Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevidim duvod proc misto Winampu pouzivat integrovany player na Steamu. Vyuziti systemovych prostredku me netrapi. Hlavni vada tohoto systemu je ze Steam player mi po zobrazeni skladeb z me slozky s muzikou udelal neskutecnej bordel v kterem by se prasatko vyznalo natoz aby tam naslo skladbu kterou si chci poslechnout, i presto ze mam vsechny skladby v adresarich perfektne roztridene. Velmi zasadne mi tam chybi klasicky strom v kterem se mohu pohybovat, Steam vse nasype do jednoho zobrazeni podle abecedy a to je pro me neprijatelne.
    • Duvod je jednoduchej - aby vedeli co mas na disku.
      • Jo. A to by mohlo být časem nebezpečné.
    • Ako poznám Valve, na základe feedbacku od komunity tam časom všetky potrebné funkcie pribudnú *5* To je len prvá ostrá verzia...
      • Snad mas pravdu. Stejne ale dal budu pouzivat svuj nekolik desetileti pouzivany, provereny a milovany Winamp :) Taky proto ze Winamp spolupracuje s Last.fm ktery taktez pouzivam *3*
      • Keyz
        Btw aby pak nenastal problém s tím, že si budou brát informace od lidí které nepotřebují. Jak to některé velké firmy dělají a pak to i předávají dál. Je to americká firma a tam mají hodně možností jak předávat věci dál bez vědomí klientů. Může to být problém. I když pro běžného uživatele to problém není do doby, než se to nějak podělá. A část dat třeba nějak unikne :) Pak je již ale pozdě. Viz ty nahé fotky celebrit.

Proto lepší nemít vše v jednom, kdy je to spojeno s online účtem.
        • nj, americka firma. ono keby to je v rusku alebo v cine. tam je uplna internetova sloboda
  • Ocelot
    Je mi to na nic, když si tam nemůžu hudbu listovat jak jí mám rozdělenou ve složkách...a ani nejde si nastavit, že když kliknu na písničku v PC pustí se automaticky ve steamu...fakt mám nemám tak smutnej život abych si celej den vyráběl playlisty...
    • Naprosty souhlas, tohle je jedna z hlavnich veci proc je pro me Steam player nepouzitelny.
  • Nevím mě Steam žere nějakých cca 150 -200 MB což je nic. Pro srovnání třeba Origin, který nemá funkce žádné 90MB. O chromu radši ani nemluvit. Kdybych to sečetl se všema addonama tak to dá dohromady cca 900MB.
    • To rikej memu notebooku s 512MB ram. Je to sice deda, ale paradni, stare dobre IBM T43 s Radeonem X300 a hlavne uzasnou klavesnici a mam na nem paradni hry jako Morrowind, Fallout Tactics, Gothic, Thief, Blitzkrieg, MechCommander 2 a dalsi. A kvuli poblblemu steam klientovi si na nem nezahraju ani tu nejprimitivnejsi steam zavislou indie hru. Diky bohu za GOG, ktery z uzivatelu nedela hloupe na dalku ovladane ovce a neleze jim do soukromi
  • vonTossis
    Je fajn, že Steam rozšiřuje svoji funkcionalitu, ale aby v tom nezačal být trochu bordel. Každopádně pro mě k ničemu, když mám předplacenou google music.
  • Podle me je to hrozna hloupost, hudba se vyznamne podili na atmosfere hry a je nezbytne, aby reagovala na herni deni. I kdyz kde jsou ty casy Unrealu, ktery nemel predem nahranou hudbu, ale pouzival MOD a hudba se plynule menila a prizpusobovala deni, protoze se hre prizpusoboval samotny "notovy zapis". Dnesni hry jsou v rade ohledu primitivnejsi nez driv a tahle pitoost je toho takovym vyvrcholenim.
    • On ťa to jaksi NIKTO nenúti používať, ide len o to, že niektorí hráči si radi púšťajú svoju hudbu a toto im to má uľahčiť. Ale však vieme, čo si zač...
      • presne tak.
        Kdysi pradavno, kdyz jsem jeste hraval Day of Defeat:Source, paradne podkresloval atmosferu Rammstein. Byl opruz to poustet v jinem prehravaci a ne kazda hra umi pohodove alt+tab
        Za mne steamUserExperience+=1; ostatni maj smulu.
      • Pokud chci hrat na PC, tak jsem nucen steam pouzivat, bez nej si radu her jednoduse nezahrajes.
        • Vážne? A čo má byť? Bavíme sa tu o integrovanom prehrávači hudby.
    • Tak u některých her si samozřejmě svojí hudbu nepustíš, ale jsou i takové kde jo. Za mě třeba Football Manager nebo Civilizace kde si taky pustím vlastní hudbu.
      • Civilizace má parádní (myslím 5ka), ale za ty propařený hodiny z ní člověk už magoří *1*
        • Civilizace V má parádní soundtrack, ale po cca odehraných 100 hodinách jsem si začal pouštět vlastní hudbu.
  • Je až vtipné, jakým způsobem se posouvá vpřed Steam oproti "oridžinu od íej". Je krásně vidět, kdo to myslí vážně a kdo si chce JENOM nahrabat do kapes *5*

To, co Steam/Valve nabízí uživatelům za měsíc a jak pracuje s PC komunitou, nedokáže íej ani za 3 roky (nebo jak dlouho ten jejich nesmyslný, nefunkční a otravný klient "funguje").

Upřímně, dost nechápu, jak někde nemůže mít rád Valve a Steam (a důvody zde nehodlám řešit, každý uživatel Steamu, co ho zná zejména od plenek ví sám nejlépe).
    • "Mít rád Steam."
      Ach vy fanoušci, z vás má každý obchoďák radost.
      • Domnívám se, že nepatříš mezi "zákazníky" a hry nekupuješ. Tady přece nejde o fanouškovství, ale o přidanou hodnotu, kterou služba Steamworks platícím hráčům poskytuje. Na což bys určitě přišel (nebo přijdeš), až hry budeš kupovat a narazíš na nutnost aktivace na Steamu. Prakticky každá nova hra obsahuje nějakou DRM a pokud bychom si měli vybrat jakou chceme, tak bychom všichni měli chtít právě Steam I přes jeho chyby. Prostě a jednoduše proto, že ta služba jde neustále kupředu a prakticky kvete před očima.

platí, že:
        PlayStation = PSN
        XBOX = XBOX Live
        PC = Steam
        • Domníváte se správně, "zákazník" nejsem, jsem zákazník.
          Mám PC z pohledu hráče už jen na občasné Command and Conquer a Settlery, nedávno nově i Age of Empires II, kde jsem po letech neutěšeně koukal, jak Steam nabobtnal. Měli by mít LITE verzi na to, že to někomu slouží jen k tomu, aby koupil a spustil produkt.
          Mám PS3 a Vitu s Pluskem, ale neznamená to, že jim každý den volám na helplinku, jak je mám rád a nechápu, jak někdo toho něžného citu není schopný.
  • Pořád je co zlepšovat, ale myslim si, že na začátek dobrý. Co mě ale dost štve je nutnost mít nainstalovanou hru, abych mohl poslouchat soundtrack, což je poněkud nesmysl a doufám, že tohle se změní.
  • Foxtrot_cz
    Snaha se cení, ale musím tomu docela dost vytknout, že to zatím neumí řadit a zobrazit samotné skladby. Já třeba písničky neřadím do alb a jediné co mi je spojuje je umělec, ale radši je projíždím jednotlivě. takže už kvůli tomuhle bych měl omezené používání. Dále jsem si během používaní foobaru2000 dost zvykl na ReplayGain (pomocí tagu upraví hlasitost všech písniček na stejnou úroveň) a používám ho. Vzhledem k tomu, že opravdu často mají písničky jinou hlasitost, tak by mi tahle funkce také trochu chyběla. Celkově je vidět, že je to teprve začátek vývoje a doufám, že ho ještě vylepší.
    • Lukyz
      Zase bych to úplně neodsuzoval, záleží na typu hry. Já poslouchám svoji hudbu např. při závodních hrách a kámoš když paří DOTU atp.
      • Foxtrot_cz
        neboj, já to neodsuzuju, jen říkám, že to zatím není dotažené.
    • Tak řazení podle interpreta tam je možné. Je to jen první verze takže je co vylepšovat.
      • Foxtrot_cz
        Jo, to vím. Šlo mi hlavně o řazení podle samotné skladby.
  • pro mě absolutní nesmysl.... kdyby to bylo aspon inteligentni a nahrazovalo hudbu automaticky, třeba i hlasitostně nějak dle pasáží budiž (ale to by asik probgramovali už UI od 2004 :D ). ale takhle to je jen integrovany Aimp či jiný program. mimoto ja mám u některých her vlastní hudbu puštěnou stále, a v životě jsem nepotřeboval mačkat alt+tab. stačí mít kvalitní přehrávač, kde lze nastavit globální klávesové zkratky, kdy pak každá klávesa může fungovat jako multimediální (viz Aimp). a ten blábol, že to bude žrát méně hardwarových prostředků mě totálně rozsekal :D i klasicke dvoujádro se 4GB ram, je puštěná hudba na pozadí jako tetris :D a stejně většina hráčů má stroj, kdy je puštěná hudba jako Pong :D
  • Chim
    A co si o tom myslíme my, odborná veřejnost?

https://www.youtube.com/watch?v=R21NEuwQWCU

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit