Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No hlavne nech tam co najskor pridaju manazovanie zakupenych soundtrackov, bez nutnosti rucne to stahovat a pridavat do kniznice.
  • frantisek_nejezchleba
    děs, poslední kapka, vypínám online mód. Dohraju hry, co tam mám a aplikaci vymažu. Ze Steamu se stal výkal.
    • Mohu se dozvědět jak je možné, že integrováním hudebního přehrávače se steam stal sračkou? Přehrávač používat nemusíš a pokud ho používat nechceš tak se pro tebe nic nemění.
      • Mato1987
        Asi mal potrebu sa zbytočne negatívne vyjadriť na adresu služby, ktorá na PC nemá obdobu a ani žiadneho kvalitného konkurenta.
        • frantisek_nejezchleba
          viz můj příspěvek nad tvým. To máš pravdu, tohle fakt konkurenci nemá. Taky jsem si to kdysi nadšeně nainstaloval.
      • frantisek_nejezchleba
        psal jsem, že se jedná o poslední kapku. Přehrávač je drobnost, jako ta kapka. Všechny změny za 6 posledních měsíců mi vadily. Zejména proto, že jsem je kloudně nevyužil. Nad to jsem vždy čekal na download instalačního balíčku a samotnou instalaci. Jakožto vlastníka SSD mě (v jednu dobu takřka denní) aktualizace štvou, pokud jsou mi zbytečné.
        • a co maj delat? Kvuli nejakymu remcajicimu randomovi nekde z p*dele prestat updatovat svuj program? :D
        • A to vlastníš jen SSD? Steam mám na normálním HDD a aktualizace mě fakt netrápí. Navíc není problém si hry, které momentálně hraji na SSD kvůli přístupové rychlosti instalovat zvlášť. A čekání na aktualizaci steamu? Pro mě to je vždy cca 30 sekund a to mě vážně nezabije.
          A radši službu o kterou se někdo stará než službu na kterou serou.
          • frantisek_nejezchleba
            no, částečně souhlasím. To, že se o to starají, je prima. Ale nesouhlasím s jejich kroky. Osobně bych uvítal nějakou lite verzi programu. Když jsem si Steam instaloval, vyhovoval mi maximálně. Teď abych měl hrůzu, kolik mi hloupý klient užere z RAMky. Nemám kdovíjak výkonný počítač, už se mi stalo, že jsem při hraní nemohl mít zapnutou žádnou aplikaci navíc (když nepočítám ty běžící na pozadí, zapínající se se startem systému Win).

Mám notebook s jediným slotem na disk.
            • Chápu pokud nemáš vykonný stroj a velikost kolik ti steam, žere RAM je pro tebe citelně znát je problém. Já tenhle problém nemám. 200MB paměti je pro mě celkem zanedbatelná velikost. S Lite verzí se dá souhlasit a někomu by to asi vyhovovalo. Jinak když hraji tak jiné aplikace nepotřebuji.
        • Mato1987
          Ehm, vieš, že steam má už od svojho počiatku offline funkciu?
          • A vis ty, ze tato funkce je jen docasna a cas od casu se prihlasit musis?
            • Mato1987
              ty si taký jejdášek :D
            • Musís. Kdyz cas od casu prebootuju desktop z linuxu do windows, tak se steam bez prihlaseni odmitne byt jen spustit.
            • Mato1987
              Nemusiš.
          • frantisek_nejezchleba
            vím. Teď už ji mám zaplou, abych mohl dohrát hry, které jsem si koupil v online funkci. ;)
    • A jdem se hrát CODko na gamepadu!!!
      • frantisek_nejezchleba
        CODko nemám rád, ale jinak si mě trefil. Z čistokrevného hráče na PC jsem za 24 let dozrál na konzolistu. :)
        • jestli tomu se rika dozrani, tak ja sem cinan. Downgrade = dozrani ? No asi pro nekoho jo no, kdyz nad tim tak premejslim.
          • frantisek_nejezchleba
            :D naopak, pane facepalm. Na konzolích jsou zkrátka zajímavější hry.
            • Oba ste stejny sulinci.
            • To je každýho věc, dost subjektivní, každej preferuje něco jinýho. Tečka.
            • o tom se da silne polemizovat
  • Nejdřív nový funkce steamu a facelift, pak brutální patch na Dotu a nakonec nový hudební přehrávač. Co si na nás svatý Gaben připraví příště? Half-Life 3 ?! *1*
    • Co tam je tam brutálního v tom Patchy na tu Dotu?
      • Dělali celkem výrazný změny v mapě, přidali novou runu, předělali dva zažitý hrdiny, přidali nový item a pak spousta buffů a nerfů.
  • To by me zajimalo jestli mi kvuli Steam UI ingame bude porad zamrzat pocitac i s novou verzi.
    • možno mu je zima, on je ten Steam tak COOL...
  • Keyz
    Nemám rád věci typu vše v jednom. Navíc pro člověka co umí běžně ovládat PC to není potřeba. Přehrávače toho umí více a stejně lidi mají v daných přehrávačích vytvoření vlastní složky, playlisty atd....

Navíc, že to žere HW? To není třeba již dnes řešit. Kolik bere Winamp? 500MB RAM a 30 % CPU sotva :) A ten Steam takto upravený také sebere více zdrojů, než když to neměl...
    Nutnost přepínání ze hry? Není potřeba jestliže má člověk nastavenou změnu hudby na klávesnici a mnoho klávesnic to umožňuje.

Navíc rádio to neřeší. Když si zapnu Pandora radio tak tohle to stejně nenahradí.
    Ale někdo to asi využije. Super, že přichází s nějakými novými myšlenkami.
    • Stacilo napsat ze tobe to nevyhovuje ale nekomu jinymu jo.
      • Keyz
        Nestačilo. To pak není argument do debaty *3*

To by pak vypadalo. Jeden napíše ano, druhý ne... a bude to 20 stránek jen tohle. Lepší se bavit o faktických věcech.
  • jindra.veliky
    a kvuli temhle blbostem se Valve nesoustredi na vyvoj Half Life 3? Strcte si vsechny ty steam tagy, kuratory, prehravace a dalsi ko****ny nekam...
    • no ja bejt valve tak po precteni tyhle diskuze a ji podobnym bych uz ten half life 3 ani nedelal a osobne bych zasel za kazdym clovekem z ty diskuze, pochcal mu rohozku pred vchodem, vysmal se mu do xichtu ze half life nebude, a odesel bych
    • Jj, přesně tak... Valve už nic nedělá, kromě Steamu. Sice pořád nabírá nové a nové herní vývojáře a designery, ale to jen proto, aby mohli dělat na kurátorech, greenlightu a tak....
  • Tohle jsou soundtracky co mám na humble účtu. Nechce se mě to vše prolézat. Mohl by mě někdo znalý doporučit, který stojí za to a čemu se vyhnout?
    A Virus Named TOM, Alan Wake, Alan Wake's American Nightmare, Baba Yetu, Bastion, Battlefield 3, Botanicula, Brutal Legend, FEZ, FTL, Hector: Badge of Carnage, Killing Floor, LIMBO, McPixel, Puzzle Agent, Red Orchestra 1-2, Risen 1-2, Rochard, Rocketbirds: Hardboiled Chicken, Sacred 2, Saint Row III, Serious Sam 3, Civilization V, Sims 3, Showdown Effect, Thomas was Alone, Trine 2
    • Sto lidí, sto chutí, milion momentálních nálad.
      Poslechni a promaž, na druhé nekoukej.
  • Rád poslouchám při CS:GO Vánoce, Vánoce přicházejí. Je to taková moje úchylka.
    • Osobně tohle vítám například pro budovatelské strategie. Hudba je v nich buď žádná, nebo se ohraje, zvuková kulisa je pak časem docela otravná. Teď nějakou dobu hraju první RollerCoasterTycoon, zvuk tam zásadně vypínám a pouštim hudbu. U jiných her už bych se do toho asi nepouštěl, ale jsou prostě případy, kdy je to spíš k dobru...
  • Dogkiller
    Tento týden se nám Steam pěkně rozjel a každý den přijde s nějakou novou kokotinou. Začínám se bát co bude zítra. *2*
    • sam si kktina
    • a furt ty lidi budou remcat
  • seprah
    Za mě super věc. U některých her si rád pustím vlastní hudbu a Alt+Tab-ování u mnoha z nich bývá problém, jelikož třeba kompletně spadnou. A jelikož nejsem jeden z těch, co si nakliká nekonečnej playlist, ale rád si skladby vybírám průběžně, tohle fakt uvítám. Nadávejte si na Steam jak chcete a kdo chcete, ale pořád se zlepšuje, ikdyž je ještě pořád co zlepšovat. Nebo možn právě proto. Každopádně na tom lidi z Valve pracujou a aspoň v tomhle ohledu se ubírají vážně moc dobrou cestou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit