Přejít na výpis diskuzí
Osedlejte si draka v add-onu Dragonborn ke Skyrimu
5.11.2012 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
Ehm...
-
Tak a je to tu, podělali skyrim :) z nejnebezpečnějších potvor, co tam lítaj....i když je pak začnete zabíjet jako na běžícím pásu a ztrácí to smysl, protože nejsou obtížné na zabití....jsou z nich teď mountíci do wowka, oujé
-
Více než o hru samotnou mi jde o ten soundtrack. To chci! (ikdyž je to jen variace na to samé)
-
No já doufám, že to vyjde nějak v ČR s Dawnguardem pěkně na vánoce...
-
nějaký lítání bylo i v nějakým modu pro Oblivion, tak se koukni, jak to ta řešili.
osobní tip: s počtem načtených gridů nic neudělají a prostě to bude vypadat hnusně (ale bude to tam!!) -
Hmm tak když vylezeš na tu největší horu tak ten výhled zas tak hroznej není...
-
Více než o jezdění na dracích mi jde o údajný Morrowind (což by potvrzovalo, že na traileru jsou vidět typické Morrowind houby) a měl jsem matnej pocit, že první Dragonborn byl Tiber Septim
Vypadá to, že zabít jen jednoho císaře nebude stačit -
Kdopak tu ještě pamatuje hru Drakan? :-)
-
Tak třeba Soubojový systém - koncept je jednoduchý a provedení není složité. To ale pak ani samotný boj. Stejně tak alchymie, Magie - všechno je to takový, aby neurazilo. A ve skrze to funguje u mně dobře a vlastně i těch xxxxx hračů, jenž to pořád hrají... Ale všimni si, že Bethesda nikdy neexperimentuje...
-
Třeba budou trasy (to by mě fakt naštvalo)??
-
" Je to trochu bizarnost, když ve Skyrimu nic z jednotlivých částí nefunguje tak jak by si vyspělejší hráčská obec přála. Ale to je fuk - důležitý je celek..." - Jenže celek je z těch částí složen. Proto je Skyrim hrou, která svou monumentálností vyráží dech, ale při bližším zkoumání (po 40 hodinách...) vede ke zklamání.
BTW, zahraju si to samozřejmě taky. *1* -
nekrmte troly
-
You have been trolled. Have a nice day
-
Hitler ps3-Jdi s těmi nacistickými keci doháje kdyby hitler vyhrál 2světovou tak by si tady nejspíš nebyl protože nacisti chtěli slovany vyvraždit.
-
V Telvanských houbách budeme používat trampolínu místo levitace?? *8*
-
"ve Skyrimu nic z jednotlivých částí nefunguje tak jak by si vyspělejší hráčská obec přála"
Muzes to trochu rozebrat?
(ne ze bych jinak nesouhlasil...) -
1600 bodů :D Neskutečný tahání peněz z lidí... to bych musel chtít asi jako jsem chtěl v sedmadevadesátým Duka Nuka 3D, abych za to tolik peněz dal ... fuj.
-
Ach, na to, ze je to len "DLC" par zimomraviek sa najde :) Uvidime ako zase povorali Solstheim, ehm, vlastne ako sa za tie stovky rokov zmenil. Lok, Thu'um.
-
To by mě zajímalo, jak se s tím Gamebryo a jeho úchvatnej systém načítání uGridů vypořádá. Teda vlastně Creation engine, nebo jak se to teď jmenuje *1* Vzhledem k tomu, že defaultní počet načítanejch uGridů je tuším 5, a jak jsou malý, tak si nedokážu představit, jak to bude při nějakým rychlejším přeletu vypadat. Třeba by je to mohlo víst k tomu, aby se jich mohlo načíst víc najednou. Nebo ono to šlo přes ini soubor zařídit i doteď, ale kolem Solitudu pak hra padala jak jabka na podzim a bylo sakra těžký s tím něco udělat, aby člověk vůbec nepřišel o savy. Technická prasečina ten jejich engine, fakt jsem na to zvědavej. Ale tak jeslti se s tím poperou, jedině dobře.
-
Bethesda tohle umí... udělat pěkné lokace a nadchnout audio-vizuálně. Vědí čím se zalíbí a je jedno jak moc primitivní gameplay to pak bude mít. A víte co? Mně je to jedno. Já si rád hraji, ať už v Dwarf fortress či ve Skyrimu.
Důležitý je jak ten slepenec, který tak mnohdy zbytečně rádi pitváme, podrobujeme kritice a hádkám, funguje jako celek. Je to trochu bizarnost, když ve Skyrimu nic z jednotlivých částí nefunguje tak jak by si vyspělejší hráčská obec přála. Ale to je fuk - důležitý je celek...