Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • trolo
    KONECNE HODINKY!!!! musel to byt nenormalne narocny vyvoj na taku featuru. origin jednoznacne > all
    • Ty jsi toho v životě určitě hodně naprogramoval, viď, trotle?
  • Origin opět dokázal, že na trhu digitálních distribucí nemají co dělat... *7*
  • Valve prostě umí a vždycky bude první !
    Steam je software kvalitní, stáhni si ho taky ty !
    Valve si na EA brousí zuby, Origin se jistě, řítí do záhuby !
    • Hezké :D
    • sry, nemohl jsem si jinak pomoct. *1*
  • smejki
    "jaké hry mámě" já věděl, že Gabe na moji maminku myslí *14*
  • Black_Hand
    je proste videt, ze EA nedoslo, ze pokud chci zavest novou komplet digitalni disitribuci, ne jen internetovy obchod, a myslim to opravdu vazne, opravdu konkurence schopne, tak musim zakaznikum nabidnout nejakou sluzbu, kterou jinde nedostanou. gogu to doslo, a je uspesny.

co by tak EA mohlo delat jinak a ziskat si tim uzivatele. napada nekoho?
    • konkurenceschopné
      • Táhni, teploušku. Na tohle tu nikdo není zvědavý.
      • Black_Hand
        why not.
  • Veskoslav
    No nic no, Origin mi i skoro po půl roce pořád jede na Betě, nemít ME3 a Bf3, tak ho nikdy ani nemám.

P.S: Akce na Steamu a "akce" na Originu jasně ukazují, kdo je kdo:)
    • I kdyz jses pocakany trotl tak v tomhle mas pravdu *12*
  • rami.cz
    To je jedina vec, kterou jsem chtel od steamu strasne dlouho! A konecne se mi to splni .D Bravo VALVe! Ste borci! *14*
    • jste
  • WOW, Steam na Ubuntu....thumbs up a sem s tím!!!!
  • " tato absolutní nutnost je prezentována jako „vylepšení“." tak těžko ji budou prezentovat jako zhoršení :D
    • nejde o to, ako to prezentujú, ale, že to vôbec prezentujú, keď by to mala byť samozrejmosť z ich strany, pripadá mi to, ako keby sa niekto v tretej triede pýšil tým, že vie čítať a písať
  • Kvůli NEdistribuci na Steam od EA tak je úspěšně bojkotuji a žádné hry od nich nekupuju. (jinak už vlastním 100 her na Steamu a nějaké krabicovky, kdyby někdo chtěl říct, že jsem pirát ) :)
    • Tim je vino valve, ma prilis omezujici podminky pro distribuci her na steamu, protoze chce mit vsechny hry pod svou kontrolou. Lidi zerou valve/steam, protoze maji velke slevy a zaviraji oci pred vsim spatnym co prinasi.
    • Jojo to Mirrors Edge na steamu je nějaký přelud, a co teprv ten dead space
      • To jsou hry, které tam dali ještě před Originem, pokud to nevíš. Nové NFS, Battlefield 3 nebo například Mass Effect 3 neseženeš na Steamu.
        • jindra.veliky
          A muzu si snad zakoupit hry od Valve na Originu? Valve taky cpe svoje hry jen na svuj distribucni kanal ale jakmile to dela EA je zle!
          • Origin není distribuční kanál. Jenom jeden veliký omyl...
        • No to je teda prasárna, využívat původní distribuční cestu pro starší hry a nestáhnout je odtamtud a pro nové využívat jinou, novou distribuční cestu, se kterou chci prorazit. Styď se, Riccitiello
        • Akurat Crysis 2 vratili naspat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit