Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já sem kvůli spyweru od EA(origin) Objednávku BF3 zrušil a jak čtu vůbec toho nelituju
  • Zakupene BF3 hram v pohode, Instalacia aj s updatom hry trvala necelych 30 minut. Chyba bude aasi niekde inde........
  • Jeste ze preferuji radsi konzole, ty funguji bez takovychto obstrukci.
  • Pro ty, co nádavaj na euro=dolar kurz na STEAMu doporučuju kupovat novinky u re-sellerů digitálních klíčů (třeba na aukru) nebo v zahraničí (dobrou zkušenost mám s www.zavvi.com ) Drtivá většina nových her se dá sehnat zhruba za 500-600 kč

Z Originu nadšenej nejsem, ale budem ho muset přijmout stejně jako jsme museli přijimout STEAM. Teď už se jen nezbývá než modlit, aby ti porodní bolesti odezněly co nejdřív.
    • O né, musíme jenom dýchat, přijímat živiny, vylučovat a spát. Osobně ten Battlefield klidně oželím.
      • Presne tak, neakceptoval som Steam, nebudem ani Origin, holt ovce ostanú vždy ovcami...
        • Jinými slovy si hry nekupuješ, že ?
          • Posledné hry, ktoré som kúpil boly Zaklínač 2 zberateľka, Two worlds 2 zberateľka, Borderlands Goty, samozrejme okrem iných v mojej nie malej zbierke.
            Teraz som sa tešil na Skyrim, Batman... holt smola...
            Mimochodom , existuje niečo ako vyššia morálka, takže tvoje narážky / ak som Ťa správne pochopil/ idú mimo mňa. Všetko so všetkým súvisí.
  • kazdopadne singl bf3 je super i kdyz skriptu spousta, coz mi dost vadilo u cod MW2. MP je mazec a vubec se nada srovnavat s cod mw2 kterej je pro me strasnej shoot and run pro 15ti letý deti.. (hrac insurgency)
    • Obe hry hrajou jak dospeli,tak deti tak klidni hormon ....
    • lol, vzdyt je to to same, ty 15ti leté dítě
  • Konečně... To co si dovoloval Steam bylo nehorázné - doufám, že pokud teď bude mít silnou konkurenci tak se služby na obou stranách o dost zlepší. Nemluvě o těch cenách...
    • No mám recept na slevu, piráťte, piráťte, piráťte. V Rusku to tak dělali v také míře že tam jsou ceny poloviční. *1* Ne ale vážně, ceny, nehorázné, akce, bombastické!
    • a dost mi vadilo, že když sem si koupil hru (opravdové DVD ne na stáhnutí!!!) tak sem musel aktivovat přes steam a stahovalo se dalších skoro 5GB
    • Ceny si určuje distributor, pokud vím.
      • Presne, ja nevim proc to vsichni svadi na Steam ;-) Jako kdyby Valve prikazovalo za kolik budou prodavat cizí tituly.
    • No teda ty akce na Steamu sou hrozne ze! Prej Origin silna konkurence Steamu *1* *1*
      • Adámku... kdyby ses díval tak je tam vše o 200-400 kč dražší než v normálním obchodě *2*
        • DavRed než něco plácneš tak si prvně zjísti fakta. Takhle ze sebe děláš jenom idiota.
          Prej nehorázné ceny a origin že prej silná konkurence *1* tos mě rozsekal.
          Nebo jenom troling který jsem nepochopil?
          • Nerus ho, on hleda ten komplet GTA pod 200kc a jeste dlooooooooouho bude *1* *1* *1*
            • kdybyste tu ze sebe nedelali blbce. Cena dolar = euro je kvuli necemu jinemu nez vrtochu steamu. Napisu to jeste jednou di si koupit BF3 na origin stoji 49euro tzn uplne stejny prepocet jako ma steam. On to uz nekdo vysvetloval dokonce nkrat a porad se najdou lidi co melou kraviny. Pokud se ti steam ceny nelibi jako ze opravdu novinky stoji dost tak si kup krabicku a cihej jen na akce kdy pak koupis metro za 3 eura to nikde v krabici proste nanajdes. jedine k cemu muze bejt origin dobry je to ze samotni vydavatele her budou delat ruzne akce pro ruzna digitalni distribuce a tim z toho muzem vytezit zmenu politiky dolar euro opravdu necekej.
        • A abych nezapomel za necele 200kc cely komplet GTA.
        • jo a tak to me teda ukaz Portal 2 za necele 300, NFS PS za 180, Titan Quest + datac za 65, AVP za 120kc atd.
          • Myslim, ze DavRed měl na mysli spíš ceny novinkových titulů, u kterých to opravdu platí. Taky mi přijde trošku zvláštní platit za digitální verzi hry víc než za placku v kamenném obchodě, s tímhle by konkurence mohla něco udělat.
            • jenze to neni prej ani tak problem steamu. kor kdyz ea prodava na originu bf3 za 49euro... Je to kvuli podelane EU....
  • Pckejte,az vam to skvele Ea za 3 roky(moznost,kterou jste vsichni odsouhlasili) vyponou podporu BF3 aby vas donutili si koupit BF4 *1* .
  • No hlavne ,jak tvrdili,ze se jedna o sluzbu pouze pro jejich hry a ze neplanuji byt konkurenci steamu a bum,uz pritahuji 3rd party hry.Kdo by to byl rekl *1* .
    • smejki
      od začátku tvrdili, že plánují 3rd party hry
  • bf3 limitovana edice uz dosla. dobre ze ji mam
  • stoupeek
    Origin mě naštval, ale odložil jsem nedočkavost a instalaci na dnešní ráno. A Origin mě naštval znova, hnedka poránu. Včera, když jsem si chtěl založit účet, tak to nejdřív vůbec nešlo, pak se jakoby něco dělo a Origin spadnul. Vykašlal jsem se na to a zkusil to teď ráno. Zkoušel jsem se přihlásit pod účet, co jsem vytvořil včera, ale nešlo to. Dal jsem vytvořit jiný účet, ID (stejný jako včera) bylo OK, ale e-mail (který jsem použil včera) už byl použitý WTF? Musel jsem použít jiný e-mail a šlo to.......Předtim jsem byl shovívavej a řikal si, že mi ten Origin vadit nebude, ale...

A otázečka. V kolika jde hrát COOP? Jde to ve více než dvou lidech?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit