Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super, už se těším, jak vyzkouším Battlefield 4 a pak ho vrátím.
  • Muzu vratit celej origin ?
    • Tos jim to teď nandal. Takovej megastěr. A pošli jim k tomu aj internety explorery a windows a takový věci který ti někdo nutí, samče. *4*
      • ano internet explorer ti je nucen v ramci windows, a windows ti je nucen na zaklade monopolniho postaveni ms, tážke samičko...
        • trolo
          nikto ti nenuti win. mas linux, mas ios, mas dos alebo si urob vlastny epic OS a budes slavny a bohaty...not so easy ye?
    • Viktor_H
      Ty jsi za něj něco platil?
  • 24 hodin? Tak to čumím. 2 až 3 hodiny by úplně mohly stačit.
  • Tak stretol som sa s skvelym bugom ktory mi znepojazdnil Origin, ktory mi z nejakeho dvovodu nechce zapnut aplikaciu Originu pod urcitym priecinkom na disku, pricom som nahodou zmenil umiestnenie programu no na tom istom disku a Origin sa nastarvoval, pri technickom poradenstve mi EA a Origin support poskytol asi 3-4 sposoby po ktorych Origin udajne mal ist nehovoriac o tom, ze tie sposoby snad ani nevymysleli one ale hraci, no bohuzial ani jeden z ich poradenstva mi nevedel pomoct a tak som 4 dni rozmyslal co mam s Originom dumajuc nad kompletnym formatom, pokial som nespravil nahodou tu zmienenu zmenu v ulozeni programu... kk GG software.... *12* Pokial EA nehodla vytvorit slusny support ako aj patchovat takym spobom ktory nerodrbe PC a vytvorit stabilnu udrzbu, tak dovtedy bude Origin iba druhorada kravina na trhu s pc hrami.
    • trolo
      tl:dr
  • Veskoslav
    Nejde koupit CoD Ghost na Originu?:-D Že bych si dojel kampaň za den a vrátil *1*
    • Ježiš ještě dvacetkrát tu něco na tehle způsob napište.
  • ucho
    Origin nelení a rozjel slevovou akci
    http://store2.origin.com/store?Action=pd&Locale=en_IE&SiteID=eaemea&productID=225126100
    u Alice předčil i Steam
  • Mám otázku co když tu hru dokážu dohrát za 24hodin ? :D:D:D
    • Pokud jsi cestny, tak toho zneuzivat nebudes.
    • To je pravda. Až vyjde BF4, je to snadnej způsob jak si projít single když nemam zájem o multiplayer. Za 24 hodin to pude dohrát několikrát.
    • mám to z komentářů z pc gamer. origin (jako určitě vše) má nějaká pravidla proti zneužívání systému. pokud uvidí, že hry pouze vracíš a žádnou si nenecháváš a pokud u každé hry budeš mít čas, kolik u těch her trávíš, můžou to vyhodnotit jako porušení pravidel a reagovat na to.
    • BTW: Pokud to tak bude jsem zvedavej co na to Valve nicméně získal by si s tím Origin poprve u mě +
      • ucho
        tak je to pozitivní přístup a patrně ho pár lidí využije, každopádně když já si kupuji hru, tak si ji kupuji proto, že ji chci. a s fungováním jsem neměl zatím žádný problém. no možná s jednou hrou loni, ale za půl roku vydali patch :)
  • A jelikož většina dnešních her se dá za den dohrát tak je to skvělý nápad xD
  • já to vítám. na steamu mi visí nemálo her, které jsem koupil a následně příšel na nějakou bídu, a u kterých jsem půl dne jen řešil, jak to spustit. špatná optimalizace, nedostatečný hardware a podobně (časté u gta, assasins creed, fallout a to nemluvím o indie hrách). když už se dema čím dál více vytrácejí z herního světa, tak alespon taková náhrada je vítaná.
    • GlaDOS
      Na Steamu mám teda docela dost indie her a s žádnými problém nemám. Možná to bude tím, že ty "hodně neznámé" a "podřadnější" vynechávám.
      • dobře, možná jsem to přehnal, ale třeba vessel mi jelo jakkoliv jinak, než plynule. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa taky nebylo úplně košer po prvním spuštění.
        • Nič nepreháňaš, ani áčkové hry často nefungujú ako by mali. Taký Skyrim bol po vydaní jedna veľká zabugovaná katastrofa.
          • Tilwaen
            Vidíš to, já hrála Skyrim prakticky hned po vydání a na to, jak je ten svět rozhlehlý, mi těch bugů nepřišlo moc. Nicméně plně souhlasím s Tvou první větou (zdravím AC III Boston *16* ).
    • Veskoslav
      Pakliže jsi řešil nedostatečný hardware, tak je to s prominutím tvoje hloupost a ne vina té hry.
      • A proto steam neustale snifuje tvuj HW aby te ani neumel upozornit, ze ti to nejspis nepojede?
      • Vůbec nepíše, že by to byla vina hry. Ale ocení možnost vrátit hru, když zjistí, že na ni má malej výkon. Lepší je mít možnost vrátit hru, než čekat až si budu moct pořídit novej HW.
        • Veskoslav
          To je sice pravda. Ale pokud vím, tak požadavky jsou většinou známé. A pochybuji, že si hru vezmou zpátky jenom proto, že jim napíšeš, že máš na to slabé pc. To mi nepřijde jako důvod reklamace.
          • Hardwarové požadavky uváděné u her byly snad odjakživa takové hodně orientační a vůbec není jisté, že ta hra poběží (nebo jak poběží) na uváděné minimální konfiguraci.
          • Tak myslim, že důvod nebudeš muset uvádět. Když nakupuješ přes eshop, taky můžeš vrátit zboží do 14 dnů bez udání důvodu. Takže když si jako desetiletej koupíš triko a bude ti velký, tak ho můžeš klidně vrátit a nikdo ti neřekne: "Když je ti triko velký, neměl sis ho kupovat. Hezky počkej, až dorosteš." Protože míry trika napsaný na webu se lišily od skutečnosti. Stejně tak, jako u her, taky ty minimální požadavky nejsou striktní
            • stoupeek
              reakce na Veskoslava: Je logický, že nabídka vrácení bude omezená. Jak někdo v diskuzi psal, co když dohraje hru za 24h, tak to bude podchycený. Koupené zboží taky můžeš "používat", když se budeš držet v rámci podmínek pro vrácení. Myslim, že je to dobrá služba a důvod vrácení hry, jako nevhodný dárek, slabý HW nebo nespokojenost, nebude důležitý.
            • Veskoslav
              Ale neporušené. Což si docela nedokážu představit u digitální distribuce:)
      • to je pravda, nesvádím to na někoho jiného. stalo se mi to u deus ex: HR, v akci za 2 eura, takže žádný problém. na kompu rozjedu vklidu většinu novějších her (skyrim např.), tak jsem ani nějak nečekal, že bych měl problém i s tím. pointa ale je, že kdyby se mi to stalo u starší hry, tak bych měl aspon možnost napravit svou chybu. takhle mi to tam visí minimálně do té doby, než si koupím lepší komp :)
  • Jack1947
    Cha, nakonec to mame jak u Androidiho Googleplay takze dnes uz i na komplu, nelibi se mi hra tak ji vratim ( alespon ze ne 15minut to by , bylo/nebylo ani na tu instalaci *2* .
    • Mno jelikoz ne kazdej ma 100Mbit, tak i ten 1 den muze byt pomerne dost malo. Kdyz si gamesku koupis ted, tak se k jejimu otestovani dost pravdepodobne nedostanes nez zejtra po praci/skole ... a to uz ti zbejvaj doslova minuty. A proto si ja stahuju zasadne neomezeny testovaci verze ... ;D. Navic nekupuju zajice v pytli a sem na vyvojare i hodnej ... pokud to stoji za hovor, tak jim dam par mesicu na vychytani bugu.
      • Jack1947
        Ani nemusi, vetsina her nepresahuje jeste tech 7,5gb coz se da za den zmaknout ( i bez 100mbitu) *15* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit