Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Assassin's Creed : Middle-Earth
  • Pilgrim66
    Řekl bych to asi takhle. Ta hra vypadá zajímavě, kloubí sice prvky AC, Batmana, ale to není na škodu. Ten Nemesis systém vypadá slibně, uvidíme nakolik to bude jen kosmetika a na kolik fakt dobře fungující prvek.

Můj hlavní problém je, že tahle hra zatím vypadá, že jméno Pána prstenů používá pro zvýšení (zaručení zisků). V zásadě byste si mohli místo Saurona a hlavního hrdiny dosadit kohokoliv a nic by se nezměnilo.

Je to holt strach, že nová IP by se neprosadila, což je podle mne škoda.
    • jonatan.hanzlik
      Rozhodně souhlasím, obzvlášť bod s novou IP.
  • Ronox
    Nechápu co tu děláte? Hry se ostatníma inspirujou furt a podle videa tenhle koktejl funguje a mně osobně se líbí. To, že hrdina umí šplhat jak assasin? Dyť je to dobře a konečně si nebudu říkat proč to jde jen v Assasinovi a konečně využiju trochu toho prostředí oproti těm sterilním žebříkům, provazům a "PRESS SPACE TO CLIMB UP". To, že to má bitky alá Batman mi taky rozhodně nevadí, protože tenhle souboják je super.
  • Pánové a dámy nevím co se vám nelíbí na tom že si hra evidentně bere z jiných her.Assassins Creed je super, Batman také a jakákoliv i když jen průměrná hra z Pána prstenů nás baví, protože alespoň něco a lepší než nic.Do toho ten jejich zajímaví systém Nemesis.Já osobně jsem momentálně na tuhle hru velice zvědav a bez ohledu na to jestli to bude průměrná, nadprůměrná nebo pecka hra, tak já si ji rád zkusím.
  • Lawliet
    Oh jsem překvapen. První wtf pocit: tohle je assassin ne? Potom ten soubojovej systém, jak z Arkham city. (Tady se začíná můj pocit obrace) Následně ty zjevné možnosti manipulace s okolím ať tím mini-boss skřetem, nebo lučíštníkem. Další pecka přicházela v podobě náročnosti boje, kdy hráč evidentně byl schopný dostat na frak, což se mi v AC stane málo kdy. Ano mám "plejstešnové prsty" na mačkání tlačitek ve správný čas a poslední omáčku mého názoru dotvořila zasazení děje, které na mě působí velmi atraktivně, což z prvních informací nebylo tolik cítit, jako z této ukázky. Kdybych měl hodnotit očekávání hry, tak se vyhouplo u mě na 7-8/10 stupnice očekávání, kde 10/10 je totální srdcovka.
  • Assassin Creed (stealth zabíjanie, lezenie) sa skrížil s Witcherom (2 meče na chrbte) a bojuje ako Batman (tvorba komb v boji) v kabáte Lord of the Rings - uvidíme ako bude chutiť tento guláš.
    Inak kvalita videa je otrasná.
  • Takový brutální Batman z Middle-earth. Vypadá to dost dobře a podle mně to bude jedna z těch lepších her ze Středozemě.
  • Spades
    Batman's creed: Absolution of Kings
  • Tak se to lehce provalilo. Je to nejspíš přímo kód z AC :)

http://www.computerandvideogames.com/446568/assassins-creed-2-lead-accuses-shadow-of-mordor-of-imitation/
    • aspoň ikonky na radaru změnit mohli *1*
  • neznasam ked v priebehu boja nabehne trapna animacka nepriatela ktora sa neda skipnut a ten zacne trepat nejake sprostosti..a aj tak ho potom rozjebem na 1 ranu
    • maros.goc
      :D mna ten styl "Filmovosti" v hrach uz riadne stve...kuskuje to hratelnost a skor ma to odvadza od deja nez aby ma to do neho vtiahlo :D
      • najlepsie ked je nejaky boss, zomries a vzdy si musis pozret nejake debilne video..vtedy dostavam amok

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit