Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle mě absolutní debilita, EA co neumí připravit servery a nejde se ani připojit a skoro ani hrát. Ikdyž je to beta tak to je hlavně lákadlo na to si hru koupit (takové demo) takže tady když jde o to že si nemužete zahrát výmluvy na betu stranou. Dále nefunkční změna sedadel jedním tlačítkem když jste za volantem, absolutně zbytečné kolečko myši (přepíná tak max primar a sekundar zbraň), gadgety a zbraně např. na koni musíme lovit na číslech. Při připojeném ovladači nemožnost mít zapnutý lock na běh takže furt držíte tlačítko což není vůbec příjemné. Celé ta hra je jak Star Wars v jiném kabátu. Absolutně se mi to nezdá a nepřipomíná to vůbec Battlefield ale spíš jen přeskinované Start Wars takže počítám i stejnou úspěšnost. Jinak je hra graficky parádní, efekty jsou skvělé a hratelnost (když vás to nechá zahrát) je povedená. Bohužel mě to dost nešlo, ve hře jsem tápal a celkově mi to nesedlo. Star Wars mi sedla beta strašně moc ale plná byla tak nevyvážená že jsem to přestal hrát. P1
  • Tak jsem to zkusil, můj první BF, a už to nezapnu. Mám stejné pocity jako z nového battlefrontu, který jsem hrál také jen betu a stačilo mi to... jdu si radši zahrát LoLko, tam to aspoň můžu trolit a hejtit *6*
  • P.s.
    Tyhle zmeny jsou povhopitelne obecne, BF1 by vyzadoval jeste osobite zasahy do hratelnosti kvuli specifikam 1. svetove
  • Place in Queue 1 po 90 minutach zkouším jiný server place in queue 1 a po dalších 60 minutach to balím. Za mě panove z EA za 5. Pěkná traparna :o) takže HF GL .
  • Pro zacatek bych
    -odstranil ze hry vsechny mody krome rushu
    -zakazal spawn na squad lidrovi
    -prodlouzil cas nutny na respawn
    - omezil rychlost pohybu postavy i moznost skakat na polovinu

To by pro zacatek stacilo
  • V BF4 ztrácí tvůj tým tiket, když padneš a taky tikety ztrácíš podle toho, kolik vlajek ovládá nepřítel. V BF1 se tikety promítají jen do držení vlajek, ne do zabití. Takže je jedno, jestli tě stokrát někdo složí. Klidně obsaď vlajku, zabij se a spawnuj blíž jiné vlajce. Ve výsledku tady lidé běhají jak šílení, absolutně bez krytí, protože proč si dávat pozor, když je jedno, kolikrát umřeš..
  • "Ačkní poloarkadu BF"... Bych teda řek, že BF je ETALONEM ARKÁD, žádná poloarkáda. Můžeš mi boha říct, kde se ve hře skrývá to "polo"? Jako že si můžeš třeba lehnout? *15*
  • Ja videl jina videa a nic z toho co popisujes jsem nevidel.
  • Radši valím na Verdun, házet na hráče fosgen *1* .
  • Tak co vlastne chces trolle? Akcni poloarkadu BF se ti nelibi a realisticky, ale pro vetsinu nudnou hru ala ARMA taky nechces. Ty velmi pravdepodobne ani nemas paru, jak se vojak vlastne citi a proto ani netusis, co vlastne chces. Nebo jenom trollujes, aby sis lecil svoje komplexy? *7*
  • Ja nic jineho necekal. Ale od valecne hry bych ocekaval, ze se alespon priblizne budu citit jako vojak. Realistickou valku ve smyslu simulatoru nechci, diky.
  • Lukass
    Dalsi mandak, tohle je BF a hraje se to stejne jako posledni 2 dily,. Kdo cekal neco jinyho je mu bud 8 let a BF nezna, nebo je to troll.
    Jestli chces realistickou valku hraj Armu.
  • A jak to zmenili?
  • Pekna mela - videl jsem par videi z modernich konfliktu, vojaci byli nalepeni pri zemi nebo za krytem a snazili se moc nevystrkovat. Rekl bych ze chaoticke pobihani sem a tam mimo kryt valku nepripomina. Leda ze by nekdo chtel spachat sebevrazdu. Tohle platilo nejspis i 1. sv. s vyjimkou prikazu jit na stec. Ale to jste proste utocili na konkretni nepratelskou pozici a nebehali jen tak kolem.
    Opravdu nevim proc se dneska strilecky delaji takhle. Zrejme proto ze jestli kid nema na konci zapasu 30 fragu je nespokojen. A je nepripustne aby ho hra trestala treba delsim spawnem za frontovou linii. On se musi spawnout primo uprostred bojiste... Ze to jaksi kazi taktiku, kdyz nemuzete soupere precislit nebo vystrilet protoze se vam tam porad spawnuji, nikoho nezajima.
  • Hru si nekoupím, nelíbí se mi přepracovaný Conquest mod. Je to jediný mod, který v Battlefieldu hraji. Tato změna spolu s tím, že to tanky valí jak závoďáky a letadla dělají kousky jako nové Suchoje je pro mě obrovským zklamáním. Série se odklonila od BF4, u kterého v mp pravidelně trávím čas, směrem k CoD, což je sakra špatně.
  • Lukass
    Blbost, zahrej si to a uvidis sam.
  • Poprvé sem hrál nějakej Battlefield a musim říct, že vizuál pěknej ale tak nějak mě to po první mapě nevzalo (poušť). Přijde mi to akorát předražený, ale tak já si to stejně nekoupim takže koho to baví ať platí.
  • BoB.2
    Koukal jsem na nějaký videa a nic moc vystrčíš hlavu prásk snajpr,vystrčíš hlavu prásk snajpr,vystrčíš hlavu prásk snajpr,vystrčíš hlavu prásk snajpr,.........
  • CRYPT
    Za mne to ale VYPADA UZASNE. Jen skoda ze, tam kde zrovna jsem je internet uplne na prd, takze si o rani FPS muzu nechat jen zdat...
  • Neprekvapive stejne nehratelna kravina jako battlefront.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit