Přejít na výpis diskuzí
Ostrá verze hudebního přehrávače usnadní poslech vlastní hudby při hraní her na Steamu
25.9.2014 | Petr Poláček
91 příspěvků
-
Nevím mě Steam žere nějakých cca 150 -200 MB což je nic. Pro srovnání třeba Origin, který nemá funkce žádné 90MB. O chromu radši ani nemluvit. Kdybych to sečetl se všema addonama tak to dá dohromady cca 900MB.
-
-
To rikej memu notebooku s 512MB ram. Je to sice deda, ale paradni, stare dobre IBM T43 s Radeonem X300 a hlavne uzasnou klavesnici a mam na nem paradni hry jako Morrowind, Fallout Tactics, Gothic, Thief, Blitzkrieg, MechCommander 2 a dalsi. A kvuli poblblemu steam klientovi si na nem nezahraju ani tu nejprimitivnejsi steam zavislou indie hru. Diky bohu za GOG, ktery z uzivatelu nedela hloupe na dalku ovladane ovce a neleze jim do soukromi
-
-
Je mi to na nic, když si tam nemůžu hudbu listovat jak jí mám rozdělenou ve složkách...a ani nejde si nastavit, že když kliknu na písničku v PC pustí se automaticky ve steamu...fakt mám nemám tak smutnej život abych si celej den vyráběl playlisty...
-
-
Naprosty souhlas, tohle je jedna z hlavnich veci proc je pro me Steam player nepouzitelny.
-
-
A co si o tom myslíme my, odborná veřejnost?
https://www.youtube.com/watch?v=R21NEuwQWCU -
Docela by mne zajímalo . kolik asi tak uspořím systémových prostředků vůči běžným, přehrávačům běžícím na pozadí , protože Steam klient je sám o sobě pěkně lenivý bumbrlíček a integrování dalších funkcí z něho nenáročnou aplikaci zrovna neudělá .... :/
Spíš se bojím že kromě možnosti koupě soundtracků nám zachvilku ve Steamu přibude i nákup DRM audia a videa , stejně jak to provedl GOG (který tím u mne hodně klesl ) ... -
-
Steam přesně tohle plánuje, taky se vrhne na prodej hudby a filmu. A nevim co ti vadí? Nikdo ti to nenutí. Navíc u GOG jseš dost mimo. Tam koupíš a je to. Neni tam žádne DRM, tak nevim co to meleš. A nevim co ti vadí na tom, že GOG a Steam zaslouženě rostou...
-
lenivy bumbrlicek? Myslis tech par naprosto nicotnych MB kterych zere?
-
Na výkon to nemá vliv žádný. Zkoušel jsem to teď a nárust ve vytížení pamětí ani procesoru. Respektive tam samozřejmě je, ale téměř nulový. Oproti třeba WMP, který využívá cca 40mb paměti tak tohle mě zvýšilo vytížení o nějaké 1mb. Navíc i uživatelským rozhraním mě to vyhovuje. Za mě rozhodně dobrá funkce a také jsem si díky této zprávě uvědomil, že mám na mém Humble účtu kupu soundtracků, které chci vyzkoušet.
-
-
Ono také na 322 MB paměti ,které si teď ukousne Steam ( jen na procesech které se k němu hlásí) se další memory leak hravě ztratí . U mne je už teď hrdě druhý největší žrout paměti - hned za Chromem . *3*
-
-
wtf 322 MB ti žere steam proces? u mňa je to sotva desatina tvojho... niečo okolo 38 mb.
Ja používam firefox prehliadač a ten si niekedy vypýta snáď aj 2 GB keď chce :D
-
-
-
veď soundtracky z hier sa už dávnejšie dali kupovať na steame, to nie je žiadna novinka, len prehrávač sám o sebe je novinkou.
-
-
;) Novinkou bohužel není ani to , že se steamem můžete sdílet informace o souborech na vašem PC ....
-
-
No to je snáď už odvtedy ako steam vznikol nie? Koľko to už je rokov 11 či 12 ? :)
-
len to nie ! oh
-
-
-