Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Toto su správne kroky ako nebyť najhoršou firmou roka.
    Vidieť, že PR maká a držím palce, pretože to zatiaľ funguje.
    Len tak ďalej EA. Možno si aj potýchto krokoch ten BF4 aj kúpim, keďže BF3 som nevedel dva mesiace poriadne ani zapnut - tu to budem mat možnosť skúsiť.
  • Veskoslav
    Tohle je nesmysl, který bude EA stát naprosto šílené peníze. Pakliže nehodlají prodávat více jak 75% titulů, kde nebude kampaň delší než 1 odpoledne. Je to čistý populismus, který bohužel nemá žádné opodstatnění.

P.S: Už vidím ty maily: Bohužel milí zákazníku, došlo k neočekávané chybě v našem systému a kvůli tomu nemůžeme zaslat peníze na Váš účet. Počkejte a budeme Vás informovat. Za vzniklé problémy se omlouváme. Intenzivně na nich pracujeme.

P.S verze 2: Steam vrací také peníze, pakliže popis hry je lživý a zavádějící. A to je podle mě naprosto dostačující důvod na vrácení peněz. Nespokojenost se hrou je debilita....To bych vracel tak 1/3 her.
    • Ale nebude, je to PR za pár šupů. Jak už tady někdo psal, tak kdo by to hlavně zneužíval? Piráti, a pro ty bude pořád mnohem lehčí si tu hru stáhnout na piratebay a pak si tam překopírovat crack a hrát si to jak dlouho chtějí, než EA něco platit, dávat si herní maratony, aby nějakou hru stihli dohrát a pak jim to vracet a psát žádosti o vrácení peněz a doufat, že jim to Origin/EA vůbec vrátí. A lidi, kteří by to využívali jako určitou formu dema, to vyjde stejně jako piráty jak časově, tak co se týče pohodlí výhodnějš, když si to prostě stáhnou na torrentech. Takže pozitivní PR jako prase po všech herních webech a časopisech a ve výsledku nanejvýš pár tisíc lidí, kteří to budou v reálu prvidelně používat. Řekl bych, že se jim to hodně, hodně vyplatí ;)

Btw - zablokovalo mi to slovo kráv@ jako nepovolené, ale prase už tomu nevadí :D
      • Veskoslav
        Věř mi, že pakliže nebudou nastaveny pravidla ohledně vrácení, tak spousta lidí si koupí, zahraje a vrátí. Bohužel znám takové.
        • Veskoslav:
          Věř mi, že pakliže nebudou nastaveny pravidla ohledně vrácení, tak spousta lidí si koupí, zahraje a vrátí. Bohužel znám takové.

-.-.-.- A netreba chodiť ďaleko, však? -.-.-.-.-

Veskoslav:
          Nejde koupit CoD Ghost na Originu?:-D Že bych si dojel kampaň za den a vrátil
        • Ale co když mi ta hra opravdu nebude fungovat/nebude mě bavit po pár minutách? Osobně se nehrnu na každou novou hru. Vlastně snad skoro všechny novinky jsou mi ukradený. To co mě zajímá spočítám na prstech jedné ruky (teď už jen čekám na metal gear rising). Myslím, že pro sváteční hráče je tohle fajn věc. Nedovedu si představit neustále kupovat->stahovat->hrát celý den v kuse->refund->koupit novou->stahovat.... Hlavně něco stahovat na originu (každou chvíli se mi download stopnul a nic to nedělalo, cpu zátěž šla do nebe -> restart originu wtf). To už je jednoduší nastartovat torrent a zwarezit to... imho
          • Veskoslav
            Jako při nefunkční hře to beru. Ale jak to dokážeš, že ti nešla? To je ten pr*ser....

Děláte si prdel, že slovo "pr*ser s krouzkovym u" je blokované?
            • ucho
              dokáže se to úplně jednoduše. když to umí steam, bude to umět i origin.
            • Však je to od slova sraní. Stejně jako sranda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit