Přejít na výpis diskuzí
Origin od EA nabídne hry jiných firem včetně THQ a Capcomu
27.10.2011 | Petr Poláček
129 příspěvků
-
Me origin stve :( Dalsi vec navic misto EXEace na plose! Kdyz jsem si chtel zkusit BETU BF3ky tak hrozna instalace pak registr a nakonec jsem si ani jednou nezahral protoze mi to stale psalo chybu s login serverem! Opravdu parada... At to nechaji jak to bylo! bude to lepsi! Stejne jim to na piraty nepomuze!! Vzdy si najdou cesticku jak to obejit... Jen ty jejich ochrany odrazuji slusne zakazniky od koupe. Koupi si orig a maji s tim vetsi problemy nez s cracklou verzi... CHJO :(
-
Tak toto je vážne smutné.
Na Batmana som sa veĺmi tešil a moje peniaze sa ho už nevedeli dočkať...
Ale ak bude obsahovať Origin, to jest nutnosť inštalácie humusu ako je steam, tak odo mňa neuvidia ani korunu. No čo ušetrím, Skyrim, BF3, Batman... -
-
Steam humus? Co je pak GFWL, kde se nedají koupený hry ani stáhnout, a Microsoftu je to už pár týdnů jedno. Pořád to háže chybovou hlášku a nedá se nic dělat, lidi si stěžujou na fóru a nic, ještě navíc se v tom klientovi teď nedá ani nakupovat, píše že máš jít na Xbox stránky. Tohle je humus, buď rád za Steam...
-
-
Tak tak mam na GFWL Dirt2, Batmana AA, GTA 4 a avsetky hry mam prihlasene na offline ucte pretoze to furt ma problem ci uz s cd key alebo nieco ine. Naopak par hier mam na Steame a nikdy takyto problem som nemal.
-
-
Podle všeho bude krabice vyžadovat "jen" windows live, stejně jak jednička. Takže taky není žádná výhra. Ale zase pokud si dohrál první díl, asi bys to měl umět překousnout, poněvadž ta hra vypadá že za to stojí.
-
-
Hmm, klasika:
Origin má momentálně problémy s aktivací her.
Těchto problémů jsme si vědomi a pracujeme na jejich brzkém opravení. Za tuto nepříjemnost se omlouváme
Tak takhle se proti pirátům fakt nebojuje. -
Origin sa moze strcit akurat tak do pr*ele ! Namiesto toho, aby som hru spustil exe suborom musim instalovat nejaky orion ! Teraz som si kupil Battlefield 3 chcem ho ist aktivovat cez Orion a vyhadzuje to chybu. Orion si priznava ze momentalne tam maju chybu oni a ze sa ospravedlnuju za problemi. S tym mi Orion mozes ist vies kde !
-
-
Orion :D si nalep hviezdu na okno možno ti pridu pomôcť
-
-
No tak o Origin momentálne záujem nemám a na EA mám svoj názor, ale nejaká konkurencia Steamu na škodu určite nebude *4*
-
-
Teda ak niekedy reálnou konkurenciou budú *1*
-
-
Nevím jak u vás, ale Origin je pro mě další zbytečná komplikace typu Games for windows.. Steam alespoň jakž takž funguje, ale z Originu se snažím marně stáhnout koupený BF3. Neustále jen píše:
"Aktivace her je nejspíše momentálně nedostupná. Zkuste to prosím později. Pokud problém přetrvá, podívejte se prosím na nápovědu pro Origin."
Prostě další "skvělá" vychytávka na zničení nervů poctivého uživatele... *7* -
-
To se stava kazdy sluzbe. Ja si pamatuju, jak jsem si malem vytrhal vlasy, kdyz jsem se snazil v prvnich dnech rozjet cs 1.6 na steamu.
-
-
Tjn, ale to tady nebyla konkurence. Teď si to už Origin nemůže dovolit jako před pár lety Steam, pokud chce EA něco dokázat, tak to musí běžet naprosto v pořádku, nebo to pak nikoho nebude zajímat když tu má mnohem lepší a spolehlivější alternativy.
-
-
A tohle Tiu tam možná už taky vyskočilo *1*
"Origin má momentálně problémy s aktivací her.
Těchto problémů jsme si vědomi a pracujeme na jejich brzkém opravení. Za tuto nepříjemnost se omlouváme" -
Já mám taky fajn perličku, mě se při polovině stáhnutýho BF3 restartovalo PC kvůli updatu win a po restartu začal Origin stahovat zase vesele od 0%, i když stažený data má nasyslený ve složce... To mi neříkejte, že to neumí ani takovou blbinu, jako je navázání stahování. *1*
-
-
nemají to osahané a ještě nejméně rok budou službu provázet porodní bolesti. vzhledem k tomu, jak EA funguje a jak jsem bojoval se svým účtem k nějaké hře, jsem k nim skeptický :)
-
-
-
ok...
Deus Ex 3: normální obchod 899,- ; steam cca 1250,-
L.A. Noire: noormální obchod 949,- ; steam 1100
mám pokračovat? -
-
Normlani ceny bych neresil. Vyhodou dig distribuce je ze muze udelat sleva na jeden den ci na hodinu. Valve na to prislo uz davno a tak to dela. V urcitych chvilich jde chytrnout slevna z 800Kč na 200Kč třeba na hodinu...a akce probihaj pravidelne o svatcich, o vikendech, i behem tydne. Proste staci sledovat.
Ale kupovat novinky se fakt nevyplati :-) Co se tyce me kdyz chci novinku tak chci i krabici takze kupuju v kamenem obchode. -
On ten Steam je výhodný ve víkendovkách. Novinky si tam kupují jen Rusáci, Amíci a blázni *4* .
-
Nechápem, čo máš za problém, na Steame sa proste oplatí počkať na zľavy, ktoré bývajú naozaj krásne. Ak chceš hru hneď, kúp inde, núti ťa niekto?
-
Minulý víkend na Steamu:
Grand Theft Auto, Grand Theft Auto 2, Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, Grand Theft Auto: San Andreas, Grand Theft Auto: Vice City to vše za 180,-
Normální obchod:
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City - 749,-
Grand Theft Auto IV 599,-
mám pokračovat? -
-
To je jen akce - já se bavím o normálních cenách
-
-
a o tom to je, mnohonásobně levnější hra a hlavně žádná zbytečná placka/krabice doma
-
-
Navic spousta her se da aktivovat i s krabici pres steam, ale nikdo te nenuti si to tak zaridit. A kazdopadne se ti nevyplati mit software ktery ti stahne patche do her a udrzuje vetsinu potrebnych programu tak jak maji byt, je to proste svinarna a steam by se mel stydet ze v tom co delaj sou dost dobry. *7*
-
Nekdo se treba na ty hry tesi a nehraje vsechno co je zrovna v akci.
-
-
-
-
sorry to měla být reakce na Jakuba
-
-
S novinkama s tebou musím souhlasit, sám právě vydané hry na steamu nekupuji. Ale rozdíl 3e bych neoznačil slovem nehorázné ceny.
Navíc steam se nestal steamem kvůli novinkám, ale díky akcím a slevám.
-
-
-
"EA tak de facto kopíruje způsob, jakým se kdysi uchytil Steam"
Nějak si nepamatuji, že by někdy Valve nepustila svoje hry na jiné distribuční kanály.
Mimochodem, chybí mi tu < quote >. -
-
Ono je hlavně sranda že krabice jim donedávna distribuovala právě EA. *1*
-
Tak ti nevím. Hry od Valve se prodávají buď v krabici, nebo jen na Steamu (nepočítám key shopy - což jsou neautorizovaní prodejci).
EA prodává Battlefield všude možně (krabice, digitální distribuce), jen ne na Steamu. -
-
No, teď koukám, na D2D nejsou žádné Valve hry...
-
-
-
Rikal jsem ze Origin je budoucnost *5*
-
-
Pokud vychytají mouchy jako že nejde aktivovat legálně koupená hra *10*
-
Zato lidi jako ty budoucnost nemaji
-
-
Ten Jindra je jak špinavé okno, neustále je ho třeba setřít. *1*
-
-
-
mne by stacilo, kdyby BF3 sel na Originu normalne aktivovat... „aktivace je momentalne nedostupna“
-
-
Presne, tak ! Ja uz 2 dni rozbehavam B3. Najskor som mal problem dostat sa na Battlelog. Samozrejme chyba bola u nich, musel som telefonovat na support (az po hodinach trapenia a googlenia), kde som sa dovolal po 3 hodinach neustaleho vyzvanania. Tam mi nieco resetli a uz som sa pripojil na battlelog. Ale co. Hned dalsi problem. Ked sa chcem pripojit na nejaky server, tak mi vypise ze spojenie z EA kontom sa nepodarilo. Tak som volal znovu na support. CHvalabohu sa mi tam podarilo dovolat uz do 2 hodin. Chlapik tam mi povedal ze mam napisat email na support. Napisal som email. Odpoved prisla za 3 hodiny s tym ze mam nainstalovany nejaky firewall a ten ma blokuje. Lenze ja nic take nepouzivam, mam cisty Win 7 + ovladace a vsetko co treba k B3 ... B3 BETA a vsetky ostatne online hry mi slapu ako hodinky a zrazu mam problemi. Teraz som zase nieco skusal, uz 20 krat pitalo aktivaciu produktu a teraz sa zase neda aktivovat B3 kvoli chybe na origone. Nemrdlo by ta ?
Radsej som mohol za 45 euro kupit 200 kartonov toaletneho papiera, urobil by som lepsie a mal by som viac uzitku. EA hanbite sa !!!!!!!!!!! -
Možná to je tím že BF3 vyjde officialně zítra.
A ohledně originu si myslím že je to postiženej bratr good steamu.
Ohledně toho že se zapíná 10minut takovej mam problem já a i 3 kámoši. -
-
Nesrovnávej prosím rychlost Originu a Steamu - pokud je na Steamu nějaká novinka tak to jede 50 kb/s nebo se to ani nespustí
-
-
Si změn server, tohle je jeden z Steam problémů co jdou lehce vyřešit. *3*
-
-
??? EA Alert: Battlefield 3 servers under heavy traffic ... možná proto
-
-