Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • před-objednávku jsem udělal hned, jak se to objevilo. Byl to risk, ale vyplatil se. BF multiplayrem nezklamal, ba naopak ještě to vylepšil. A teď tiše doufám, že kampaň bude konečně výborná.
  • Neví někdo jak dlouho beta poběží? děkuji
  • Radši se ve škole pěkně uč, dávej pozor a neřeš Battlefield, ať pak nejsi celý život za trotla.
  • Nejlepší battlefield vůbec! Nejvíc se mi libí ty animace lezení do vozidla nebo přemístování z místa na místo. Sprint proti dvěřím, což má za následek jejich rozražení. Respawn a mapa z ptačí perspektivy. Automatické zbraně nejsou tak dobré jak si většina myslí takže je zas tak moc hráčů nemá (což nikdo nečekal). Grafika užasná ale na to si začínam zvykat. Destrukce prostředí, změny počasí. Když z ničeho nic na nás vystartovala písečná bouře? No neříkám nic, fantazie. Pozadí hry (1. světová válka) mi příjde naprosto neokoukaně a mnohem lepší než nějakej vesmír nebo alternativní 3WW. Abych byl upřímny nejvíc mi vadí ten negr na obale, vůbec tam nema co dělat. Hra je válečná a ne někde z plantáže. Je rok 1914 - 1918, prostě to tam nepatří ale chápu že to musí bejt multikulti :D... Za mě jasná koupě!!!
  • Nacisti v první světove nebyli.
  • Tak to nemužu spustit. Mám grafiku AMD HD 6870 a hra mi píše že mam zastaralé ovladače grafické karty, ale pro mojí grafiku žádné nove už nejsou. Poslední je z 29.7.2015 nedá se to nějak obejít? Nebo kde najdu novější?
  • Jako ze tam budou vsichni behat s automatickyma zbranema ...fajn ale ze v nacisticke armade budou cernosi tak tocuz je fakt ulet :D
  • A jses si jistej ze to byl jeden a ten samej clovek?
  • Za me dobry :D

Pokud vam ale vadi cernosi jako Veskoslavovi tak rozhodne doporucuju nekupovat.
  • tvoje argumenty jsou hloupe ani nebudu reagovat
  • Lukass
    Dostal sem presne co sem cekal, mozna su jeste vic nadsene nez sem si myslel, po 5 hodinach v bete je to jasna koupe. Jedina vec co se me nelibi je ovladani letadel, to me fakt nesedlo.
    Zbrane paradni, vozidla paradni, pocit ze strelby skvele. a zabiti bodakem v amoku je sakra zabavny.
    A jeste doladit fyziku vozidel, obcas dost hapruje. Jako veteran serie musim rict ze Battlefield 1 je perfektni hra a perfektni Battlefield *3*
  • Vogon
    Jsem člověk co online FPS hraje zřídkakdy, tohle mě ale baví neskutečně, obzvláště hraní za kavalérii.
  • Hráls to?
  • Tam jsou nějaké tanky? *5*
  • To je kdyz to někdo zapne na pod MS Dosem. *5*
  • Dopr**le ku**a co je to tu za ko**ty?! Tak vy si nejdřív stěžujete že tanky a vozidla jedou rychle jak prase a že je to "historicky neautentické" a teď si zase stěžujete že je to moc pomalý....vy fakt nevíte co chcete, jste jenom stádo ovcí bez vlastního názoru. *7*
  • Tak to bys vážně měl zkusit google.com, trumpeto.
  • Vzdyt ten mod v BF4 je. Muzes delat prakticky to same co v BF2 a navic je tam vetsi variabilita. *3*
  • Co je to DDOS útok? Vážně to nevím.
  • - nikdo te nenuti hrat jakykoli jiny mod. Me treba bavi nejvice Conquest, protoze je tam veskera technika v co nejvetsim mnozstvi, zatimco Rush je primarne o pechote, tudiz to neni klasicky BF.
    - spawn na TL je podstata tymove hry, kdy za spolupraci je tym odmenen. Je to naopak skvela myslenka.
    - nutny cas mozna povolit ano
    - omezit rychlost nesmysl. Dostat se nekam pesky trva obcas i minuty a ty bys to chtel nesmyslne natahnout.

- pises, ze nechces ARMU, ale vsechny tebou zminovane vytky az na ten rush najdes v Arme jestli se nepletu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit