Přejít na výpis diskuzí
Origin prý napočítá pět milionů uživatelů každý den
19.10.2011 | Aleš Smutný
64 příspěvků
-
Bože to jeste nevite o uplay od ubisoftu dalsi kopie steamu a to je teprve svinstvo *6*
-
Já bych právě řekl že běží a to několikanásobněkrát když by jsi pustil třeba dvě hry najednou ... knihovny se pokazde nactou znova a pobezi samostatne. Brr.
-
A ty sis tu EULU osobně četl? Nebo ses někde dočetl? A čteš i jiné EULY? To by jste se pane teprv divil co všechno jste odsouhlasil, aby jste si zakoupený a nainstalovaný software vůbec spustil. :)
-
Jenže webové rozhraní dokážou mnohem rychleji opravit, updatovat, doladit. Pokud bys tohle chtěl v menu hry, bude muset každý microupdate projít přes schvalovací procesy MS a Sony.
Battlelog mi nevadí. Místo spuštění hry si spustím web, který v zásadě supluje menu ze hry. Jediný co bylo na pytel bylo nastavení hry. To si ale jednou nastavíš a pak neměníš, nebo jen výjímečně. -
děti ,děti toto je diskuse ne opozice.
-
no ja to vidim tak ze pokud si jednou nainstalujete steam tak je jasne ze si pri koupi dalsi hry musite znovu pripojit a to je presne ta chvile pro odeslani dat do centraly steamu, ne namam v compu zas tak tajne informace, na druhou stranu nemam vubec chut a potrebu nekomu poskytovat informace co delam, co mam nainstalvoano, kolik tomu venuju casu atd.. nahore v diskuzi to nastinil killer o co tu kraci, uprimne smeju se lidem kteri maji facebook a jsou schopni tam povesit uplne vsechno o sobe a pak jsou hrozne prekvapeni, kdyz se neco prihodi, a to je presne steam, ted to vypada jako neskodna vec ktera je tu pro hrace, ale co se bude dit treba za 5let? sesti klikama neco zakazovat ve steamu je tedy narez,to se minimalne uklikam az budu klikat ve steamu, pak games for windows pak origin atd, steam neni svobodna volba ale kdyz to trosicku prezenu rozkaz budouciho diktatora, je fajn ze jste spokojen a nevadi vam zasahy do vaseho soukromi a pekne si to uzijte, ja protoze s tim nesouhlasim si stezuju a hodne vybiram co budu nebo nebudu hrat, bohuzel prave kvuli lidem s myslenim jako vy si firmy jako steam dovoluji vic a vic
-
No přece v tom pocitu, že vlastně nic na pozadí neběží!
-
Opravdu? Takže místo toho aby si měl jednoho klienta na battlenet tak je nainstalován dokola v každé hře co ho využívá, protože každá hra má vlastní knihovny. A dál je to všechno stejné, musíš se přihlásit, musíš být online. V čem je to lepší?
-
Souhlas. Battle.net a ještě GOG ukazují, jak by měla digitální distribuce správně vypadat.
-
Hmm tak to si Fifu asi nikdy nehrál. Jinak bys tohle nikdy nemohl plácnout.
-
Koukám smejki mě předběhl :)
-
A není přece jen jednodušší vlézt do nastavení steamu a tam odškrtnout spouštění při startu systému než to dělat přes CCleaner? :)
-
proč msconfig? dyť to jde nastavit v aplikaci samotné *4*
-
Je možné, že jsme se už o tom bavili, ano. Reaguji vždy, když si někdo stěžuje na něco, co se dá vypnout šesti kliky, pokud startovní pozice je na ploše. A ano, Steam jako službu i jako program si nemůžu vynachválit, nicméně jí taky nikomu nevnucuji.
Tak pokračujeme, aspoň se něco bude dít. Jak už jsem napsal, možnost volby je vždy ideální, s tím neuděláme my jako konzumenti nic, kromě toho, že můžeme "promluvit peněženkou", což třeba já dělám v případě BF3. "co vsechno sleduje?" je celkem konspirující otázka. A já nenapsal nic o znovupřipojení se. No a to s DRM, to jeden z důvodů určitě bude. Taky je těch důvodů určitě víc. Jenže dnes se se zákazníkem nekomunikuje, takže to se asi nikdy nedozvíme.
Ovečky si něco koupí, i když se jim něco nelíbí. Lidé s vlastní vůlí nikoliv. -
No jo ani nemusí jít o sporty s číslovkama, dneska je nejlepší hra toto:
http://i53.tinypic.com/smyni0.jpg -
Ne tak docela...
-
smejki prosím neskač k závěrům. CCleaner je nejjednodušší způsob jakým to můžu udělat. Mám ho nainstalovanej a jednou za čas s ním čistím celé PC. A tak nemusím pro kontrolu položek po spuštění otvírat msconfig.
Excel dokumenty otevírám v Excelu 2003. Používám 2003 protože ho používají školní PC na mé škole, tak ať nejsou problémy. -
Pokud to neni vyslovne uvedeno na krabici, nebo pokud EULA k Originu neni v cestine, muzou hru klidne vzit a vratit. Stejne nechapu, jak muze nekdo porad dokola kupovat tu samou hru, kde se jen meni rok v jejim nazvu.
-
nechci se zas tak do vas navazet, ale myslim ze uz jsem s vami o steamu diskutoval, a jste velkym zastancem steam, az bych rekl ze jste do steamu zamilovany :) kazdeho vec a ja to nezmennim, nemam problem s nastavenim steamu, ale proc to vubec resit ze? drive fungovala offico stranka a pak fan stranky a kdyz jsem chtel a rozhodl se tak jsem se tam podival a pripadne si update stahnul, s konspiracni teorii jste zacal vy ja ne, a myslet si ze kdyz se odpojim od netu ze nebudou nasledne po pripojeni ty informace odeslany je slusne receno hloupe, no hlavne ze si tu drm ochranu umite tak krasne zduvodnit :), zivot bez drm to je v dnesni dobe bohuzel sosani z piratu a jenom hlupak si muze myslet ze drm je tu proti piratum, hry jsou proste hodne lukrativni obchod a ovecky se musi podchytit prave steamem a originem, vy jste evidentne se steamem spokojen, ja na steamu ani na vas nic nezmenim a v podstate mi to je i jedno
-
Co maj ty chudáci lidi, dělat když si koupí fifu nebo něco jinýho a bez originu na kterej si pak stěžijou si ani nezahrajou :/