Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Origin je nejvetsi BUG zaimplementovany zamerne do jiz tak slusne zabugovaneho Battlefieldu 3 z duvodu podpory budoucich financnich planu EA a nasrani hracu.
  • Ja vam nevim.. ja sem s aktivaci BF3 nemel problem, ale to mozna bude tim ze sem to aktivoval uz 24.10. a to urcite nebyl takovy napor jako ted. Zatim me origin funguje dobre.. nezazivam zadne problemy s prihlasovanim apod. Ale ze bych z toho celeho Originu byl zrovna nejak nadseny se fakt rict neda. Prilis moc her od EA nehraju, spis mam rad indie tituly a ty mi na originu zcela chybi. A mit v PC sluzbu jenom na to, abych si pustil jednu zatracenou hru mi prijde naprosto debilni. Mozna kdyby se v nabidce zacali objevovat kvalitni indie hry, tak me to mozna donuti zmenit nazor..
    • konto v origin si si mohol otvorit a aktivovat ale co to ma s hrou? jedine co sa dalo, tak odrbat system a odomknut si hru cez korejsky server a pozriet sa na singel mod. dnes je ale 28, a nezahras si nic - ani singel ani multiplayer. chapete to? kupite si hru a nejake trubky vam budu urcovat, kedy zacnete hrat. nonsens... to sa im aj vypomstilo, keby otvorili servre skor, mohol sa napor rozlozit, a nebolo by mozno tolko nastanych ludi... hlavne ze asijci a amici uz mohli drtit 26teho
      • to bude asi tim ze oficialni vydani hry bylo v USA uz 25. a v EU 28.
        nicmene ja jsem mohl hrat uz 27. cely den.

to ze hry v USA vychazeji o cca 2 dny drive neznamena ze by se nejak uprednostnovali ale firmam prodovajici hry v USA chodi na sklad zbozi vetsinou v Utery a v Evrope je to Ctvrtek *9*
      • Jazz
        Vážně ? A proč jsem jel 25. nonstop Multiplayer ?
    • 24.10 ? nelzi *16*
      • pokud jsi to mel predobjednany digital primo z originu tak jsi si hru mohl stahnout a naistalovat uz 21.10 ale bylo to samozrejme omezeny tim ze tam bylo overeni datum vydani z EA serveru takze hru jsi mohl pustit az 28.10. nicmene hrat uz 27.10.
      • Proč myslíš, že lže?
        • FiCTive-MAN
          @text komentáře smazán uživatelem FiCTive-MAN@
  • aktivoval dnes bez jakychkoliv problemu, tak nevim co maj vsichni za problem :) elektronicka distribuce je dnes samozrejmost a jak nejvic vydelat? no prece kdyz si muzes distribuovat sam. nevidim v tom problem nybrz logicky vyvoj situace.
    • co mam za problem? ze jsem vcera hru z krabice musel instalovat 3 hodiny, z toho dve jsem koukal na hlasku ze origin ma problem s aktivaci hry, dalsi hodinu kopirovani souboru a pak hlaska ze hra zacne fungovat az dnes od 1 hodiny v noci, musel jsem si naistalovat spyware origin a pri poklepani na ikonu od hry jeste znovu na jejich stranky a instalace nejakeho pluginu do prohlizece abych vubec mohl spustit hru, to se mi ale vubec nelibi, takze ja zaplatim a podnikam takovyhle martirium a pirat stahne krekne a jede? nu dobra vy jste spokojen, me nezbyva nic jineho nez priste hry od EA ignorovat, ale souhlasim takovy je vyvoj situace, ale ptam se kde tohle skonci, games for live, steam, origin a za chvilku budu mit na kazdej soft kterej si poridim jeste dalsi program od vyrobce se zbytecnostma co me nezajimaj?
      • objednaval jsem primo z originu digatal verzi a hra se mi stahla a naistalovala uz 21.10. pak jsem musel jen cekat nez ji officialni pusti
        nemel jsem abosolutne zadnej problem s naistalovanim nebo pustenim.
        podle me origin funguje super a chyba je nekde u vas.
      • Do 10min som to mal nainštalovane. Ked nie menej.
  • Tak nevím, z jedné strany to EA nepřeju, protože poslední 2 roky se mi jejich přístup k hráčům vůbec nelíbí a nehodlám je nijak extra podporovat, netož si tohle pouštět do PC, na druhou by nebylo od věci trochu přitlačit na Steam konkurencí, aby aspoň změnil kurz euro=dolar, čímž by se i nově vydané hry na Steamu staly zakoupitelnějšími a nemuselo by se čekat jenom na slevy, tak tomu asi nechám nestraný průběh a budu doufat v nejlepší: Steam se lehce lekne a zlepší se, EA pak ale padne a uvědomí si, že tudy cesta do peněženek lidí nevede a Steam už zvýhodněné služby bude nucet ponechat *3*
    • Kurz Dolar/Euro sice stojí zaprd, ale alespoň ty Steam slevy to vyváží. Ale to máš stejný jak s elektronikou atd, taky je to v Americe za pakatel, s tím se asi nedá moc dělat...
      Kromě toho Steam není jedinej s těma Eurama, i další dig. distribuce přecházely nedávno na Euro, takže to asi Steam a spol. nemůžou nijak ovlivnit *9*
      • Na Euro se přechází kvůli vydavatelům. Oni si dupnou: "Buď zavedete Euro, nebo s námi nepočítejte," a jen blázen by jim nevyhověl. Přeci $50 vypadá stejně jako 50 €, jen to hodí o minimálně 10 % větší zisky (podle daně).

A k vydavatelům se přidávají i obchodní řetězce: "Jestli nabídnete na Steamu tuhle hru za 30 € (mi ji máme z 50 €), už od vás nikdy žádnou hru nevezmeme."

Steam aspol. jsou tedy v prekérní situaci, s kterou toho moc nezmůžou. Jisté ale naštěstí je, že kamenné obchody jednou padnou (do 10 let?), takže situace se minimálně o trochu zlepší.
    • ucho
      ceny si určují vydavatelé sami. tedy stejně tak o nerovnosti euro/dolar nerozhoduje steam a u řady her je přepočet v pořádku... ;) takže pláčeš na špatném hrobě.
  • mam uplne stejny problem s EA a jejich Originem pri spusteni hry Battlefield 3, tak takhle se chova spolecnost EA k poctive platicim hracum? to je ten exkluzivni pristup k chatum nebo radam? k zhavym novinkam k vasim oblibenym hram? k technicke podpore v plnem rozsahu? Kde jste obhajci a milovnici Steamu potazmo Originu, zaplatil jsem, mam original cd, mam original klic, ale bohuzel instalator mi neda sanci, zadna volba, nejdriv a jenom Origin a pak se teprve uvidi, nu a kdyz je problem, tak smolik, zadny hrani, zadna instalace, zadna zabava, ovce cekej, treba ti to pustime zitra? nebo pozitri? nebo za tyden? Nu dobra, ale pak uz teda chapu proc je tolik piratu :(
    • :) tak po trech hodinach mam nainstalovano a pri zpusteni hry jsem musel udelat casove overeni a muzu hrat az 28.10.2011 od 01:00 v den vydani, nu coz pockam :)
    • jo jo. Furt se neco deje....
  • *1* A keď som tu pred časom napísal, že Origin je jeden z hlavných dôvodov, prečo BF3 kúpim jedine v nejakej výraznej zľave, tak ma tu všetci Hawkovia a podobní fanboys presviedčali, aký som sprostý *1* *1* *1*
  • AncaDlanca
    Ze si sakra dali praci s tim Originem v EA.....Podle me zbytecne vyhozeny penize!!
  • Hory85
    Do pííííči s celýl ORIGINEM !!! BF3 mám 3 dny doma krabicovku, ale nespustím ji protože ta jejich aplikace nestíhá a je zahlcená! Nemůžu pouze aktivovat a ověřit pravost klíče jenom proto že EA nedokáže zajistit 100% spolehlivost při takovém náporu v době vydání jejich největší hitovky BF3, jako by to nečekali že bude masa aktivací a stahování dat. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* FAKT PROFÍCI *12*
    • Úplný souhlas. Tohle je daň za čekání. Miluju EA i serii Battlefield, ale ten Origin fakt pokazil co mohl. Kdyby to dali třeba jako volitelnou funkci ten Origin, ale ne, že na tom zaleží všechno, když si chcete zahrat...bože...
      • Ea bude tak dlouho platicim zakaznikum hazet klacky pod nohy, dokud se jejich hry nebudou pouze piratit, a to tvrdili ze chteji s BF3 porazit MW3(no mluvi se o nem hodne no:)).
  • Origin nemam rad, ale bf3 naist. a stazeno uplne v pohode. ale mozna je to tim ze mam vsechen sw v pc original... jinak se bf3 velmi povedl. :D
  • Me origin stve :( Dalsi vec navic misto EXEace na plose! Kdyz jsem si chtel zkusit BETU BF3ky tak hrozna instalace pak registr a nakonec jsem si ani jednou nezahral protoze mi to stale psalo chybu s login serverem! Opravdu parada... At to nechaji jak to bylo! bude to lepsi! Stejne jim to na piraty nepomuze!! Vzdy si najdou cesticku jak to obejit... Jen ty jejich ochrany odrazuji slusne zakazniky od koupe. Koupi si orig a maji s tim vetsi problemy nez s cracklou verzi... CHJO :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit