Přejít na výpis diskuzí
Oslavte s námi 300. díl podcastu Fight Club
30.10.2016 | Redakce Games.cz
97 příspěvků
-
Já vím, jen trochu rýpu *3*
Jinak Bobe já chodím, teda půjdu podruhé *15* -
a vždycky prijedou jen lidé kteri se jak je rok dlouhý v diskuzi neukážou
-
Já snad taky dorazím!
-
Rok co rok se tu řeší, kdo z trollů přijde a kdo dá komu přes hubu. :D
-
To je fuk, hlavně když nebudeš volit Zemana
-
A budete tam mít k vyzkoušeni třeba PS VR? Já jen, kdybych blinkal, abych to měl na co svést *3*
-
Tak co na to místní top stars jako LV, Veska, Skaven, Jack a další.
Kdo z vás konečně dorazí a představí se osobně? *1* -
Já to myslel jako nadsázku, samozřejmě budu rád, když přijdou všichni a politiku necháme za dveřma. :)
-
Ano, protest proti Zemanovi, ale především to bylo okradení občanů ČR. Nikoho z té sebranky, co tam byla, nikdy nezvolím.
-
kdyz jsem tahas jiste namesti a politiku, tak to byla celkem nepovedeny zacatek kampane Horacka a nasledne jeho sance jsou ted docela male na uspesne vytezstvi, navic to nebyla oslava, ale protest proti Zemanovi, cimz by se uz konecne mohli smirit a sehnat vhodneho protikandidata, ktery ma sanci vyhrat, ale zatim nikde nikdo, takze si zrejme budete nadavat dalsich par roku
-
souboj s Olejníkem a Drdou by byl takový Ornstein a Smough, možná včetně toho bourání sloupů *1*
-
Vždyť se to jen tak říká... Nebuď labuť...
-
Však... Kultuře je potřeba něco i obětovat. *5*
-
Nuže dobrá, přesvědčili jste mně. Tak já přijedu a zase se ožeru jako prase.*3*
-
Vynasnažím se přijít, alkohol mě nezajímá, hlavní jsou hry.
-
Asi bych neměl reagovat na trolla, ale co je na pivu buranského?
-
Očekával bych tam spíš lukasse. Snad už se pochlapí a rozbije tomu Olejníkovi držku, když se s tím tak chvástal. *1*
Aspoň by zadělal na pravý Fight Club! -
:D Jaký chyby? Že je Herman zrádce, za to Zeman nemůže
-
sorry, patřilo jinam
-
tak ta univerzita má nějakej rozpočet žejo, jestli jsi někdy strávil čas na nějaký český státní VŠ, musí ti bejt jasný, že prachama zrovna nepřetejkaj, takže to že si ještě z toho rozpočtu ukrojej a přispéjou na dobrou věc, jako je akce pro lidi, je podle mě naopak šlechtí
no a víš jak, kdyby byl Zeman charakter, šel by si tam před ty lidi na Staromák stoupnout na to pódium osobně taky, řekl by, že se omlouvá za chyby co udělal a měl by příští volby vyhraný, ale můžem bejt rádi, že je takovej ješita, že ho to ani nenapadlo