Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paulcz
    Uááá, na ten trapnej skok co je na obrázku začínám bejt alergickej, proč to všude cpou.. :)
    • protože je libovej jak sviň
  • jonatan.hanzlik
    No jo...appeal na mainstream co si užívá filmy jako The Hobbit. (viz. ten trapný skok - přesně jako z traileru na Desolation)

Ale nevypadá to špatně z pohledu herních mechanik, pokud dodržej co slíbili a předvedli. Jen je škoda, že je to ve Středozemi ale nemá to s ní prakticky nic společného (a řekl bych, že škoda i pro vývojáře, protože platí jistě velké peníze za licenci, kterou v tomto videu - a snad i v celé hře - nebylo ani trochu vidět...)
  • fallanga
    Takže pokud to dobře chápu, tak pamatovat si mě budou pouze nějací silnější nepřátelé. řadoví nepřátelé žádnou speciální osobnost mít nebudou. Nebo se snad pletu?
    • Lawliet
      No doufám, že to chápeš blbě, takový systém pověsti by byl určitě zajímavý. Nicméně já jsem podle toho posledního přeletu nad armadou před barad dur pochopil, že si budeš moci budovat svoji vlastní armádu k nějakému závěrečnému tažení?
      • fallanga
        No, také doufám, že se pletu, ale aby měly stovky nepřátel vlastní osobnost a paměť se mi zdá až moc dobré. Nevím, jestli by to nějaký Pc utáhl. Ale i v článku je nepsáno, že budeš moct skřety vzít do své armády, tak asi bude nějaká závěrečná bitva. Jen doufám, že když se nějaký skřet stane příliš mocným tak se proti tobě vzbouří.
        • Lawliet
          Jo přesně tak. Mohlo by to být podle indexů, kde bys každou událostí v prstencovém okolí ten index u nepřátel měnil a naopak silní skřeti zpátky. Skřeti jdou za mocí. Stačilo by, aby se prostě určitého čísla přepli z módu chcípni červe na mód ó maminko, kde jsi, nebo yes my lord.
          • Já jako další fanda Středozemě, já nevím co si otom mám myslet.
            Čekal jsem nějaký to Dunedánský dobrodružství, místo toho tady mám mix stealth her.
            Já jsem fanda stealth, ale stealth se mi spíše víc hodí k hobitům než přízraku.
            Prostě zkráceně : nevím, jaký to bude pro fanoušky Středozemě.
  • Lawliet
    Na obranu AC v AC IV už onen steath existuje. Teda alespoň ja jsem byl schopný infiltrovat, překvapovat, zabíjet tak, aby si mě nikdo nevšiml.
    • Ten stealth by byl fajn, kdyby byl obtížnější, protože díky keřům to bylo až urážlivě snadné :)
  • Odkud asi pochazi ten zlomenej mec :D
    • Lawliet
      Od Isildura?
      • Taky myslim:) Vypada az moc podobne :-)
  • Erendiel
    Ten nemessis systém vypadá skvěle... někdo v týmu měl světlou chvilku *3*
  • No tak tohle je už jako moc. Ten mix těch her. OMG. Assassins Creed, Hitma, Batman, Wither a Tomb Raider. To už je moc. Jsem sice fanda LoTr a nějakou hru v tomhle duchu bych uvítal, ale tohle se jeví jako pěknej s*it A samozrejmně vývojáři budou spolíhat na to, že se prodáj miliardy kopii jenom protože to nese název Sahow of Mordor. Fuck, plagiátorství jako prase. Ty vývojáři už jsou prostě tak líný, že je radši lepší všechno obšlechnout a smíchat to dohromady než vytvořit něco, co bude nové a jedinečné. A mít to svou vlastní duši.

Poslední pecka která vyšla od pána prstenů je War in the north. Takže tohle by klidně mohl být nástupce, ale to, co jsem viděl to je fakt katastrofa.

Pouze vykrádání hrobů, jak tady jeden respondent poznamenal: Batman Creed - Absolution of the king.

Pokud k tomu vývojáři nezačnou přistupovat jako k novýmu Tomb Raider. Tak se nikam nepohnem a všechno půjde jako přes kopírák. A všechno na ho*no. O tohle mi gameři nestojíme. Alespoň já ne.
    • Popravdě jsem v Lotr witn to že elfké čepele se v blízkosti skřetů rozzářili (na to zanevřel i Peter Jakoson).
      Ovšem příběh nechápu.
      Dunedánský hraničář chcípne s jeho familií a jeho tělo si přivlastní přízrak a vydává se na pomstu Mordoru.
      Jediná chyba je v tom, že nechápu proč přízrak jde proti Mordoru když přízraci by měli škodit nepřátelům Mordoru.
      příklad je Devítka (naz ghulové).
      Ale protiklad jsou přízraci co Gondoru pomohli.
      • Boj o moc
        "Naznačuje to mimo jiné i video, v němž na konci mluví přízrak, a podle všeho jde spíše o to vyrvat Mordor a skřety ze Sauronových rukou a umístit je pod vládu Taliona. Takže váš přízračný kamarád asi žádný kamarád nebude." ten přizrak to dělá spíš podle "Nepřitel mého nepřitele je mým přitelem"
    • Chapu proc jsi nastavenej a nechci obhajovat ani dotycnou hru, ale uspech zpravidla dela to, ze se berou lepsi veci z jiz fungujicich modelu a ty spatne se zahodi a pokud tohle nekdo dokaze, tak nevidim problem v celkovem produktu.
      Toto vsechno funguje vsude v ekonomice (prikladem jsou i elektronicke produkty - mobili, auta aj.). Horsi varianta je, kdyz si pro produkt vyberou ty spatne vlastnosti a daji je dokupy nebo ty dobre spatne zkombinuji..
  • Velmi nadějně vypadající kopírka Assassins creed, pokud bude ve hře dobře ztvárněný stealth systém (který byl v AC hrách vždycky poněkud rozpačitý - sic se to poslední dobou lepší) mohlo by se dokonce jednat o kopii lepší originálu..
  • Nic jsem od toho nečekal, příjemné překvapení. Ano prvky vzaté snad ze všeho možného, ale dohromady to vypadá jako příjemný mix. Budu sledovat další vývoj :)
  • Nechápu co zde řešíte, je snad CoD svým pohledem z první osoby vykrádačkou Battlefieldu a naopak?
    To, že se v nějaké hře konečně pořádně použije systém volnosti jako v Assassins creed neznamená, že je to pouhá kopie v jiném kabátu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit