality, tzn apprentice, journeyman a pod, tak ako to bolo aj so sperhakmi a sniecim na pasce, neviem ako sa to volalo, ah probe, predstavte si v morrowindu boli aj PASCE na dverach, ty vole este teraz si spominam (nedavno som zacal morrowind znovu, BOMBA HRA) skratka este teraz si spominam, otvaram si dvere ala oblivion, ved max moze byt zavrete a zrazu boom pasca, krasna poison(jed) pasca, nadhera, skoro som umrel, ziadny cure poison nic, bol som lvl 2 :) a musel som pouzit hearth heal asi 2x aby som neumrel (nord bojovnik akysi mix, takze som bol na tom lepsie so zbranami, aj ked fantazzii sa medze nekladu takze nie je problem urobit nord maga, ale skratka u neho my to nejak nevonia), dalsia vec, ktora je ohromna je mnozstvo skillov a ich rozdelenie, do MAJOR a MINOR a MISC a nie len MAJOR a MINOR ako prave oblivion, tzn lvlujes iba za MAJOR, v morrowinde EE, tu levleujes aj za MINOR, co si msylim je fajne, a skillov takto mas dokopy 10 a nie 7 ubohych 7, dalej musim povedat, ze som miloval a milujem doteraz skill enchant, ktory sa v oblivione rozhodli ignorovat, tak ako medium armor a tak isto aj spears, ci unarmored, COMU NEROZUMIEM, ked si clovek chce spravit praveho mnicha (bojoveho) mal by (podla mna MUSI) nosit aspon light armor aby prezil, tak isto porozhadzovali jednotlive gainy za skilly tzn napr. morrowind armorer zvysuje STRENGTH (SILA) , v oblivion je to uz ENDURANCE (ODOLNOST), a ze oprava nie je dolezita, pre mna bola, mal som to rad a mnohy tiez, nebolo to otravne ba naopak, FALLOUT 3 je ina liga, tam oprava bola viac na starost nez na zabavu, dalej F3 pouziva iny skill system, tzn tu si tym ze opravis zbran nic nevylepsis, ba ani expy nedostanes, takze je to na neporovnanie s TES, dalej by som rad dodal, ze suboj v oblivionu az na male vynimky my neponukol ziadnu vyzvu, a to myslim ZIADNU ako fakt, na rozdiel morrowind, ma zabil skoro obycajny dedincan v domceku u vody, chlapika som zistil ze je vrah, tak ma chcel za to zabit, stacilo ze som mal malo staminy a boom, lezal som po kazdom druhom udere na zemi a on si ma spokojne bil dalej, v OBLIVIONU hah, ani nahodou, stamina bola len od toho aky dmg das, ci vecsi kym ho mas dost ci mensi ked uz sa ti vytraca, take nieco, ze lahnut na zem lebo my udermi pestou znizi staminu a ty akoze dostanes na cas KO, hm skratka toto su sice mozno malickosti, ale dodava to hre sakramentsky vela, a to myslim vela zabavy a moznosti boja, tak isto ked mas nizky skill v nejakej zbrani, zvysovat len tak ze zoberem nozik, ktory mam na 5 urovni a zvysim o 5 bodov, a bude to ako nic, zdaleka nie, budete radi ked sa trafite aspon raz z dvatsiatich uderov a to neprehanam, ok stacilo, rozobral som tu skoro vsetko ale zaklad je, ze my nevadi ten crafting ba co viac je to super vec, len mali nechat aj opravovanie, na to nic strasne nebolo, aspon podla mna
  • Ano bylo to možný v datadisku Bloodmoon.
  • Nepamatuju se, že by bylo možné v Morrowindu vyrábět zbraně a brnění.
  • smejki
    lol'd!
  • Ha, takže po Morrowindu, kde bylo obojí a Oblivionu, kde bylo jen opotřebení, se pro zm+nu škrtne opotřebení a tvorba se vrátí jako velká noovinka..........
  • Ja jsem za to rad, utesuji se, ze bych to mohl aspon trochu slusneji rozhybat, coz se treba o novem Z2 na moji sestave az tak uplne rict neda..
  • Paulcz
    Až ve Skyrimu potkáš supermutanty z Falloutu 3 (bývalé orky z Oblivionu) tak pochopíš :)
  • Paulcz
    Záleží co komu vyhovuje, mě nebaví neustále běhat do zázemí pro vybavení, když je po pár soubojích zbraň na vyhození. Raději mám hry, kde je vybavení dražší nebo méně dostupné, ale něco vydrží než se přehrabovat v tunách nepoužitelných věcí. I když to v postapo světě určité opodstatnění má pochybuju, že po pár výstřelech z pistole se její životnost sníží o 5% a F3 je podle mě bez modů nehratelnej. I s nima to je silný kafe. Vybavení se ničit má, může se i náhodně zcela rozpadnout, ale s rozumem.
  • no nevim, oblivion byl vyjimecny celkem tim, ze jste mohli pomoci kouzla znicit nepriteli zbran a brneni, to uz ted asi nepujde
  • Ja te nechapu, ty si snad myslis, ze nova hra == novy engine. To je naprosty nesmysl a novy engine je na nove hre to nejmene dulezite. Vetsina vyvojaru dokonce nevytvari vlastni, ale licencuje si nejaky komercni.
  • Dal bych Howardovi tolik tolik do tlamy,az by mel +1 k sykavkám ksindl jeden
  • Cahir
    Také to považuji za naprostou prkotinu, které bych opravdu nevěnoval větší pozornost. Zjevně to ale pro jiné byl über rpg prvek, protože jsou tu opět desítky komentářů.
  • Rinkimen
    Tak trochu je mi to jedno. Ušetřím pár zlatek za kladívka, jelikož skill Armorer jsem si dával na každou postavu, protože opravy u kováře byly neskutečně drahé. Co mi ale jedno není, je výroba vlastních věcí. I když si ve hrách vlastní zbraně/zbroje nevytvářím (vetšinou jen pasti apod.) tady to uvítám.

Ještě jsem rád, že to nezměnili ve F3, kde to bylo šíleně náročné pro mou peněženku. Ve F:NV jsem to vzdal a zbraně opravoval ze součástek, což bylo otravné vzhledem k nepřehlednému invu.
  • Cahir
    Chabej pokus *11*
  • těžko se dá posunout něco, co je děláno pro zastaralý Xbox a PS3. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit