Přejít na výpis diskuzí
Origin od EA nabídne hry jiných firem včetně THQ a Capcomu
27.10.2011 | Petr Poláček
129 příspěvků
-
@text komentáře smazán uživatelem FiCTive-MAN@
-
-
A nejlepší na tom je, že se hry prodávaly stejně, jako dnes. A možná i víc, protože člověk neměl důvod pošilhávat k pirátům. Hru si koupil a hrál, jak chtěl. Fungovalo to dobře i bez ochran.
-
1+
-
-
Nevím jak u vás, ale Origin je pro mě další zbytečná komplikace typu Games for windows.. Steam alespoň jakž takž funguje, ale z Originu se snažím marně stáhnout koupený BF3. Neustále jen píše:
"Aktivace her je nejspíše momentálně nedostupná. Zkuste to prosím později. Pokud problém přetrvá, podívejte se prosím na nápovědu pro Origin."
Prostě další "skvělá" vychytávka na zničení nervů poctivého uživatele... *7* -
-
To se stava kazdy sluzbe. Ja si pamatuju, jak jsem si malem vytrhal vlasy, kdyz jsem se snazil v prvnich dnech rozjet cs 1.6 na steamu.
-
-
Tjn, ale to tady nebyla konkurence. Teď si to už Origin nemůže dovolit jako před pár lety Steam, pokud chce EA něco dokázat, tak to musí běžet naprosto v pořádku, nebo to pak nikoho nebude zajímat když tu má mnohem lepší a spolehlivější alternativy.
-
-
A tohle Tiu tam možná už taky vyskočilo *1*
"Origin má momentálně problémy s aktivací her.
Těchto problémů jsme si vědomi a pracujeme na jejich brzkém opravení. Za tuto nepříjemnost se omlouváme" -
Já mám taky fajn perličku, mě se při polovině stáhnutýho BF3 restartovalo PC kvůli updatu win a po restartu začal Origin stahovat zase vesele od 0%, i když stažený data má nasyslený ve složce... To mi neříkejte, že to neumí ani takovou blbinu, jako je navázání stahování. *1*
-
-
nemají to osahané a ještě nejméně rok budou službu provázet porodní bolesti. vzhledem k tomu, jak EA funguje a jak jsem bojoval se svým účtem k nějaké hře, jsem k nim skeptický :)
-
-
-
No tohle je fakt parada, koupite si hru za tisicovku, a nejakej Origin vas vubec nepusti do hry, Pirati vesele hrajou a poctivi lidi se snazi dovolat na podporu a sou bezradni, zaplatili si za nefunkcni produkt a muzou se jen vztekat. Pak se vsichni divi ze tak kvete piratstvi, bodejt ne kdyz vam funguje jen to co ugradnete, protoze pirati maj podporu na jine urovni a kdyz jim nejaka hra nejede, hned je tu opravnej crack.
-
-
Přesně. Lépe bych to nenapsal
-
-
mne by stacilo, kdyby BF3 sel na Originu normalne aktivovat... „aktivace je momentalne nedostupna“
-
-
Presne, tak ! Ja uz 2 dni rozbehavam B3. Najskor som mal problem dostat sa na Battlelog. Samozrejme chyba bola u nich, musel som telefonovat na support (az po hodinach trapenia a googlenia), kde som sa dovolal po 3 hodinach neustaleho vyzvanania. Tam mi nieco resetli a uz som sa pripojil na battlelog. Ale co. Hned dalsi problem. Ked sa chcem pripojit na nejaky server, tak mi vypise ze spojenie z EA kontom sa nepodarilo. Tak som volal znovu na support. CHvalabohu sa mi tam podarilo dovolat uz do 2 hodin. Chlapik tam mi povedal ze mam napisat email na support. Napisal som email. Odpoved prisla za 3 hodiny s tym ze mam nainstalovany nejaky firewall a ten ma blokuje. Lenze ja nic take nepouzivam, mam cisty Win 7 + ovladace a vsetko co treba k B3 ... B3 BETA a vsetky ostatne online hry mi slapu ako hodinky a zrazu mam problemi. Teraz som zase nieco skusal, uz 20 krat pitalo aktivaciu produktu a teraz sa zase neda aktivovat B3 kvoli chybe na origone. Nemrdlo by ta ?
Radsej som mohol za 45 euro kupit 200 kartonov toaletneho papiera, urobil by som lepsie a mal by som viac uzitku. EA hanbite sa !!!!!!!!!!! -
Možná to je tím že BF3 vyjde officialně zítra.
A ohledně originu si myslím že je to postiženej bratr good steamu.
Ohledně toho že se zapíná 10minut takovej mam problem já a i 3 kámoši. -
-
Nesrovnávej prosím rychlost Originu a Steamu - pokud je na Steamu nějaká novinka tak to jede 50 kb/s nebo se to ani nespustí
-
-
Si změn server, tohle je jeden z Steam problémů co jdou lehce vyřešit. *3*
-
-
??? EA Alert: Battlefield 3 servers under heavy traffic ... možná proto
-
-
-
mne by stacilo, kdyby se origin porval se steamem do krve a donesli to hraci ve forme snizovani ceny her. :-)
-
*1* vsem co podporujou EA....mam na ne mozna jeste vetsi averzi nez na konzole
-
Hmm, klasika:
Origin má momentálně problémy s aktivací her.
Těchto problémů jsme si vědomi a pracujeme na jejich brzkém opravení. Za tuto nepříjemnost se omlouváme
Tak takhle se proti pirátům fakt nebojuje. -
Mě by stačilo, kdyby mi bez problémů nabídnul Battlefield 3 *1*
-
Nojo, to jste vy experti, co čekáte až do poslední chvíle a pak se při nejvyšším náporu divíte, jakto že to nejde...
25. jsem jel ráno pro hru a domů.
Nainstaloval do 15 minut, stáhl patch, stáhl VPN a hrál multiplayer. -
ok...
Deus Ex 3: normální obchod 899,- ; steam cca 1250,-
L.A. Noire: noormální obchod 949,- ; steam 1100
mám pokračovat? -
-
Normlani ceny bych neresil. Vyhodou dig distribuce je ze muze udelat sleva na jeden den ci na hodinu. Valve na to prislo uz davno a tak to dela. V urcitych chvilich jde chytrnout slevna z 800Kč na 200Kč třeba na hodinu...a akce probihaj pravidelne o svatcich, o vikendech, i behem tydne. Proste staci sledovat.
Ale kupovat novinky se fakt nevyplati :-) Co se tyce me kdyz chci novinku tak chci i krabici takze kupuju v kamenem obchode. -
On ten Steam je výhodný ve víkendovkách. Novinky si tam kupují jen Rusáci, Amíci a blázni *4* .
-
Nechápem, čo máš za problém, na Steame sa proste oplatí počkať na zľavy, ktoré bývajú naozaj krásne. Ak chceš hru hneď, kúp inde, núti ťa niekto?
-
Minulý víkend na Steamu:
Grand Theft Auto, Grand Theft Auto 2, Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, Grand Theft Auto: San Andreas, Grand Theft Auto: Vice City to vše za 180,-
Normální obchod:
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City - 749,-
Grand Theft Auto IV 599,-
mám pokračovat? -
-
To je jen akce - já se bavím o normálních cenách
-
-
a o tom to je, mnohonásobně levnější hra a hlavně žádná zbytečná placka/krabice doma
-
-
Navic spousta her se da aktivovat i s krabici pres steam, ale nikdo te nenuti si to tak zaridit. A kazdopadne se ti nevyplati mit software ktery ti stahne patche do her a udrzuje vetsinu potrebnych programu tak jak maji byt, je to proste svinarna a steam by se mel stydet ze v tom co delaj sou dost dobry. *7*
-
Nekdo se treba na ty hry tesi a nehraje vsechno co je zrovna v akci.
-
-
-
-
sorry to měla být reakce na Jakuba
-
-
S novinkama s tebou musím souhlasit, sám právě vydané hry na steamu nekupuji. Ale rozdíl 3e bych neoznačil slovem nehorázné ceny.
Navíc steam se nestal steamem kvůli novinkám, ale díky akcím a slevám.
-
-