Přejít na výpis diskuzí
Osedlejte si draka v add-onu Dragonborn ke Skyrimu
5.11.2012 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
už vidím jak ti vývojáři vyvíjí hry na konzolích... *3*
-
Ja cakam,ale mozno som sa uz dockal len o nom neviem,na nejaky mod ktory nejak komplexne zvysuje obtiaznost,par som ich nasiel ale ked to iba zdvyhne dmg alebo hp tak je to celkom na nic,proste ta hra sa stala prilis jednoducha a pribeh nepribeh,prestal som to hrat.
-
No je pravda, že se shora to vypadalo dobře, protože bylo všechno mrňavý a daleko. Ale když jsi takhle chodil po louce a blížil se k nějaký budově nebo nedej bože městu, tak docela děs. Právě jsem byl na větvi z toho, když jsem si počet uGridů nastavil na 11 a jak to všechno najednou vypadalo hezky, žádný lowres textury téměř nadosah hráči. Jenže pak jsem šel k Solitudu a pokaždý zásek natvrdo. Docela podstatnej problém a bohužel změna uGridů rozbíjí savy. Ani už nevím, jak se mi to povedlo spravit, ale stálo mě to dost času a nervů. Fakt mě zajímá, jakým způsobem to udělaj, ale nějaký omezení tam určitě bude...
Hrát to asi nebudu, samotnej Skyrim je dost overkill. Strašně přeplácaná mapa, to zdravej člověk nemůže nikdy dohrát *1* -
EDIT: moje chyba, double post.
-
Trollit takhle vážné věci je debilismus ne troling.
-
No to si piš! Domy, silt striders, přerostlý houby, goblini na prasatech, ... Stahuju, ať už je příběh jakejkoliv :-)
-
čekám na mody...jinak jsem na tom asi jako ty
-
Svým kovářským skillem Skyrim asi nespasím *9*
-
Nevím, kdo byl Dračí kněz na Solstheimu a zároveň Dragonborn ?!?
-
Tak se vys*rte na boj a běžte se věnovat třeba kovářství! *1*
-
Skyrim nacita gridy dobre a bez zaseku a LOD vypada taky dobre , takze litani by nemel bejt problem. Bude to vypadat uplne stejne jako kdyz tam clovek civi z nejaky hory do dalky a neznam hru kde to vypada lip , pac vlastne zadna jina takova neni:)
-
Ninja post *1*
No sem z toho jelen, protože v tom traileru je evidentně "He was the first" ...
Snad to neni další lore-rape od Bethesdy -
Nj *1* Podobný jsem to měl po Zaklínačovy 2...
-
Vidim,ze ste si zobrali k srdcu tie diskusie,troll diskusny zmazany celkom rychlo ;p a Skyrim,no vyzera to celkom epic,mozno sa ku nemu vratim,prestalo ma to bavit po 100 hodinach a mam tam toho este kopu.
-
Hmm tak sem si dal práci najít to na TES a výsledek:
The first recorded Dovahkiin was St. Alessia.[3] She is believed to have had the soul of a dragon, due to Akatosh making a covenant with Alessia to seal the Gates of Oblivion. Since then, there have been many tales of heroes of the dragons' blood who would "kill dragons and steal their power".
http://www.uesp.net/wiki/Lore:Alessia -
Bude tam určitě Solstheim. První byla Alesia, pak Tiber a Reman.
-
Návrat na Solstheim... Veteráni z Morrowindu při pohledu na pajzlíky na divočácích a Telvanijské houbičky právě dostali příjemný záchvat ;)
-
Zrovna Skyrim je případ, kdy mi ovládání a soubojovej systém zkazil celou hru (i když příběh a vývoj postavy taky za moc nestáli). Záleží samozřejmě na hráči, co je schopnej překousnout a dost to závisí i na zkušenostech, ale když sem po dohrání Dark Souls sednul ke Skyrimu, přišlo mi to jak kdybych si koupil nějakou pre-alfu.
-
Nebyl první, možná tak nejslavnější.
-
Skyrim mam rad. Ale s tema vecnejma DLC ktery nejsou u nas k sehnani me lezou uz krkem.
Na PS3 nejsou vubec , ale za tim bych spis videl brzky prichod noveho Xboxu , ne ze to nejde udelat. Co si takovy fanda Skyrimu ktery ho hral na PS3 asi priste koupi za konzoli ze:)
Jinak litani na dracich mi prijde zbytecny pokud nebude mit nejaky smysl jako treba v Divinity 2 , jako mount na premistovani to je k nicemu. A jestli to pujde jen nekde tak je to k nicemu na 2x. Ale Bethesda umi celkem vymyslet fajn veci , tak treba to bude zajimavy.