Přejít na výpis diskuzí
Origin upravuje vzhled, Steam se chystá na Linux
17.7.2012 | Petr Poláček
65 příspěvků
-
To si říká o spekulaci nad steam krabičkou postavenou na linuxu za cenu dnešní konzole, s větším výběrem levnějších her a současně fungující jako multimediální přehrávač do obýváku. Na lobby u vydavatelů hudby a filmů v měřitku Apple, Google nebo Amazonu asi Valve nemá, ale pokud by se mu povedlo postavit natolik otevřenou platformu, že by měl svůj steam a současně by uživatel mohl plnohodnotně využívat internet pro iTunes, Play a Amazon. Tohle bude velké...
-
Jinak řečeno, i tato aktivita Valve prostě dává smysl. Pro mě větší, než seznam přátel připomínající ICQ okno.
Co tím chtěl autor říct? U mě jsou friends jedna z nejpoužívanějších funkcí Steamu. -
Origin mm jen kvůli Battlefieldu 3, no narozdíl od 600hodin u BC2 jsem na B3 strávil jen cca 8 hodin, a asi už se k tomu nevrátím. Monopol Steaumu je naprosto v pořádku. Je to kvalitní systém. Stejně jako Windows 7 nemá konkurenci.
-
Spolu s L4D by mohl naskočit i Frozenbyte s Trine 2 v rámci Steamplay, když už mám jejich build Trine 2 v Ubuntu. To by taky asi pomohlo. Dál by se mohli přidat s Oli Rush, ten je taky na Win(Steam) i linuxu. jak budou přidávat hry do Ubuntu, budu jejich protějšky odsekávat z Win :D