Přejít na výpis diskuzí
Origin prý napočítá pět milionů uživatelů každý den
19.10.2011 | Aleš Smutný
64 příspěvků
-
Vůbec se mi nelíbí že nám ten origin cpou ještě když je to v BETE.. A používám ho jen kvůli BF3 abych si na něj koupil nějakou jinou hru to by se musely sakra moc snažit.. Je to hnus všude říkaj, že Hry dělaj především pro hráče a pak se vyserou s tímhle.. Jakože nemám rád Steam.. Tak bych ted dal přednost jemu.. škoda že to nejde..
-
Děkujem, to jsme potřebovali vědět. Bez tebe bysme byli v koncích.
-
no vyborne, takze ve win8 natvrdo zabudovanej games for windows, pak tu mame steam, pak tu mame origin a kolik dalsich klientu ale hlavne cmuchalu v systemu a nabizecu nevyzadane reklamy si budu muset nainstalovat abych si zahral hru?, kolik budu muset vypinat upozorneni pri startu systemu na nove updaty nebo ze je klient v systemu offline nebo online, kolik hodin budu cekat nez si hra stahne aktualizace a to nemluvim o tom ze tech her tam budu mit deset, uz nekolikrat se mi stalo ze servery byly nedostupne a proste jsem si nezahral nic, nu moc ruzova budoucnost
-
Toho jsem se bal... demence...
-
Origin je sám o sobě chybou, jak tuto chybu EA napraví? ...
Nebýt BF3 a nedávné BF3 bety, je počet uživatelů o několik řádů níž... -
On totiž krabicový Battlefield 3 žádný Origin nepoužívá, že? *7*
-
Zatím nedá.
-
Hh chlapec si mohol dat radšej facku! Battlelog a Origin dve zbytočnosti pre hrača. Origin pomoze v boji proti piratom? Uff... Bad Company 2 bez originu MP nikto neupiratil. Battlelog? V menu hry sa nedalo vytvorit toto? Konzole maju battlelog potrebny k spusteniu? Nie maju ho ako dpolnok. Tak mal byt aj na PC ako doplnok. Battlelog je pekna socialna siet taky BF facebook ale nutia ma do pouzivania tejto serepeticky stale, proste otras. Pripajanie sa cez battlelog na servre nema ziadnu vyhodu mohlo to byt v pohode v menu hry bolo by to pohodlnejsie kompaktnejsie a logickejsie. Na battlelog by som siel obcas ked by som sa chcel pozriet na statistiky ako to dnes robievam pri BC2 a chodim na BC2 stasts. Battlelog je nepotrebny, origin je v BF3 len koli tomu aby sa EA podarilo rozsirit svoj digitalny obchod. A ako sa to najlahsie spravi no predsa velkou hrou ktoru zviazem z tymto systemom. Ak sa na to pozeram takto chce sa mi beljt. V BF3 tieto veci nie su pre zlepsenie hry BF3 ale koli roznym postrannym zaujmom EA.
-
Je to jenom muj pocit nebo se u nej neda nastavit aby nastartoval minimalizovanej v trayi?
-
Nezáleží na počtu oživatelů, které svým přístupem donutili k užívání Originu. Jestli chtějí být konkurence Steamu, záleží jen a pouze na tom, kolik mají platících zákazníků.
-
Plne souhlasim. Kvuli BF3 jsem ochotnej tu .... v PC tolerovat i kdyz se mi nelibi, ze mi pri kazdem spusteni projizdi vsechny HDD a s informace, co na nich mam dela buh vi co.
-
Přesně tak!
-
digitální distribuce mne nechává naprosto chladným
-
Presne. *3*
-
Zpočátku jsem byl velkej odpůrce originu, ale teď už mi tolik nevadí. Grafický provedení a přehlednost se mi líbí víc, než u steamu. To je ale (zatim) všechno.
-
a jak si myslis, ze se propaguje steam? Valve hry ho protalcuji od sameho zacatku *7* Konkurence je potreba a kdo to nevidi, tak si sam sobe lze.
-
10% by bylo moc :)
-
Battle.net bych do toho nezapocitaval, to je jedina z tehletech 3 veci, ktera nema zadnyho klienta, co by se musel instalovat a leze se na nej bud z prohlizece nebo rovnou ze hry, Steam a Origin jsou odpad
-
zatim...
-
hm takze to aby mel clovek steam, origin a jeste battle net a kdo vi kdz se objevi dalsi