Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz
    Dorazí i Jack ?!? *8*
  • TheGGG
    no platili si na to tak, že jim na to přispěla státní univerzita, která dostává prachy od státu...
  • TheGGG
    alespoň jsem nikdy nebyl šéfredaktorem časáku pro náctiletý a netlačil tam svoje agitky... Vrobel dle jeho FB komentů už je naprosto mimo realitu...
  • WalkingWad
    A slivovici máš kde?
  • Majkl
    a proč, vždyť ta oslava na hradě stejně není pro obcejné lidi ale jen pro pár papalášů, je dobře, že se udělala další veřejná akce, kam mohl příjit každý a uctít tak státní svátek a památku vzniku československa, naopak si myslím, že taková akce mělo být na mnohem více místech, na různých náměstich a ve všech větších městech, ať to stojí za to! *4*
  • Mart9
    jamar28: Tak se to nemusí platit 2x
  • Lima
    Cítíš se okradený, Mart9? No, minimálně mozek a zdravý úsudek ti někdo ukradl, to je pravda.
  • jamar28
    Mart9: A tu hradní si měli platit ti, kdo chtějí slavit nějaký 28. říjen. Co na tom, že je to oficiální, pořád se to platí i z peněz mnoha lidí, kteří o to vůbec nestojí.
  • kubi-wan
    ... řiká ten pravej.
  • Majkl
    Však si to taky ze svého platili, já se citím být mnohem víc okraden, že musím z daní pŕispět na pokutu za Zemanovy lži ohledně Peroutky, to mě nadzvedává mohem víc
  • Majkl
    My v praze máme a pijeme obojí, to je co? *1*
  • Mart9
    Jenže ta byla oficiální a je vždy. Tohle si měli ti šmejdi hradit sami a ne z našich peněz. Cítím se být okraden.
  • TheGGG
    vrobel už není při smyslech, toho nezvat nikdy nikam....
  • morava= víno!!!
    čechy=buranské pivo
  • nedostal rýmu, on dostal RÝMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ámen
  • Majkl
    Místo piva rovnou slivovičku jo? *1*
  • Majkl
    Však ta na hradě byla taky za naše, si nemysli, s tim už se holt při oslavách státních svátků musí počítat
  • Destrlo
    Abych z toho neumřel žízní *1* . Já si radši přinesu flašku coly.
  • Budeš nasávat vědomosti starších.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit