Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já teda příběh ani nepochopil, což bude nejspíš tim, že ho mám na háku. Absence skirmishe mě tíží mnohem víc. Alu hru jsem ukradl, takže můžu nanejvejš držet hubu.. *12*
    • To se předpokládá. U recenzí tě taky nikdo neupozorňuje, že se jedná o osobní názor.
  • Veliky souhlas se clankem, puvodni pribeh byl... nechci rict vazny nebo dospely, to ne, porad je to akcni scifi s ufonama, ale proste daleko vic v takovem podobnem duchu - a pak prisla dvojka a bum, dobro a zlo a fantastika a davna proroctvi a magicke artefakty jak z Warcraftu. Cimz nehanim W, samotneho me to bavi, ale ta zmena tonu a atmosfery mezi SC1 a 2 byl proste sok.
  • Příběh na prd, ale většina misí byla, co se týče hratelnosti, hodně dobrých. SC2 sice upadá, ale hrát se bude pořád. Už jenom proto, že nějaká náhrada není. FPS a MOBA competetivních her jsou mraky. Když nějaká klesne v popularitě, tak jí ihned může nahradit jiná. Osobně se k SC2 průběžně vracím neustále.

Obecně šance pro RTS je jen když hráci MOBA her budou chtít začít něco náročnějšího, a ne jen ovládat jednoho hrdinu.
    • KrPa
      Jestli hrajes SC2 je kvuli competitivnimu hrani, protoze zadna nahrada neni, tak to je smutne. Jeste porad vychazeji dobre RTS, kdyz clovek pohleda. Cena odpovida jednomu dilu SC2, hratelnosti jsou vyborne, jenze to jsou nezname znacky/studia a nemaji comp scenu.
  • jen se mi nelíbí, když někdo píše své názory, tak je píše stylem jako, že mluví za celou nějakou skupinu.
    • Me zase rozciluje, kdyz nekdo pise neco, co je zcela zjevne, viz "spouste lidi se to nelibilo, ale s tim nic neudelam". To je jasny ze s tim nic neudelas. Jsi jen malej peasantik.
  • Ještě, že příběh u her je vedlejší záležitost, hlavní je přeci HRAtelnost. Jsou to koneckonců hry a ne filmy. A hratelnost je u Blizzardích her fantasticky dobrá. No a ten příběh. Ten se mi líbil taky :D

Jo, a ten článek nutí ostatním subjektivní autorovu rádobypravdu. To není moc dobré.
  • od limonády čekám limonádu, sice jsem ještě poslední SC datáč nehrál, ale předpokládám, že bych dostal limonádu. Horší je, když si někdo hraje na něco více a vyjde z toho opět limonáda.
  • Prosim vsem bezmozkum co tu pisu blbosti vcetne autora clanku at si prectou SC knihy. Uz od prvotni knihy se vi ze Kerigenova je urcena pro vyzsi cile tzn od SC 1. To ze asi polovina z vas ma problemi s anglickym prekladem ve hrach jelikoz nestihaj psát do google ro je jina. SC ma nejvice propracovanou dejovou linku a nikdy neuhla z cesty. Mimochodem to video kde zerathul cumi na tu zed dava jasne najevo co se stane. Skoda bohuzel je ze to tu resi lidi co nemaj o tomto titulu ani poneti.
  • Nezbývá než doufat že se z toho Blizzard poučí. Obecně jsou teďka všechny jeho značky do kopru, pomalu už i Heartstone. Overwatch je výjimka ale té hře by za mě seděla značka Activision víc než Blizzard. Jestli ale je Overwatch skutečně směr, kterým se Blizz chce vydat, tak ty temné, příběhem nadupané světy budeme muset hledat u jiným tvůrců.

Co se týče e-sport scény Starcraftu tak s tím je to teď vyloženě tragédie. Komunita rozhádaná, design jednotek dost hrozný, hráčská základna řídne, hru opouští jak profi hráči, tak komentátoři a moc nových nepřibývá. Je to škoda, SC jsem měl vždycky rád, ale nyní už je potřeba jít dál
  • Neni se cemu divit blizzard jiz davno neni to co drive, hracu si jiz davno nevazi, jedou jen po zisku a dle toho to take vypada skladba posldenich her, je to jiz jen prebujely molok, kteremu dosly vsechny napady, ale prachy jim potazmo activisionu porad voni, jenze jiz to jaksi nemaj cim nalakat.
    • molok XD
      • Mi az a Molok? *4*
    • Chtěl jsem začít na tvůj komentář argumentovat, ale fakt se to nedá. Kolik ti je? 14?
  • jo LoTV neni příběhově nic extra... celkově bych kvuli singlu SC2 ani nikomu podsouval... ale co se týka multiplayeru, tak je to naprostý král RTS... kdo v SC2 nehrál multiplayer a nedostal alespoň do zlaté ligy, tak vůbec netuší o čem Starcraft je... a právě s příchodem LoTV došlo k zasadím změnám multiplayeru díky nímž je hra mnohem rychlejší a zábavnější...
    závěr článku o konci progamingu Starcraftu... to je hodně odvážná předpověď... :-P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit