Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    Rikal jsem ze Origin je budoucnost *5*
    • Pokud vychytají mouchy jako že nejde aktivovat legálně koupená hra *10*
    • Zato lidi jako ty budoucnost nemaji
      • Ten Jindra je jak špinavé okno, neustále je ho třeba setřít. *1*
  • "EA tak de facto kopíruje způsob, jakým se kdysi uchytil Steam"

Nějak si nepamatuji, že by někdy Valve nepustila svoje hry na jiné distribuční kanály.

Mimochodem, chybí mi tu < quote >.
    • Ono je hlavně sranda že krabice jim donedávna distribuovala právě EA. *1*
    • fixcz
      Tak ti nevím. Hry od Valve se prodávají buď v krabici, nebo jen na Steamu (nepočítám key shopy - což jsou neautorizovaní prodejci).

EA prodává Battlefield všude možně (krabice, digitální distribuce), jen ne na Steamu.
      • No, teď koukám, na D2D nejsou žádné Valve hry...
  • No tak o Origin momentálne záujem nemám a na EA mám svoj názor, ale nejaká konkurencia Steamu na škodu určite nebude *4*
    • Teda ak niekedy reálnou konkurenciou budú *1*
  • Origin sa moze strcit akurat tak do pr*ele ! Namiesto toho, aby som hru spustil exe suborom musim instalovat nejaky orion ! Teraz som si kupil Battlefield 3 chcem ho ist aktivovat cez Orion a vyhadzuje to chybu. Orion si priznava ze momentalne tam maju chybu oni a ze sa ospravedlnuju za problemi. S tym mi Orion mozes ist vies kde !
    • Orion :D si nalep hviezdu na okno možno ti pridu pomôcť
  • chcípněte EA! s politikou nedodělaných a zabugovaných pc her (Crysis 2, BF3) vám na Origin dlabu
    • Do zabugovaných her bych přidal i FIFU 12. Měsíc po vydání nejde hrát pořádně online, kvůli neustálým disconnectům. Samozřejmě EA mlčí.
    • MrSanta
      Asi hraješ špatné hry. Od EA mám v poslední době za sebou oba Dragon Age, Mass Effect 2 a žádné problémy jsem neměl.
      • Battlefield 3 - množství bugů + problémy lidí s aktivací přes Origin, Crysis 2 - nejdříve vyšla osekaná verze bez DX11 HR textur, srpnový patch 1.9 hru v podstatě znemožnil hrát (nemožnost pokračovat ve hře, jde jen zahájit novou kampaň, jinak hra spadne a to i při smrti hráče) - tento problém mají desítky hráčů, kteří si dodnes stěžují na EA fórech a nikdo se neobtěžuje odpovědět...jediným řešením je hrát hru bez patche 1.9, což ovšem není možné u verze z Originu, kde lze stáhnout pouze verzi 1.9...Přístup EA je nechutný, stačí číst fóra a zkušenosti jiných lidí. SLužby battle.net nebo Steam jsou úplně někde jinde.
  • Tak toto je vážne smutné.
    Na Batmana som sa veĺmi tešil a moje peniaze sa ho už nevedeli dočkať...
    Ale ak bude obsahovať Origin, to jest nutnosť inštalácie humusu ako je steam, tak odo mňa neuvidia ani korunu. No čo ušetrím, Skyrim, BF3, Batman...
    • Steam humus? Co je pak GFWL, kde se nedají koupený hry ani stáhnout, a Microsoftu je to už pár týdnů jedno. Pořád to háže chybovou hlášku a nedá se nic dělat, lidi si stěžujou na fóru a nic, ještě navíc se v tom klientovi teď nedá ani nakupovat, píše že máš jít na Xbox stránky. Tohle je humus, buď rád za Steam...
      • Tak tak mam na GFWL Dirt2, Batmana AA, GTA 4 a avsetky hry mam prihlasene na offline ucte pretoze to furt ma problem ci uz s cd key alebo nieco ine. Naopak par hier mam na Steame a nikdy takyto problem som nemal.
    • Podle všeho bude krabice vyžadovat "jen" windows live, stejně jak jednička. Takže taky není žádná výhra. Ale zase pokud si dohrál první díl, asi bys to měl umět překousnout, poněvadž ta hra vypadá že za to stojí.
  • ja som mal trosku problem s instalaciou kvoli blbemu Origin ktory sa nechcel prepnut do online-mode, tak som to vypol, skusil spustit z CD este raz setup a nasledne sa Origin connectol a hra sa nainstalovala. Odvtedy uz ziadne problemy, kazdopadne je to pecka a vizualne orgie ;) Neda sa mi nepochvalit, vsetko na ULTRA a 80+ fps ;)
  • Kvoly tomuto bordelu po instalaci BF3 mam rozmrveny cely comp !!!
    • A ses si jistej, ze je to tim bordelem? Ctu tu od par lidi prispevky,ze celej origin je na picu,ze jim to nejde. Ja vcera dosel z prace s Battlem v tasce v klidu nainstaloval, jeste to neslo kvuli spousteni v patek. rano sem to zkusil,co kdyby. a ejhle uz to bez problemu jelo a o spoluhrace sem nemel nouzi i jim to teda asi vpohode jelo. i s kolegou z prace sem zahral a taky zadnej problem. divny kdyz je ten origin tak na ho*no
      • aj ja som dnes hral, na vecer hra neustale padala. Zevraj kvoly PB tak som udpatol aj ten a hra uz nesla napojit. Origin sa spusta asi 2 minuty a hodi ze sa neda BF hrat, ze to mam preinstalovat tak som to vypol a po 5 minutach mi samovolne vyskakuje battlelog :D a Od tohoto mi furt hdd nieco cita zvlastne jak keby pracoval a leze mi to na nervy + jak som bol lognuty na origine zacala piskat doska, jak som to vypol prestala..aj ta chuderka MB trpi po tou havedou menom Origin.
        • tak ty uz to nehul.
  • Vztyčený prostředníček všem úplatným recenzentům a koupeným recenzím.
  • zdravim .. ja to ani nainstalvoat nemuzu s originu .. hazi mi to : system windous zabranil aplikaci ve vytvoreni pomocne slozky souboru . Aby mohlo zacit stahovani hry musite tuto akci povoolit , potvrtenim iznameni nastroje rizeni uzivatelskych uctu... a nemam paru co stim .. kdyby nekdo vedel budu rad .. zatim dik

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit