Přejít na výpis diskuzí
Osm minut z Middle-earth: Shadow of Mordor budí naději
23.1.2014 | Aleš Smutný
94 příspěvků
-
Assassin's Creed : Middle-Earth
-
Řekl bych to asi takhle. Ta hra vypadá zajímavě, kloubí sice prvky AC, Batmana, ale to není na škodu. Ten Nemesis systém vypadá slibně, uvidíme nakolik to bude jen kosmetika a na kolik fakt dobře fungující prvek.
Můj hlavní problém je, že tahle hra zatím vypadá, že jméno Pána prstenů používá pro zvýšení (zaručení zisků). V zásadě byste si mohli místo Saurona a hlavního hrdiny dosadit kohokoliv a nic by se nezměnilo.
Je to holt strach, že nová IP by se neprosadila, což je podle mne škoda. -
-
Rozhodně souhlasím, obzvlášť bod s novou IP.
-
-
Nechápu co tu děláte? Hry se ostatníma inspirujou furt a podle videa tenhle koktejl funguje a mně osobně se líbí. To, že hrdina umí šplhat jak assasin? Dyť je to dobře a konečně si nebudu říkat proč to jde jen v Assasinovi a konečně využiju trochu toho prostředí oproti těm sterilním žebříkům, provazům a "PRESS SPACE TO CLIMB UP". To, že to má bitky alá Batman mi taky rozhodně nevadí, protože tenhle souboják je super.
-
Pánové a dámy nevím co se vám nelíbí na tom že si hra evidentně bere z jiných her.Assassins Creed je super, Batman také a jakákoliv i když jen průměrná hra z Pána prstenů nás baví, protože alespoň něco a lepší než nic.Do toho ten jejich zajímaví systém Nemesis.Já osobně jsem momentálně na tuhle hru velice zvědav a bez ohledu na to jestli to bude průměrná, nadprůměrná nebo pecka hra, tak já si ji rád zkusím.
-
Oh jsem překvapen. První wtf pocit: tohle je assassin ne? Potom ten soubojovej systém, jak z Arkham city. (Tady se začíná můj pocit obrace) Následně ty zjevné možnosti manipulace s okolím ať tím mini-boss skřetem, nebo lučíštníkem. Další pecka přicházela v podobě náročnosti boje, kdy hráč evidentně byl schopný dostat na frak, což se mi v AC stane málo kdy. Ano mám "plejstešnové prsty" na mačkání tlačitek ve správný čas a poslední omáčku mého názoru dotvořila zasazení děje, které na mě působí velmi atraktivně, což z prvních informací nebylo tolik cítit, jako z této ukázky. Kdybych měl hodnotit očekávání hry, tak se vyhouplo u mě na 7-8/10 stupnice očekávání, kde 10/10 je totální srdcovka.
-
Assassin Creed (stealth zabíjanie, lezenie) sa skrížil s Witcherom (2 meče na chrbte) a bojuje ako Batman (tvorba komb v boji) v kabáte Lord of the Rings - uvidíme ako bude chutiť tento guláš.
Inak kvalita videa je otrasná. -
Takový brutální Batman z Middle-earth. Vypadá to dost dobře a podle mně to bude jedna z těch lepších her ze Středozemě.
-
Batman's creed: Absolution of Kings
-
Tak se to lehce provalilo. Je to nejspíš přímo kód z AC :)
http://www.computerandvideogames.com/446568/assassins-creed-2-lead-accuses-shadow-of-mordor-of-imitation/ -
-
aspoň ikonky na radaru změnit mohli *1*
-
-
neznasam ked v priebehu boja nabehne trapna animacka nepriatela ktora sa neda skipnut a ten zacne trepat nejake sprostosti..a aj tak ho potom rozjebem na 1 ranu
-
-
:D mna ten styl "Filmovosti" v hrach uz riadne stve...kuskuje to hratelnost a skor ma to odvadza od deja nez aby ma to do neho vtiahlo :D
-
-
najlepsie ked je nejaky boss, zomries a vzdy si musis pozret nejake debilne video..vtedy dostavam amok
-
-