Přejít na výpis diskuzí
Osm minut z Middle-earth: Shadow of Mordor budí naději
23.1.2014 | Aleš Smutný
94 příspěvků
-
No tak tohle je už jako moc. Ten mix těch her. OMG. Assassins Creed, Hitma, Batman, Wither a Tomb Raider. To už je moc. Jsem sice fanda LoTr a nějakou hru v tomhle duchu bych uvítal, ale tohle se jeví jako pěknej s*it A samozrejmně vývojáři budou spolíhat na to, že se prodáj miliardy kopii jenom protože to nese název Sahow of Mordor. Fuck, plagiátorství jako prase. Ty vývojáři už jsou prostě tak líný, že je radši lepší všechno obšlechnout a smíchat to dohromady než vytvořit něco, co bude nové a jedinečné. A mít to svou vlastní duši.
Poslední pecka která vyšla od pána prstenů je War in the north. Takže tohle by klidně mohl být nástupce, ale to, co jsem viděl to je fakt katastrofa.
Pouze vykrádání hrobů, jak tady jeden respondent poznamenal: Batman Creed - Absolution of the king.
Pokud k tomu vývojáři nezačnou přistupovat jako k novýmu Tomb Raider. Tak se nikam nepohnem a všechno půjde jako přes kopírák. A všechno na ho*no. O tohle mi gameři nestojíme. Alespoň já ne. -
-
Popravdě jsem v Lotr witn to že elfké čepele se v blízkosti skřetů rozzářili (na to zanevřel i Peter Jakoson).
Ovšem příběh nechápu.
Dunedánský hraničář chcípne s jeho familií a jeho tělo si přivlastní přízrak a vydává se na pomstu Mordoru.
Jediná chyba je v tom, že nechápu proč přízrak jde proti Mordoru když přízraci by měli škodit nepřátelům Mordoru.
příklad je Devítka (naz ghulové).
Ale protiklad jsou přízraci co Gondoru pomohli. -
-
Boj o moc
"Naznačuje to mimo jiné i video, v němž na konci mluví přízrak, a podle všeho jde spíše o to vyrvat Mordor a skřety ze Sauronových rukou a umístit je pod vládu Taliona. Takže váš přízračný kamarád asi žádný kamarád nebude." ten přizrak to dělá spíš podle "Nepřitel mého nepřitele je mým přitelem"
-
-
Chapu proc jsi nastavenej a nechci obhajovat ani dotycnou hru, ale uspech zpravidla dela to, ze se berou lepsi veci z jiz fungujicich modelu a ty spatne se zahodi a pokud tohle nekdo dokaze, tak nevidim problem v celkovem produktu.
Toto vsechno funguje vsude v ekonomice (prikladem jsou i elektronicke produkty - mobili, auta aj.). Horsi varianta je, kdyz si pro produkt vyberou ty spatne vlastnosti a daji je dokupy nebo ty dobre spatne zkombinuji..
-
-
ty vol..... na to se neda netesit ten soubojovy systém je paradni a ma to atmosferu
-
-
S atmosférou musím nesouhlasit
-
-
Bože to je trápne. Kompletne skopírovaný engine AC a iba iné textúry.
-
Hlavne at to ma dobry pribeh a vypravu, jinak nemam duvod to hrat, klidne uplne novy nesouvisejici a na LotRa at to treba jenom vzdalene odkazuje. Zatim se tesim !
-
neznasam ked v priebehu boja nabehne trapna animacka nepriatela ktora sa neda skipnut a ten zacne trepat nejake sprostosti..a aj tak ho potom rozjebem na 1 ranu
-
-
:D mna ten styl "Filmovosti" v hrach uz riadne stve...kuskuje to hratelnost a skor ma to odvadza od deja nez aby ma to do neho vtiahlo :D
-
-
najlepsie ked je nejaky boss, zomries a vzdy si musis pozret nejake debilne video..vtedy dostavam amok
-
-
-
Vypadá to jako Asssassins Creed od lidí, který chtěj udělat dobrou hru a ne jen působivý trailery. Snad se to v plný hře potvrdí
-
Odkud asi pochazi ten zlomenej mec :D
-
-
Od Isildura?
-
-
Taky myslim:) Vypada az moc podobne :-)
-
-
-
Pánové a dámy nevím co se vám nelíbí na tom že si hra evidentně bere z jiných her.Assassins Creed je super, Batman také a jakákoliv i když jen průměrná hra z Pána prstenů nás baví, protože alespoň něco a lepší než nic.Do toho ten jejich zajímaví systém Nemesis.Já osobně jsem momentálně na tuhle hru velice zvědav a bez ohledu na to jestli to bude průměrná, nadprůměrná nebo pecka hra, tak já si ji rád zkusím.
-
Trochu neočakávaný setting pre nové Assassins Creed
-
Nehledě na to, jak zajímavě to vypadá (i přesto, že se jedná o Pána prstenů *11* ), tak mě Monolith nezajímaj, dokud se nevrátí k FPS.