Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak konečně bude hra na motivy pána prstenů, kde budu moct řezat hlavy, pro mě to účel splňuje
  • Magister_Peditum
    Je to sice ne moc nápaditá kombinace AC s Batmanem, která si zase s lore vytře pozadí, jak už bývá u her na motivy Pána prstenů zvykem, ale stejně to upoutalo moji pozornost.
  • Jako proč ne... tohle může příjemně překvapit... dávám do hledáčku...
  • Bože to je trápne. Kompletne skopírovaný engine AC a iba iné textúry.
  • zdeeneek
    Tahle hra mi doposud nejak unikala. Ted o ni ctu poprve a i z videa se mi to hodne libi. Snad to dobre dopadne a bude se to i dobre hrat.
  • korok
    Takže páni vývojáři opět razí teorii "se*eme na lore, opičky nám to sežerou". Smutné...
  • A co by ste chceli hru ako je hobit? Rok cestovat k drakovi, dostat na frak pri kazdej prilezitosti a ked tam pridete tak draka zabije uplne nekdo iny? O com to je? Tak isto aj Pan prstenov.
    • jonatan.hanzlik
      Ježkovy voči, pokud by už měla taková hra být, tak to nemusí nutně být AC/Batman vyžírka ne?Může to být svoje hra se svými mechanikami. Příběh je dobrý základ na který se dá nabalit výborná hra a nemusí to být zrovna akční krvárna...
  • No jako fanoušek AC se mi nelíbí to, že to fakt působí jako modifikace. Pokud však tahle hra bude dobře hratelná a bude mít nějaký lepší příběh a nebude trpět stereotypem, pak si velice rád zahraji na Assassina v Mordoru.
  • ty vol..... na to se neda netesit ten soubojovy systém je paradni a ma to atmosferu
    • S atmosférou musím nesouhlasit
  • Zklámání. Čekal jsem open world rpg a těšil jsem se na něj. To je takový Asasín v jiném kabátku. Ale aspoň ty mechaniky vypadají zajímavě, tedy až na ty qte. Takže ve výsledku tak eh, dá se.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit