Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A este tito sasci maju reklamu na produkt ktory nefunguje v diskuzii , kde su same negativne postrehy. Zobudte sa...
  • Kaslem im aj na originalky. Half Life 2 somn kupil a nespustil, musel som to drvit z kopie. BF3 sa instalovala dve hodiny, nedala sa ani aktivovat. Teraz sa neda hrat , a ako som cital na pokece priamo na BF3 stranke tak je to globalny problem. Pritom si nezahram ani Single mod. Debili - blahozelam vam k odrbavani ludi.
  • No tohle je fakt parada, koupite si hru za tisicovku, a nejakej Origin vas vubec nepusti do hry, Pirati vesele hrajou a poctivi lidi se snazi dovolat na podporu a sou bezradni, zaplatili si za nefunkcni produkt a muzou se jen vztekat. Pak se vsichni divi ze tak kvete piratstvi, bodejt ne kdyz vam funguje jen to co ugradnete, protoze pirati maj podporu na jine urovni a kdyz jim nejaka hra nejede, hned je tu opravnej crack.
    • conflig
      Přesně. Lépe bych to nenapsal
  • chcípněte EA! s politikou nedodělaných a zabugovaných pc her (Crysis 2, BF3) vám na Origin dlabu
    • Do zabugovaných her bych přidal i FIFU 12. Měsíc po vydání nejde hrát pořádně online, kvůli neustálým disconnectům. Samozřejmě EA mlčí.
    • MrSanta
      Asi hraješ špatné hry. Od EA mám v poslední době za sebou oba Dragon Age, Mass Effect 2 a žádné problémy jsem neměl.
      • Battlefield 3 - množství bugů + problémy lidí s aktivací přes Origin, Crysis 2 - nejdříve vyšla osekaná verze bez DX11 HR textur, srpnový patch 1.9 hru v podstatě znemožnil hrát (nemožnost pokračovat ve hře, jde jen zahájit novou kampaň, jinak hra spadne a to i při smrti hráče) - tento problém mají desítky hráčů, kteří si dodnes stěžují na EA fórech a nikdo se neobtěžuje odpovědět...jediným řešením je hrát hru bez patche 1.9, což ovšem není možné u verze z Originu, kde lze stáhnout pouze verzi 1.9...Přístup EA je nechutný, stačí číst fóra a zkušenosti jiných lidí. SLužby battle.net nebo Steam jsou úplně někde jinde.
  • aktivoval dnes bez jakychkoliv problemu, tak nevim co maj vsichni za problem :) elektronicka distribuce je dnes samozrejmost a jak nejvic vydelat? no prece kdyz si muzes distribuovat sam. nevidim v tom problem nybrz logicky vyvoj situace.
    • co mam za problem? ze jsem vcera hru z krabice musel instalovat 3 hodiny, z toho dve jsem koukal na hlasku ze origin ma problem s aktivaci hry, dalsi hodinu kopirovani souboru a pak hlaska ze hra zacne fungovat az dnes od 1 hodiny v noci, musel jsem si naistalovat spyware origin a pri poklepani na ikonu od hry jeste znovu na jejich stranky a instalace nejakeho pluginu do prohlizece abych vubec mohl spustit hru, to se mi ale vubec nelibi, takze ja zaplatim a podnikam takovyhle martirium a pirat stahne krekne a jede? nu dobra vy jste spokojen, me nezbyva nic jineho nez priste hry od EA ignorovat, ale souhlasim takovy je vyvoj situace, ale ptam se kde tohle skonci, games for live, steam, origin a za chvilku budu mit na kazdej soft kterej si poridim jeste dalsi program od vyrobce se zbytecnostma co me nezajimaj?
      • objednaval jsem primo z originu digatal verzi a hra se mi stahla a naistalovala uz 21.10. pak jsem musel jen cekat nez ji officialni pusti
        nemel jsem abosolutne zadnej problem s naistalovanim nebo pustenim.
        podle me origin funguje super a chyba je nekde u vas.
      • Do 10min som to mal nainštalovane. Ked nie menej.
  • *1* vsem co podporujou EA....mam na ne mozna jeste vetsi averzi nez na konzole
  • stoupeek
    Origin mě naštval, ale odložil jsem nedočkavost a instalaci na dnešní ráno. A Origin mě naštval znova, hnedka poránu. Včera, když jsem si chtěl založit účet, tak to nejdřív vůbec nešlo, pak se jakoby něco dělo a Origin spadnul. Vykašlal jsem se na to a zkusil to teď ráno. Zkoušel jsem se přihlásit pod účet, co jsem vytvořil včera, ale nešlo to. Dal jsem vytvořit jiný účet, ID (stejný jako včera) bylo OK, ale e-mail (který jsem použil včera) už byl použitý WTF? Musel jsem použít jiný e-mail a šlo to.......Předtim jsem byl shovívavej a řikal si, že mi ten Origin vadit nebude, ale...

A otázečka. V kolika jde hrát COOP? Jde to ve více než dvou lidech?
  • FiCTive-MAN
    @text komentáře smazán uživatelem FiCTive-MAN@
    • GlaDOS
      A nejlepší na tom je, že se hry prodávaly stejně, jako dnes. A možná i víc, protože člověk neměl důvod pošilhávat k pirátům. Hru si koupil a hrál, jak chtěl. Fungovalo to dobře i bez ochran.
    • 1+
  • Ja vam nevim.. ja sem s aktivaci BF3 nemel problem, ale to mozna bude tim ze sem to aktivoval uz 24.10. a to urcite nebyl takovy napor jako ted. Zatim me origin funguje dobre.. nezazivam zadne problemy s prihlasovanim apod. Ale ze bych z toho celeho Originu byl zrovna nejak nadseny se fakt rict neda. Prilis moc her od EA nehraju, spis mam rad indie tituly a ty mi na originu zcela chybi. A mit v PC sluzbu jenom na to, abych si pustil jednu zatracenou hru mi prijde naprosto debilni. Mozna kdyby se v nabidce zacali objevovat kvalitni indie hry, tak me to mozna donuti zmenit nazor..
    • konto v origin si si mohol otvorit a aktivovat ale co to ma s hrou? jedine co sa dalo, tak odrbat system a odomknut si hru cez korejsky server a pozriet sa na singel mod. dnes je ale 28, a nezahras si nic - ani singel ani multiplayer. chapete to? kupite si hru a nejake trubky vam budu urcovat, kedy zacnete hrat. nonsens... to sa im aj vypomstilo, keby otvorili servre skor, mohol sa napor rozlozit, a nebolo by mozno tolko nastanych ludi... hlavne ze asijci a amici uz mohli drtit 26teho
      • to bude asi tim ze oficialni vydani hry bylo v USA uz 25. a v EU 28.
        nicmene ja jsem mohl hrat uz 27. cely den.

to ze hry v USA vychazeji o cca 2 dny drive neznamena ze by se nejak uprednostnovali ale firmam prodovajici hry v USA chodi na sklad zbozi vetsinou v Utery a v Evrope je to Ctvrtek *9*
      • Jazz
        Vážně ? A proč jsem jel 25. nonstop Multiplayer ?
    • 24.10 ? nelzi *16*
      • pokud jsi to mel predobjednany digital primo z originu tak jsi si hru mohl stahnout a naistalovat uz 21.10 ale bylo to samozrejme omezeny tim ze tam bylo overeni datum vydani z EA serveru takze hru jsi mohl pustit az 28.10. nicmene hrat uz 27.10.
      • Proč myslíš, že lže?
        • FiCTive-MAN
          @text komentáře smazán uživatelem FiCTive-MAN@
  • Pro ty, co nádavaj na euro=dolar kurz na STEAMu doporučuju kupovat novinky u re-sellerů digitálních klíčů (třeba na aukru) nebo v zahraničí (dobrou zkušenost mám s www.zavvi.com ) Drtivá většina nových her se dá sehnat zhruba za 500-600 kč

Z Originu nadšenej nejsem, ale budem ho muset přijmout stejně jako jsme museli přijimout STEAM. Teď už se jen nezbývá než modlit, aby ti porodní bolesti odezněly co nejdřív.
    • O né, musíme jenom dýchat, přijímat živiny, vylučovat a spát. Osobně ten Battlefield klidně oželím.
      • Presne tak, neakceptoval som Steam, nebudem ani Origin, holt ovce ostanú vždy ovcami...
        • Jinými slovy si hry nekupuješ, že ?
          • Posledné hry, ktoré som kúpil boly Zaklínač 2 zberateľka, Two worlds 2 zberateľka, Borderlands Goty, samozrejme okrem iných v mojej nie malej zbierke.
            Teraz som sa tešil na Skyrim, Batman... holt smola...
            Mimochodom , existuje niečo ako vyššia morálka, takže tvoje narážky / ak som Ťa správne pochopil/ idú mimo mňa. Všetko so všetkým súvisí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit