Přejít na výpis diskuzí
Otevřená beta Battlefield 1 běží na PC, Xbox One i PS4 - zatím je to pěkná mela
31.8.2016 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
Muzu. Funguje tam urcity stupen balistiky. Strely leti urcity cas, takze musis predsazovat apod. Je rozdil zda dostanes ranu do nohy, bricha nebo hlavy. Je rozdil zda strilis na tank zepredu, zezadu atp. Fyzika funguje taky pomerne slusne, takze treba neprezijes pad z 50 metru jako v jinych akcnich MP strileckach. A podobnych veci by tam clovek nasel tuny. Spoustu veci podobni chytraci jako ty berou za automatcike, jenomze ono to automaticke nebylo a neni.
-
Servery byly včera pod DDOS utoky
-
Je videt ze o battlu toho moc nevis. Jasne ze ti to nejde kdyz SW jsou arkadova srajda. Pro mentalky s gamepadama .
-
Moc pěkná hra. Hned jak jsem to zapl jsem si řekl WOW. Když na mě poprvé najel obrněný vlak a ja se musel schovávat v první nejbližší vesničce. Oproti ostatním dílům je to zas něco jiného. Je vidět jak se hra postupně zlepšuje a co jinýho asi taky že. To ať si každej slepej říká co chce. Auta a letadla jsou pomalá. Žádnyho velkyho rychlika jsem zatim nepotkal. (to co tady všichni nadavali podle videi a vedeli prd) A že pistole zabije na tři rány to mi přijde taky normální se zkuste nechat 3x postrelit a uvidime jestli přežijete. Takže vyvaženost mi přijde dobrá. Jediný je opravdu ten respawn a běhání což se nezměnilo už snad od trojky. Chtělo by to trochu zpomalit hráče celkove. Jinak za mě super. Bohužel těch her vychází hodně takže člověk bude mít problém vybrat.
-
Chodím sem ze setrvačnosti, zlatej zing. Viz. uvodni obrazek exportovanej. exportovat do RGB ne do CMYKU proboha... Hrajete se na prémiový médium, tak by to tak mělo vypadat.
-
Pamatuju a 1942 stále hraju už od jeho počátků bez ohledu na grafiku a s Bf1 představ si nemám problém. Takže to tvoje veliký "veteránství" asi nebude tak úplně dokonalý...
-
To jsi poznal jak?
-
Odehráno cca 5 hodin. Můj dojem - klon SW a BF, trochu více do BF. Snipování je překvapivě velice jednoduché. Pistole zabije na 3 rány. Tanky a letadla neskutečně pomalé (kdy tvrdí, že tanky si to sviští po bojišti je blázen nebo slepej). Tanky jsou hodně OP, pokud jsou plně obsazené a nejsou v něm úplní trotli, tak je prakticky nezničitelné. Ale to by mi nevadilo. Grafika a zvuky samozřejmě absolutní pecka - ostatně jako vždy. Spawn systém je v podstatě stejný jako v předchozích BF. Samozřejmě to počítání tiketů nehledě na zabití je naprostý nesmysl a doufám, že to změní. Nepříjemný ženský hlas jde změnit na mužský - ten už se dá poslouchat. Přiřazení kláves - key binding v menu (pro ty, kteří tam naházejí jen nastavení gamepadu - trvalo mi hodinu tohle odhalit :-) Srovnám to s dojmy ze SW - tam mě beta v podstatě vůbec nebavila, hra je nesmyslná arkáda s úžasným vizuálem. BF1 mě přijde stále více jako BF, kde stále platí variabilita, používání techniky a tříd, tím pádem nabízí zajímavé situace jak to už v BF hrách chodí "Only in the Battlefield". Za mě zatím v cajku, baví mě to. Po několika hodinách mě to odpojilo od EA serverů a psalo mi to že jsem off line, jinak BF4 normálně běžel, tak nevím, jestli jim spadly servery nebo někjaký útok?
-
Celý roky čekám na commander mód jako v BF2.
To byl ještě Battlefield, teď je to spíš Battleyard -
za to moze DDOS utok vcera vsetko bolo v poriadku
-
Pc verze po stažení hned normálně jela, ale je tam 1 mapa, což je i na betu docela málo, hra je takový mix mezi BF4 a Star Wars ale spíše více SW, graficky je to parádní ale EA,DICE s grafikou nikdy problém neměl (BF3,BF4,SW,Hardline) takže dobrá grafika se dala čekat, jenom mi nesedí zbraně a jejích funkčnost v této hře, nějak nechápu, když vás zabije nová sniperka v BF4 s 21 století na jednu ránu, tak proč by vás nezabila i stará s 1.sv ? to mi přijde stejně jakoby vás bolelo víc kdyby vás trefil někdo 9mm než starým Coltem, jinak táhle hra bude mít v recenzích 8/10, bude tam základní balíček map a za dokoupení budou časem další... klasika to asi nepřekvapí už nikoho... ale za mně to není lepší než BF4 a ani nemůže být co se hry týče, technickou stránkou ano ale herně určitě ne ...
-
Je to uplně stejné jak Battlefield 4 akorát graiku to má jak Battleront (což je ai jedné plus oproti BF4), jinak letadla a tanky šíííleněěě pomalé, zbraně jen jinak vypadají ale střílejí jako ty moderní z BF4 koník to nevytrhne... Je tam málo vozidel/letadel a uvidíme co loďky až bude plná hra, ale starej dobre BF4. Navíc to zas bude jak z Battleront, čtyři mapy a pak doupovat - to už je ale klasika. Škoda.....
-
Fanboys to tu pekne obhajuji. Schvalne kdo si pamatuje legraci u BF 1942 a BF2. Klidne bych ty hry bral jen s lepsi grafikou.
-
Novy datadisk uz vysel 8o? To jsem ani nezaregistroval. Nejvyssi cas oprasit starej account, nabrousit sekyru a vydat se vstric novym dobrodruzstvim.
-
nema problem len EA ale aj Blizzard a ich start noveho datadisku WoW :/
http://www.product-reviews.net/2016/08/31/poodlecorp-ddos-takes-ea-blizzard-servers-down/ -
Nahráno 10 hodin, rank 30. Se servery jsem měl problém jen málo. Zážitek ze hry to zkazilo tak maximálně v 5 zápasech, jak říkáš, nešlo změnit sedadlo. Jinak v pohodě, zatím si to užívám a baví mě to. Asi si to i koupím, přece jenom vypadá to hodně dobře. Ale mohlo to být lepší. :(
-
DDOS utok... je to len BETA nema este dost ochran :*
-
nezmysel je to uplne totozne ako pred tym...
-
no a uz to nejde... DDOS utok :/
-
PS. Zdá se mi že je hra hodně dělaná pro konzole