Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz
    Já vím, jen trochu rýpu *3*
    Jinak Bobe já chodím, teda půjdu podruhé *15*
  • a vždycky prijedou jen lidé kteri se jak je rok dlouhý v diskuzi neukážou
  • Já snad taky dorazím!
  • Amylee.Anderson
    Rok co rok se tu řeší, kdo z trollů přijde a kdo dá komu přes hubu. :D
  • Majkl
    To je fuk, hlavně když nebudeš volit Zemana
  • frag.ment
    A budete tam mít k vyzkoušeni třeba PS VR? Já jen, kdybych blinkal, abych to měl na co svést *3*
  • Lukyz
    Tak co na to místní top stars jako LV, Veska, Skaven, Jack a další.
    Kdo z vás konečně dorazí a představí se osobně? *1*
  • Já to myslel jako nadsázku, samozřejmě budu rád, když přijdou všichni a politiku necháme za dveřma. :)
  • Mart9
    Ano, protest proti Zemanovi, ale především to bylo okradení občanů ČR. Nikoho z té sebranky, co tam byla, nikdy nezvolím.
  • kdyz jsem tahas jiste namesti a politiku, tak to byla celkem nepovedeny zacatek kampane Horacka a nasledne jeho sance jsou ted docela male na uspesne vytezstvi, navic to nebyla oslava, ale protest proti Zemanovi, cimz by se uz konecne mohli smirit a sehnat vhodneho protikandidata, ktery ma sanci vyhrat, ale zatim nikde nikdo, takze si zrejme budete nadavat dalsich par roku
  • Majkl
    souboj s Olejníkem a Drdou by byl takový Ornstein a Smough, možná včetně toho bourání sloupů *1*
  • Zrzzek
    Vždyť se to jen tak říká... Nebuď labuť...
  • Však... Kultuře je potřeba něco i obětovat. *5*
  • Nuže dobrá, přesvědčili jste mně. Tak já přijedu a zase se ožeru jako prase.*3*
  • Vynasnažím se přijít, alkohol mě nezajímá, hlavní jsou hry.
  • zaty
    Asi bych neměl reagovat na trolla, ale co je na pivu buranského?
  • Zir074
    Očekával bych tam spíš lukasse. Snad už se pochlapí a rozbije tomu Olejníkovi držku, když se s tím tak chvástal. *1*

Aspoň by zadělal na pravý Fight Club!
  • Mart9
    :D Jaký chyby? Že je Herman zrádce, za to Zeman nemůže
  • Mart9
    sorry, patřilo jinam
  • Majkl
    tak ta univerzita má nějakej rozpočet žejo, jestli jsi někdy strávil čas na nějaký český státní VŠ, musí ti bejt jasný, že prachama zrovna nepřetejkaj, takže to že si ještě z toho rozpočtu ukrojej a přispéjou na dobrou věc, jako je akce pro lidi, je podle mě naopak šlechtí

no a víš jak, kdyby byl Zeman charakter, šel by si tam před ty lidi na Staromák stoupnout na to pódium osobně taky, řekl by, že se omlouvá za chyby co udělal a měl by příští volby vyhraný, ale můžem bejt rádi, že je takovej ješita, že ho to ani nenapadlo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit