Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jinak řečeno, i tato aktivita Valve prostě dává smysl. Pro mě větší, než seznam přátel připomínající ICQ okno.

Co tím chtěl autor říct? U mě jsou friends jedna z nejpoužívanějších funkcí Steamu.
  • Veskoslav
    No nic no, Origin mi i skoro po půl roce pořád jede na Betě, nemít ME3 a Bf3, tak ho nikdy ani nemám.

P.S: Akce na Steamu a "akce" na Originu jasně ukazují, kdo je kdo:)
    • I kdyz jses pocakany trotl tak v tomhle mas pravdu *12*
  • Origin mm jen kvůli Battlefieldu 3, no narozdíl od 600hodin u BC2 jsem na B3 strávil jen cca 8 hodin, a asi už se k tomu nevrátím. Monopol Steaumu je naprosto v pořádku. Je to kvalitní systém. Stejně jako Windows 7 nemá konkurenci.
  • OT: zkousim s kamoskou hrat Heroes V po netu. ja mam starou krabicovku, ona ma ted nove stazenou hru ze steamu. nemuzem se za boha skonektit. furt to hazi hlasku (ve hre) spojeni selhalo ze strany hostitele. a to at jsem hostitel ja nebo ona. firewall je vyplej.. nemuze to byt tim posahanym steamem? ..ona tvrdi ze to bez steamu nespusti (ja jedu bez steamu). prosim o radu, jestli je tu nekdo se zkusenosti. thx
    • Tak ať si nainstaluje steam a do něj si svou krabicou verzi přídá, aby mohla využívat rozhraní steamu ve hře. Přes něj by už neměl být problém se spojit.
      • Oprava, ty si nainstaluj steam ;).
        • ok. muzu to tam pridat jako non steam game.. pak mam pres shift+tab nejakou nabidku .. co v ni mam delat? (sry nikdy jsem steam takhle nepouzival) je nutne mit toho druheho pridaneho v pratelich?
          • Facepalm.Herous 5 nejsou steamovka.Steam ti je k hovnu.Apropo..pokud je to steam verze,tak servery mají uplně jiný.
  • smejki
    "jaké hry mámě" já věděl, že Gabe na moji maminku myslí *14*
  • Já používám oba klijenty nebot BF3 bohužel nejde na steam ale mam ho tam aspon prstrčený jako Nonsteam hru :-D a jinak origin dost blbnul ale už pár měsícu to jede v cajku na full FPS na ultra :-)
  • Kvůli NEdistribuci na Steam od EA tak je úspěšně bojkotuji a žádné hry od nich nekupuju. (jinak už vlastním 100 her na Steamu a nějaké krabicovky, kdyby někdo chtěl říct, že jsem pirát ) :)
    • Tim je vino valve, ma prilis omezujici podminky pro distribuci her na steamu, protoze chce mit vsechny hry pod svou kontrolou. Lidi zerou valve/steam, protoze maji velke slevy a zaviraji oci pred vsim spatnym co prinasi.
    • Jojo to Mirrors Edge na steamu je nějaký přelud, a co teprv ten dead space
      • To jsou hry, které tam dali ještě před Originem, pokud to nevíš. Nové NFS, Battlefield 3 nebo například Mass Effect 3 neseženeš na Steamu.
        • jindra.veliky
          A muzu si snad zakoupit hry od Valve na Originu? Valve taky cpe svoje hry jen na svuj distribucni kanal ale jakmile to dela EA je zle!
          • Origin není distribuční kanál. Jenom jeden veliký omyl...
        • No to je teda prasárna, využívat původní distribuční cestu pro starší hry a nestáhnout je odtamtud a pro nové využívat jinou, novou distribuční cestu, se kterou chci prorazit. Styď se, Riccitiello
        • Akurat Crysis 2 vratili naspat.
  • Spolu s L4D by mohl naskočit i Frozenbyte s Trine 2 v rámci Steamplay, když už mám jejich build Trine 2 v Ubuntu. To by taky asi pomohlo. Dál by se mohli přidat s Oli Rush, ten je taky na Win(Steam) i linuxu. jak budou přidávat hry do Ubuntu, budu jejich protějšky odsekávat z Win :D
  • " tato absolutní nutnost je prezentována jako „vylepšení“." tak těžko ji budou prezentovat jako zhoršení :D
    • nejde o to, ako to prezentujú, ale, že to vôbec prezentujú, keď by to mala byť samozrejmosť z ich strany, pripadá mi to, ako keby sa niekto v tretej triede pýšil tým, že vie čítať a písať
  • To si říká o spekulaci nad steam krabičkou postavenou na linuxu za cenu dnešní konzole, s větším výběrem levnějších her a současně fungující jako multimediální přehrávač do obýváku. Na lobby u vydavatelů hudby a filmů v měřitku Apple, Google nebo Amazonu asi Valve nemá, ale pokud by se mu povedlo postavit natolik otevřenou platformu, že by měl svůj steam a současně by uživatel mohl plnohodnotně využívat internet pro iTunes, Play a Amazon. Tohle bude velké...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit